Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, Ο ΦΩΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΣΕΤΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΑΡΩΦ

. ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΠΕΣΛΑΝ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΞΥΠΟΛΥΤΟ” ΙΠΠΟΛΥΤΟ! ΜΥΡΟΒΛΥΖΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ!

4 ΒΙΝΤΕΟ

ΈΚΑΝΕ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ, ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ COVID ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ!

Ο Γέροντας Ιππόλυτος, ο Φωτιστής της Οσετίας ο νέος Σεραφείμ του Σάρωφ. Πρόβλεψε την τραγωδία του Μπέσλαν. Πως έκανε ηγουμένη την ανταποκρίτρια που του πήρε συνέντευξη.

 ‘Εκανε 2 μονές στο Μπέσλαν προβλέποντας ότι θα το χτυπήσει η τραγωδία. Με σκισμένα αθλητικά παπούτσια έβαλε στο δρόμο του Θεού χιλιάδες..Μυροβλίτης ο σταυρός στον τάφο του. Ρωσία-Άγιον Όρος-Ρωσία. Εδώ.. οι απόκληροι βρήκαν την αγάπη….

Ο Γέροντας Ιππόλυτος ο νέος Φωτιστής της Οσετίας. ο νέος Σεραφείμ του Σάρωφ…

Το βιβλίο μιλά για τον πολυχαρισματούχο ασκητή της εποχής μας, τον Αρχιμανδρίτη Ιππόλυτο (Χαλίνα) (1928–2002) – τον ηγούμενο της Μονής Rylsky του Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Κουρσκ.

Ο Γέροντας Ιππόλυτος έλαβε από τον Θεό διάφορα πνευματικά χαρίσματα: το χάρισμα της διόρασης, το δώρο της θεραπείας, το δώρο των θαυμάτων, το δώρο της παρηγοριάς. Αλλά το πιο σημαντικό δώρο που ξεχύθηκε από μέσα του σε ένα ανεξάντλητο ρεύμα ήταν το δώρο της παντοδύναμης αγάπης του Θεού.Ο Φωτιστής της Οσσετίας..

«Ο πιο ευγενικός πατέρας στη γη», είπε για τον πατέρα Ιππόλυτο ο διάσημος παν-ρώσος εξομολόγος Αρχιμανδρίτης Κύριλλος (Παβλόφ) και αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου από όπου προέρχονται τα ακόλουθα αποσπάσματα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, πιστούς και αλλόθρησκους, που προσπαθούν να βρουν στήριξη στη ζωή, να βρουν ένα σωτήριο καταφύγιο στη θάλασσα της ζωής…προλογίζει ο συγγραφέας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...