Ο YAIR LAPID ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ «ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» (ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΜΕΣΣΙΑ”!!! ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Κι άλλος τ. Πρωθυπουργός Ισραήλ ο Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση Νετανιάχου ”μεσσιανική κυβέρνηση” και ζητά από πολιτικούς της εταίρους να τη ρίξουν. Το λένε μόνοι τους δουλεύει για ”Μεσσία” δηλ. Αντίχριστο!!Τελεσίγραφο σε Νετανιάχου από τον Υπ. Πολέμου που του προσάπτει Σιωνισμό κι απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση!!!!

ΠΝΕΥΜΑ ΚΩΦΟΝ ΚΙ ΑΛΑΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Ο προκάτοχος Πρωθυπουργός του Νετανιάχου ο σοσιαλιστής ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Yair Lapid αποκαλεί την κυβέρνηση του Νετανιάχου μεσσιανική κυβέρνηση που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται αντίχριστη αφού ο ψευδομεσσίας του θα είναι ο Αντίχριστος σύμφωνα με χριστιανική Εσχατολογία.

Ο Λαπίντ μαζί με οικογένειες ομήρων, καλεί τον Benny Gantz και τον Gadi Eisenkot να εγκαταλείψουν αυτή τη «ρατσιστική και μεσσιανική κυβέρνηση».

Eίχε προηγηθεί δήλωση ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! από τον τ. Πρωθυπουργό του Ισραήλ Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου!

(σσ Και μόνο εμείς κάνουμε ότι δεν ξέρουμε για ποιόν δουλεύει ο Νετανιάχου.

Το λένε 2 τ. Πρωθυπουργοί η κυβέρνηση Νετανιάχου είναι μεσσιανική έχει μεσσιανιστές δουλεύει δηλ. να φέρει το Μεσσία Αντίχριστο.

Η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένοι υπουργοί της την υπερασπίζονται με πάθος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...