Πυρηνικό ΧΑΡΤΗ της Ευρώπης εξέδωσαν οι Ρώσοι!! Μέσα Ελλάδα και Τουρκία! vid

«Θα αναγκαστούμε να λάβουμε μέτρα πυρηνικής αποτροπής»!

Με φόντο τη φερόμενη απόπειρα του ουκρανονάτο να χτυπηθεί ένα ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης πυρηνικής επίθεσης στα βάθη της Ρωσίας (λεπτομέρειες ΕΔΩ), οι Ρώσοι εξέδωσαν -όχι τυχαία!!!- έναν «πυρηνικό χάρτη» της Ευρώπης, στον οποίο βάζουν μέσα και την Ελλάδα!!

Η Μόσχα, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κανάλια επικοινωνίας τις τελευταίες μέρες, διαπιστώνει πως τα αφεντικά της Δύσης είναι αποφασισμένα είναι αποφασισμένα να τραβήξουν το σχοινί, απειλώντας ευθέως πλέον την ίδια την επιβίωση του ρωσικού κράτους.

Αναλυτικά τι μεταδίδουν οι Ρώσοι:

«Πού αναπτύσσονται τα τακτικά πυρηνικά των ΗΠΑ στην Ευρώπη;

Αυτήν τη στιγμή, περίπου 100 τακτικά πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ (TNW) – που προορίζονται για χρήση στο πεδίο της μάχης ή για περιορισμένο χτύπημα – παραμένουν σε έξι βάσεις σε πέντε χώρες του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και τη Δυτική Ασία, συμπεριλαμβανομένων:

◾️ Αεροπορική βάση Buchel στη Γερμανία (αναφέρεται ότι στεγάζει 15 TNW)

◾️ Αεροπορική βάση Kleine Brogel στο Βέλγιο (15 TNW)

◾️ Αεροπορική βάση Volkel στην Ολλανδία (15 TNW)

◾️ Αεροπορικές βάσεις Aviano & Ghedi Torre στην Ιταλία (35 TNW)

◾️ Αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ στην Τουρκία (20 TNW)

Η Ελλάδα ανήκει στον γενικό χαρακτηρισμό «άλλες χώρες του ΝΑΤΟ», μαζί με την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Δείτε τον χάρτη που εξέδωσε το πρακτορείο Sputnik:

«Το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ στην Ευρώπη αποτελείται από βόμβες βαρύτητας B-61, σχεδιασμένες για ρίψη από συμμαχικά βομβαρδιστικά ή μαχητικά αεροσκάφη. Το B-61 είναι γνωστό ότι είναι τρεις φορές πιο ισχυρό από την ατομική βόμβα των ΗΠΑ που έπεσε στη Χιροσίμα το 1945».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είπε νωρίτερα ότι ήρθε η ώρα οι σύμμαχοι να λύσουν τα χέρια του ουκρανικού στρατού και να επιτρέψουν στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει τα δυτικής προέλευσης συστήματα κρούσης μεγάλης εμβέλειας για να στοχεύσει τις ρωσικές πίσω περιοχές.

 

Την ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε και ο δημοσιογράφος με έδρα τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, οι Ρώσοι προειδοποιούν τις ΗΠΑ και συλλήβδην το ΝΑΤΟ να ΜΗΝ τοποθετήσει πυρηνικά όπλα σε ευρωπαϊκές (βλ. Πολωνία, Ελλάδα κ.α.) και ασιατικές χώρες, ειδάλλως θα αναγκαστεί να λάβει «μέτρα πυρηνικής αποτροπής»!!!

«Θα το κάνουμε εάν οι ΗΠΑ προχωρήσουν με τα σχέδια εγκατάστασης πυρηνικών όπλων μικρού και μεσαίου βεληκενούς σε νέες χώρες που δεν υπάρχουν σήμερα ιδίως σε ευρωπαϊκές χώρες»:

 

 

Freepik photo

loading...