Οι Ελεύθερες κοινωνίες του Έλληνα Φιλοσόφου Πλάτωνα.

Ο πιο πρωτοπόρος φιλόσοφος στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσει.

 

Η συμβολή του Πλάτωνα στην ανθρωπότητα και στη μεταστροφή από μια κοινωνία πολεμιστών σε μια κοινωνία έρωτα-πολιτισμού και σοφίας ήταν τεράστια. Σήμερα, εξαιτίας του Έλληνα φιλοσόφου άλλαξαν τα πάντα στα δυτικά έθνη.

Ο Πλάτωνας ο μέγας διδάσκαλος της κλασικής ελληνικής αρχαιότητας και όχι μόνο θεωρείται ως υπέρμαχος του σεξ. Ο Πλάτωνας σηματοδότησε μια στροφή στην ιστορία της σεξουαλικότητας στον δυτικό κόσμο και θεωρείται ο δάσκαλος του Gangbamg.

Ο Πλάτωνας, φοβούμενος ότι θα είχε το ίδιο τέλος με τον δάσκαλό του τον Σωκράτη, ο οποίος κατηγορήθηκε για διαφθορά των νέων, έκρυψε τη φιλοσοφία του, χρησιμοποιώντας μουσικούς συμβολισμούς. Διαίρεσε κάθε έργο του σε 12 μέρη, συμβολίζοντας το καθένα με μια μουσική νότα. Στις αρμονικές νότες τοποθετούσε τις θετικές ιδέες, όπως η αγάπη και η καλοσύνη, και στις παράφωνες τις αρνητικές, όπως η απόρριψη, η φιλονικία και το κακό. Για παράδειγμα, στο ‘Συμπόσιο’ μεταξύ των ‘παραφωνιών’ ήταν το εμπόριο του σεξ, όχι όμως και το ερωτικό πάθος που γεννιέται από την αγάπη για την ψυχή του άλλου και το οποίο βρισκόταν κάτω από τις πιο μελωδικές νότες.

Η Γυναικεία κυριαρχία κατά την σύγχρονη εποχή είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη, Στο σύγχρονο Μητριαρχικό καθεστώς επιβάλλουμε τους κανόνες μας σε όλους τους υποτακτικούς-θηλυκοποιημένους άνδρες που έχουν επιλέξει ως τρόπο ζωής την Διονυσιακή κουλτούρα.

Οι υποτακτικοί cuckold βάζουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας ως πρώτη και μοναδική προτεραιότητα. Ολόκληρη η ύπαρξή των υποτακτικών και θηλυκοποιημένων ανδρών στρέφεται γύρω από την ικανοποίηση των επιθυμιών μας. Κάθε στιγμή αποδεικνύουν την πίστη και την αφοσίωσή τους σε εμά .

Εδώ και δύο δεκαετίες μια μεγάλη κατηγορία δυναμικών γυναικών έχουμε αποφασίσει να πάμε την ανδρική υποταγή ένα επίπεδο πιο πάνω.

Μέσα από τον Διονυσιακά ήθη και έθιμα που επικρατούν στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες έχουμε αποκτήσει την σεξουαλική μας ανεξαρτησία με αποτέλεσμα να έχουμε όσους εραστές επιθυμούμε. Ένα ακόμη ανδρικό κάστρο έχει καταρρεύσει. Στο σύγχρονο cuckoliding οι σύζυγοι συμμετέχουν στις ερωτικές μας περιπτύξεις με τους πολλούς συντρόφους και ανακαλύπτουν την θηλυκή τους πλευρά όπως επιτάσσει ο Θεός Διόνυσος.

Ως σύγχρονες δυναμικές γυναίκες της νέας εποχής έχουμε αναλάβει τα ηνία στις σχέσεις με τους άνδρες ,ε συνέπεια να πραγματοποιούνται όλες μας οι ερωτικές και όχι μόνο επιθυμίες. Η ερωτική ηδονή για τους άνδρες Cucklold μέσα από τον φεμινισμό και της Διονυσιακές κοινωνίες έχει ανέλθει σε υψηλά επίπεδα. Lock Pennis, στραπόν, spanking στον πρωκτό και τα γεννητικά, φίλημα των ποδιών μας, μασάζ, αυνανισμοί για να αποδείξουν τα αναγνώριση της ανωτερότητα και της θηλυκότητας μας (όποτε το επιτρέψουμε) και στοματικό και πρωκτικό σεξ στους εραστές μας.

Το cuckolding είναι ένας από εκείνους τους όρους σεξ που πιθανότατα έχετε δει να εμφανίζονται κάπου στο διαδίκτυο, αλλά μπορεί να μην ξέρετε τι σημαίνει στην πραγματικότητα. Καθώς ο κόσμος εξερευνά όλα τα είδη παιχνιδιών μη-μονογαμίας και πολλών συντρόφων, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο ανοιχτοί στο να αγκαλιάσουν τα kinks, τις φαντασιώσεις και τα φετίχ τους. Για μερικούς, αυτό συνεπάγεται το να είναι «κερατάδες», bulls ή hotwife, ή να απολαμβάνουν να διαβάζουν ή να παρακολουθούν τις εμπειρίες cuckolding άλλων ανθρώπων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Cosmopolitan.

Το cuckolding είναι ουσιαστικά μια μορφή συναινετικής μη μονογαμίας , όπου ένας σύντροφος παρακολουθεί τον εραστή του να κάνει σεξ με άλλο άτομο. Συχνά, περιλαμβάνει τον σύντροφο που παρατηρεί (γνωστό ως cuckold) να είναι παρών στο δωμάτιο ενώ παρακολουθεί, αλλά θα μπορούσε επίσης να τον κάνει να «συμμετέχει» στέλνοντάς του μηνύματα ή φωτογραφίες για το τι συμβαίνει ή να του πει μετά.

Τι είναι το cuckolding

Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτό το μοντέλο, αλλά όταν μιλάμε για cuckolding ή cuck φαντασιώσεις, αυτό είναι γενικά το στήσιμο στο οποίο αναφερόμαστε. Μπορείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι του κερατά με τον σύντροφό σας και να μην ταυτίζεστε ως κερατάς ή «hot wife», εξαρτάται πραγματικά από εσάς ποιοι όροι και ποιες πράξεις θα πάρετε από το κυρίαρχο σενάριο για το kink και τι θα αναπτύξετε και θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σΟ όρος hotwife είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στις swinger κοινότητες για να αναφερθεί σε μια σύζυγο, ή συνήθως σε μια σύντροφο κάποιου, που έχει στενές σχέσεις με άλλους.

Ο cuckold είναι ο σύντροφός ο οποίος συχνά την παρακολουθεί να έχει στενές σχέσεις με άλλους η συμμετέχει ως παθητικός στις σεξουαλικές περιπτύξεις. Το να είσαι cuckold σημαίνει ότι είσαι ένας cis-άντρας (συνήθως) που «ταπεινώνεται» με συναινετικό τρόπο από τη γυναίκα του που κάνει ανοιχτά σεξ με άλλους άντρες. Οι άλλοι άνδρες ονομάζονται «bulls».

Πώς διαφέρει το cuckolding από την πολυσυντροφικότητα;

Το cuckolding δεν διαφέρει από άλλες μορφές συναινετικής ή ηθικής μη μονογαμίας (CNM και ENM). Ένα άλλο είδος CNM είναι το swinging, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν σεξουαλικούς συντρόφους, αλλά όταν πρόκειται για το cuckolding, το άτομο που παρατηρεί συνήθως δεν συμμετέχει σωματικά σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα – ο κύριος ρόλος του είναι να παρακολουθεί.

Γιατί οι άνθρωποι απολαμβάνουν το cuckolding;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν το cuckolding ως φετίχ ή ως μια μορφή συναινετικής μη μονογαμίας. Μερικοί άνθρωποι εισάγουν το cuckolding ως έναν τρόπο καταπολέμησης της πλήξης ή της ρουτίνας σε μια σχέση και διαπιστώνουν ότι η σεξουαλική ποικιλία ενισχύει στην πραγματικότητα τη σχέση τους με τον σύντροφό τους, ειδικά καθώς είναι σε θέση να μάθουν περισσότερα για το τι απολαμβάνει ο σύντροφός τους. Για άλλους, η ζήλια που νιώθουν βλέποντας τον σύντροφό τους με ένα άλλο άτομο προσθέτει ένα συναρπαστικό στοιχείο στη σχέση τους και μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στη σεξουαλική τους ζωή.”

Στα μεγάλα μυστικά τάγμα και σε πολλές άλλες ομάδες όπως η Tantric Yoga Team εφαρμόζεται η κοινοκτημοσύνη γυναικών με Μητριαρχικούς-Φεμινιστικούς όρους. Σε προσωπικό επίπεδο έχω σύζυγο Cuckold και είμαι γεμάτη. Συμμετέχει με μεγάλη προθυμία στα gangbang και στις δράσεις της Πλατωνικής μας πολιτείας. Στην Διονυσιακή Θρησκεία δεν υπάρχουν φύλλα και για αυτό ο άνδρας μου και πολλοί άλλοι άνδρες ανακάλυψαν την θηλυκή τους πλευρά χωρίς αναστολές.

Οι εποχές έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί οι Διονυσιακές κοινωνίες προοδεύουν και εξελίσσονται σε όλους τους τομείς. Πρώτος διδάξας για το ελεύθερο σεξ ο μεγάλος φιλόσοφος Πλάτωνας.

Από τις διδαχές των Φιλοσόφων που με την σκέψη και το έργο τους χάραξαν βαθιά την ιστορία του Πολιτισμού και επέδρασαν στη διαμόρφωσή του χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους, ξεχωρίζει ως ο ποιο σημαντικός ο Πλάτωνας.

Στο έργο του συναντάμε τις ηθικές-φιλοσοφικές του διδασκαλίες για την ζωή, τον άνθρωπο, την ηθική, την γενναιότητα, την τιμιότητα και την ισότητα των δυο φύλων κλπ.

Ο Πλάτωνας μέσα από την Πολιτεία δίνει σε εμάς τις γυναίκες θέσεις που είναι ισάξιες με αυτές των ανδρών. Δίδαξε ότι οι γυναίκες μπορούν να κυβερνήσουν εξίσου καλά με τους άνδρες, επειδή η σωφροσύνη, η λογική, η ανδρεία, η αρετή δεν είναι θέμα φύλου, αλλά ψυχής, εκπαίδευσης και μόρφωσης. Ενδεικτικά αναφέρει ότι μία πολιτεία που δεν δίνει παιδεία στις γυναίκες της, μοιάζει με τον άνθρωπο που δεν εξασκεί και δε γυμνάζει παρά μονάχα το δεξί του χέρι.

Το Πλατωνικό εκπαιδευτικό σύστημα στηρίζεται στην ισότιμη παιδεία και στην πνευματική κατάρτιση των ατόμων αλλά και την ηθική διάπλασή τους που διαμορφώνεται από το ιδεώδες της ανδρείας, της τιμής, του σεβασμού και αφοσίωσης στην πατρίδα, και την υπακοή στους νόμους. Τότε μόνο η Πολιτεία λειτουργεί ως αρωγός της κοινωνικής ευδαιμονίας ενώ οι άνθρωποι δεν πέφτουν θύματα της κακοδαιμονίας ένεκα της αμάθειας τους.

Βασικοί στόχοι στο Πλατωνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι η ύπαρξη δημόσιας εκπαίδευσης. Η κοινή εκπαίδευση για άνδρες και γυναίκες, με σκοπό την ισότητα των δύο φύλων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η διαμόρφωση ακμαίου πνεύματος αλλά και σώματος, η ηθική αναμόρφωση του πολίτη ενισχύοντας μέσα του τις αρετές της δικαιοσύνης, δηλαδή τη σοφία, την ανδρεία και τη σωφροσύνη, καθώς και η απομάκρυνση από κάθε είδους μονομέρεια.

Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν άνθρωποι οι οποίοι ζούσαν το παρόν. Απολάμβαναν τις ηδονές της ζωής και του έρωτα Οι ανθρώπινες κοινωνίες δεν ήταν εξ αρχής δομημένες με βάση την υπεροχή του άνδρα και την πατριαρχική κληρονομική διαδοχή. Είναι η περίοδος που οι άνθρωποι αγνοούν τον αναπαραγωγικό ρόλο του άνδρα, που δεν υπάρχει αιτιακή σύνδεση ανάμεσα στην σεξουαλική επαφή και τη γέννηση του παιδιού. Στις κοινωνίες αυτές επικρατεί το καθεστώς του ελεύθερου σεξ. Η γυναίκα έρχεται σε σεξουαλική επαφή με πολλούς άνδρες και τα παιδιά που γεννιούνται ξέρουν πολύ καλά από μια μητέρα γεννήθηκαν, αγνοούν όμως τον πατέρα. Για αυτό και ο προσδιορισμός της διαδοχής είναι μητριαρχικός. Την θεωρία αυτή ανέπτυξε πρώτος ο Πλάτωνας στην Πολιτεία. Σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία του Πλάτωνα αποτελεί η έννοια της κοινοκτημοσύνης.

Ο μεγαλύτερος φιλόσοφος όλων των εποχών επεκτείνει την έννοια της κοινοκτημοσύνης σε σχέση με το οικογενειακό δίκαιο. Ο Πλάτωνας αναφέρει ότι οι δεν πρέπει οι Έλληνες να έχουν προσωπική ατομική ιδιοκτησία και οικογένεια. Κατά τον φιλόσοφο όσοι εκπαιδεύονται για να προστατεύουν την πολιτεία, κάποιοι από τους οποίους θα κληθούν αργότερα να κυβερνήσουν, δεν μπορούν να κατέχουν περιουσιακά στοιχεία ούτε να σχηματίζουν οικογένειες με τον παραδοσιακό τρόπο.

Όλοι οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να τρώνε και να ζούνε μαζί όπως ζούνε οι στρατιώτες σε ένα στρατόπεδο, ενώ για την ανατροφή των παιδιών τους θα φροντίζουν δημόσια ιδρύματα. Η κοινή αυτή ζωή όπως και η κοινή κατοχή και χρήση των υλικών αγαθών συνιστά ένα βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και γενικότερα της αλληλεγγύης στα πλαίσια της πολιτείας. Αντίθετα, η ατομική ιδιοκτησία δημιουργεί ανισότητες και αντιθέσεις που καταστρατηγούν την αρμονία της πολιτείας. Εκτός από την κοινοκτημοσύνη των γυναικών ο Πλάτωνας έγραψε και για την προετοιμασία του σώματος και της ψυχής.

Η εφαρμογή των διδαχών του Πλάτωνα στην σύγχρονη εποχή εφαρμόζεται σε κοινωνικές τάξεις και κλάδους. Την σημερινή εποχή έχουν μεγάλη αποδοχή οι ιδέες του Πλάτωνα περί κοινοκτημοσύνης και διαβίωσης σε κοινόβια. Στη σημείο αυτό να περάσουμε να δούμε πως αντιμετωπίζει η ανοιχτή στις Διονυσιακές-Δοξασίες Ελληνική κοινωνία : “Μετά από τόσους αιώνες από τις διδαχές του Πλάτωνα ήδη ζούμε στην εποχή της κοινοκτημοσύνης των γυναικών αλλά μη μητριαρχικούς όρους. Oι Διονυσιακές κοινωνίες είναι ανοιχτές σε όλα.

Γράφει η Μaria Μunitis απόφοιτη της φιλοσοφικής-Δασκάλα Tantric Yoga, μέλος της Ταntric Yoga Team και ηθοποιός ταινιών κλειστού κύκλου.

loading...