Σε προκαλώ ότι δεν έχεις ιδέα για το πώς λειτουργεί το καινούργιο σου…. “κινητό”. 3 απλά βήματα

Επισκέφθηκες πρόσφατα το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και κρατάς χαρούμενη το νέο κινητό που σου “πλάσαρε” ο εξυπηρετικός υπάλληλος; Σε αποκαλώ άσχετο /άσχετη και θα σου το αποδείξω σε 3 βήματα:

Τα νέα κινητά φέρουν πρόγραμμα Android 13 ή Android 14. Μπες κατευθείαν στις “ρυθμίσεις” και απενεργοποίησε τη ” πρόσβαση τοποθεσίας”. Τώρα προσπάθησε να λειτουργήσεις τη κάμερα του καινούργιου σου κινητού. Θα δεις ότι αυτό είναι αδύνατο χωρίς να δίνεις την δυνατότητα στην συσκευή να εντοπίζει το πού είσαι.. Τέρμα η κάμερα σου. Δεν λειτουργεί χωρίς να επιτρέψεις στην συσκευή να έχει μόνιμα ενεργή τη “πρόσβαση σε τοποθεσία”.

Δεύτερο βήμα: Απενεργοποίησε προσωρινά το Google Play store και τις υπηρεσίες Google Play. Δοκίμασε τώρα να στείλεις μήνυμα ή να ψάξεις κάποιον μέσα από τις “Επαφές” και να του τηλεφωνήσεις. Θα δεις ότι είναι αδύνατο εάν δεν ενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες Google Play και το Google Play Store….

Τρίτο βήμα : Δες τις άδειες που απαιτεί ή χρήση των εφαρμογών Google Play και Google Play Store, σε ποιές εφαρμογές της συσκευής σου έχουν με τη σειρά τους πρόσβαση και τί άδειες έχει η κάθε μια από αυτές τις εφαρμογές.

Καλά συνομοσιολόγε μου, μπορείς να μου εξηγήσεις τί σχέση έχει η πρόσβαση τοποθεσίας με το να λειτουργεί η σούπερ κάμερα του καινούριου σου κινητού, η πραγματοποίηση κλήσεων, η αποστολή μηνυμάτων και η πρόσβαση στις επαφές με το… Google Play και το Google Play Store;;;

Mη το ψάχνεις. Εξάλλου θύμα και ραγιάς ήσουν πάντοτε, δε το έψαχνες ποτέ. Θα σου το πω εγώ :ΚΑΜΙΆ ΣΧΈΣΗ!!! ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΚΒΙΆΖΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΣΤΕΓΝΆ.:Ή ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΟΥ Ή ΤΈΡΜΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΚΙΝΗΤΆ…

Τα άνωθεν ισχύουν πλέον για όλες τις συσκευές με Android 13 και άνω, τις οποίες πλασάρουν ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΉ τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχοντας ΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ!!! Για συσκευές με Android 9 δεν ίσχυει.. Μπορείς να απενεργοποιείς και να ενεργοποιείς τις άνωθεν εφαρμογές όποτε γουστάρεις χωρίς να μπλοκάρεται η λειτουργία της κάμερας και η πρόσβαση σε επαφές /πραγματοποίηση κλήσεων/αποστολή μηνυμάτων, εξοικονομόντας παράλληλα μνήμη για το κινητό σου….

Μπορείς επίσης να απενεργοποιείς τους διαχειριστές της…. συσκευής σου, το δίκτυο και τη πρόσβαση εφαρμογών σε αυτό και να τροποποιείς τις ” άδειες”…

Για συσκευές με Android 11 ψάξε το μόνος σου.

Για να σε ελέγχουν αρχικά με τη Νέα Ψηφιακή Βιομετρική Ταυτότητα και τα Ψηφιακά Βιομετρικά Πορτοφολάκια με το Προσωπικό Αριθμό που σου ετοίμασαν απαιτούν να δεχτείς ότι το “Εξυπνο” κινητό σου (που το τελευταίο πράγμα που μπορείς από τώρα και στο εξής να το αποκαλείς είναι “τηλέφωνο”), έγινε κομμάτι από το σώμα σου πλέον….

Ή αντιστέκεσαι ή χάνεσαι. Και επειδή γνωρίζω ότι είσαι τεμπέλης και ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ για να το ψάξεις μόνος και μόνη σου, στα είπα εγώ, σε προκαλώ να τα δοκιμάσεις και να πεις ότι Ψεύδομαι και πλέον δεν σου αφήνω δικαιολογία ότι…. δεν γνώριζες.

Γνωρίζω περισσότερα από όσα λέω αλλά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να σου τα πω γιατί απλά δεν είσαι έτοιμος/έτοιμη να τα ακούσεις

https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/05/3.html?m=1

loading...