ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΣΤΟΝ ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ:

ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΣΤΟΝ ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ: «ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ)»!

Ο ΡΩΣΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ…
ΒΙΝΤΕΟ
Ντάγκιν στον Τάκερ Κάρλσον: μια ιδεολογία υπάρχει ο φιλελευθερισμός που είναι η απελευθέρωση ατόμου από κάθε συλλογική ταυτότητα ως και από την έσχατη αυτή του φύλου και της ανθρώπινης ταυτότητας (μετανθρωπισμός)!
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον που πήρε συνέντευξη από τον Πούτιν τώρα πήγε Μόσχα και πήρε συνέντευξη και από το Ρώσο φιλόσοφο Αλεξάντερ Ντάγκιν.
Ένα βίντεο της συνομιλίας δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Carlson στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter), μετέδωσε το TASS. Ο δημοσιογράφος αποκάλεσε τον Ντάγκιν «τον πιο διάσημο πολιτικό φιλόσοφο στη Ρωσία».
«Οι ιδέες του θεωρούνται τόσο επικίνδυνες που η ουκρανική κυβέρνηση σκότωσε την κόρη του ο Μπάιντεν απαγόρευσε τα βιβλία του και η Amazon δεν θα πουλήσει τα βιβλία του Μιλήσαμε μαζί του στη Μόσχα» είπε ο Κάρλσον.
Ο Ρώσος διανοούμενος τόνισε ότι «μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, δεν έχουν απομείνει ιδεολογίες στον κόσμο εκτός από τον φιλελευθερισμό» και ότι ο ίδιος ο φιλελευθερισμός είναι «η απελευθέρωση του ατόμου από κάθε συλλογική ταυτότητα όπως αυτές του φύλου και τέλος της ίδιας της ανθρώπινης ταυτότητας (μετανθρωπισμός) ».
loading...