Μυτιλήνη (Mytilenepress) :Eurovision:η απάτη

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, που γεννά βουνά από χρήματα, δεν είναι αντικείμενο παγκόσμιας λατρείας. Για δέκα χρόνια, η Eurovision επιδεικνύει καθαρή ασχήμια.

 

Έρευνα-επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος γεωστρατηγικός-γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail-6945294197

 

Στην πραγματικότητα, η επιτυχία τους δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάστηκαν χρόνια διαβροχής στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, τον κινηματογράφο και τον Τύπο για να μπορέσει να ριζώσει το εβραϊκό αμπέλι. Από τότε που ο Freddy Quinn εισήγαγε το boogie-woogie («So Geht Das Jede Nacht») στον πρώτο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1956, η ευρωπαϊκή αυτοαντίληψη έγινε σταδιακά λιγότερο αμερικανική και περισσότερο Ισραηλινή. Αν και το Ισραήλ δεν βρίσκεται στην Ευρώπη, είναι μια χώρα που παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και συμμετέχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από το 1973 (“η πρώτη μη ευρωπαϊκή χώρα που επιτρέπεται να συμμετάσχει στη διοργάνωση”).

Ήταν μια σημαντική χρονιά στην ιστορία του Ισραήλ, η χρονιά του πολέμου του Γιομ Κιπούρ. Ίσως η Eurovision να έχει ωριμάσει σε κάτι που είναι λιγότερο ευρωπαϊκή ψυχαγωγία και πιο παγκοσμιοποιημένη προπαγάνδα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η εβραϊκή τέχνη ταιριάζει καλύτερα στην παγκοσμιοποίηση.

Με τις δεκαετίες, η τελευταία αποικία της Ευρώπης έχει εδραιωθεί τόσο πολύ στην Ευρώπη που τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να την απομακρύνει από το προνομιακό της καθεστώς: ούτε καν η φρικτή γενοκτονία στη Γάζα που διέπραξε ο Ισραηλινός Στρατός. Ενώ η Ρωσία αποκλείστηκε από τη Eurovision επειδή διεξήγαγε πόλεμο κατά της εβραϊκής-αμερικανικής επιθετικότητας στην Ουκρανία, η αποικία του Ισραήλ (γεωγραφικά τοποθετημένη στη Μέση Ανατολή) διατηρεί την εξέχουσα ευρωπαϊκή της θέση, παρά τη δολοφονία χιλιάδων αβοήθητων παιδιών και γυναικών στη Μέση Ανατολή .

Η σφαγή στη Γάζα οδήγησε σε μια προβλέψιμη προπαγανδιστική εκστρατεία από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 ήταν η εμβληματική εκδήλωσή του. Οι παραγωγοί βάλθηκαν να αποδείξουν ότι το Ισραήλ εξακολουθεί να αγαπιέται και να εγκρίνεται παγκοσμίως από όλη την Ευρώπη. Αυτό ήταν αναμφίβολα ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς οι Ευρωπαίοι είναι σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι από τη σφαγή στη Γάζα, που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης Μπάιντεν. Αυτό όμως δεν είναι το αιώνιο βάρος του προπαγανδιστή; Όσο πιο δύσκολο είναι το έργο, τόσο πιο γλυκός ο θρίαμβος. Οι ευαισθησίες των συνηθισμένων γκοϋ είναι σαν πηλό που πρέπει να διαμορφωθεί από έμπειρους ασκούμενους της αρχαίας τέχνης της προπαγάνδας.

Για το σκοπό αυτό, όλα τα δυτικοευρωπαϊκά κράτη είχαν μια πίσω πόρτα για να διασφαλίσουν ότι η τελική επιλογή θα αντιπροσώπευε τη βούληση της παγκόσμιας κοινότητας: κάθε κάρτα SIM θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ψηφοφορία 20 φορές και άλλες 20 φορές το χρόνο. Επιπλέον, το Ισραήλ είχε προετοιμάσει “κοινότητες ψηφοφορίας” που επέτρεπαν στους εθελοντές να ενεργοποιήσουν περισσότερες κάρτες SIM εάν ήταν απαραίτητο για να διασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν “δημοκρατικά” (όπως ακριβώς όπως εξελέγη ο Τζο Μπάιντεν). Δεν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν ισραηλινές φωνές σε χώρες που ανοιχτά συνεργάζονται με το Ισραήλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ έλαβε ένα παλιρροϊκό κύμα ψήφων στα δυτικά κράτη, αλλά πολύ λίγες στην Ανατολική Ευρώπη: αυτό μάλλον δεν θεωρήθηκε απαραίτητο. Το μόνο δυτικοευρωπαϊκό κράτος που έδωσε στο Ισραήλ λιγότερο από το μέγιστο ήταν η Νορβηγία, πέντε στους 12. Η κριτική επιτροπή δεν κατακλύζεται από τον Ισραηλινό τραγουδιστή, αλλά το θαύμα των 20 ψήφων ανά κάρτα SIM ήταν ασυναγώνιστο.

Σε αυτή την εικόνα μπορείτε να δείτε ποιος έδωσε τι στο Ισραήλ, όσον αφορά τις ψήφους:

Η Δυτική Ευρώπη, επί μακρόν κυριαρχούμενη από την Αμερική, τώρα υπό την κυριαρχία του Ισραήλ, ξεκάθαρα αποκομμένη από τις εθνοτικές και θρησκευτικές ρίζες που την έδενε κάποτε, έχει μολυνθεί μαζικά στη βιασύνη της να ευχαριστήσει τους Εβραίους κυρίους της.

Ωστόσο, ακόμη και καλυμμένο από τη δημοκρατία, το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει ξεδιάντροπα το κύριο πλεονέκτημά του για να φιμώσει κάθε επαγγελματία επικριτή: τα χρήματα. Χορηγός του διαγωνισμού Eurovision 2024 είναι η ισραηλινή εταιρεία καλλυντικών «MorocconOil». Αυτή η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με το Μαρόκο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί λάδι από μαροκινά δέντρα argan, αλλά τα δέντρα argan που χρησιμοποιεί δεν βρίσκονται στο Μαρόκο. Ισραηλινοί άποικοι φύτεψαν μαροκινικούς οπωρώνες αργκάν στην κατεχόμενη περιοχή της κοιλάδας του Ιορδάνη. Η MorocconOil κρύβει ότι είναι ισραηλινή εταιρεία, ώστε να μην φαίνεται η εμπλοκή της στην εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης.

Μέχρι σήμερα, η Wikipedia αναγνωρίζει ότι η MorocconOil είναι μια ισραηλινή εταιρεία.

Αλλά μην αναβοσβήνει! Αυτό το άρθρο δεν θα υπάρχει για πολύ: οι Εβραίοι συντηρητές αυτής της σελίδας της Wikipedia έχουν ήδη αποφασίσει ότι αυτό το συγκεκριμένο γεγονός πρέπει να παραμείνει ξεχασμένο:

Προτείνεται  η διαγραφή αυτού του άρθρου  λόγω της ακόλουθης ανησυχίας:

Αυτό το άρθρο υποστηρίζει επιθετικά ότι πρόκειται για μια ισραηλινή εταιρεία με έδρα το Τελ Αβίβ, ενώ οι πηγές δεν αναφέρουν ρητά το Τελ Αβίβ. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο δεν αποκαλύπτει ότι η εταιρεία είναι Ισραηλινή και όλες οι πηγές που αναφέρονται δημιουργήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, αν και η Moroccooil είναι χορηγός της Eurovision για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Αυτό μου φαίνεται πολύ πρόχειρο και με πολιτικά κίνητρα, δεδομένης της φύσης της φετινής Eurovision. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πηγές για αυτό το άρθρο και δεν νομίζω ότι οι πηγές που υπάρχουν παρέχουν αρκετές πληροφορίες για να εντοπίσουν απευθείας την εταιρεία στο Ισραήλ, καθώς η ίδια η εταιρεία δεν κάνει αυτή τη δήλωση. (πρόταση από  τον Or-Shalem )

Εάν μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα  βελτιώνοντας ,  επεξεργάζεστε,  μετονομάζετε ή συγχωνεύοντας τη σελίδα , επεξεργαστείτε αυτήν τη σελίδα και κάντε το.  Μπορείτε να διαγράψετε αυτήν την ανάρτηση εάν βελτιώσετε το άρθρο ή αντιτίθεστε στη διαγραφή για οποιονδήποτε λόγο . Αν και δεν απαιτείται, σας ενθαρρύνουμε να εξηγήσετε γιατί αντιτίθεστε στην κατάργηση, είτε στην περίληψη επεξεργασίας είτε στη σελίδα συζήτησης. Εάν αυτό το πρότυπο διαγραφεί,  μην το αντικαταστήσετε .

Το άρθρο μπορεί να αφαιρεθεί εάν αυτό το μήνυμα παραμείνει ανοιχτό για επτά ημέρες, δηλαδή μετά τις 5:20 μ.μ., 29 Μαΐου 2024 (UTC).

Εάν δημιουργήσατε το άρθρο, μην προσβάλλεστε. Αντίθετα, εξετάστε το ενδεχόμενο να βελτιώσετε το άρθρο ώστε να είναι αποδεκτό σύμφωνα με την  πολιτική διαγραφής .

Και μέσα σε μια εβδομάδα, όλα θα φύγουν.

Το δεύτερο περιουσιακό στοιχείο που χρησιμοποιούν είναι η παλαιότερη κόκκινη σημαία τους: ο αντισημιτισμός. Πολλές αναρτήσεις στο Facebook που συζητούσαν τον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision αφορούσαν την αντίδραση του κοινού στον Ισραηλινό τραγουδιστή. Ο κόσμος γκρίνιαξε δυνατά. Ήταν σαφές ότι πολλοί άνθρωποι ήταν δυσαρεστημένοι που μια χώρα που επί του παρόντος εμπλέκεται σε γενοκτονία εξακολουθούσε να εμφανίζεται στον διαγωνισμό. Η Ρωσία, από την άλλη πλευρά, έχει αποκλειστεί από τον διαγωνισμό, παρόλο που το Ισραήλ έχει σκοτώσει περισσότερα παιδιά και γυναίκες σε έξι μήνες από ό,τι ακόμη και οι πιο άγριοι ισχυρισμοί της Ουκρανίας, ακόμη και αν προστεθούν όλες οι άλλες τρέχουσες συγκρούσεις στον κόσμο. Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι πολύ πιο φρικτό από οποιαδήποτε σύγκρουση στη ζωντανή μνήμη.

Οι Ευρωπαίοι είχαν ζητήσει από τους παραγωγούς της Eurovision να απαγορεύσουν το Ισραήλ, αλλά οι Maroccoons και τα μέσα ενημέρωσης ήταν ανένδοτοι ότι το Ισραήλ θα συμμετάσχει. Και εξάλλου όποιος το αντιτίθεται είναι αντισημίτης. Αυτό μοιάζει με τα όρια που τίθενται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ): μπορεί να καταδικάσει τους  schvartze  της Αφρικής και τους  goyim  της Ρωσίας, αλλά οι Ισραηλινοί (και οι Εβραίοι γενικά) είναι ανέγγιχτοι.

Από το 1956, ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision διεισδύει όλο και περισσότερο από Εβραίους που γνωρίζουν τα μέσα ενημέρωσης σε όλα τα επίπεδα. Από τον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1973, η Eurovision έγινε το όργανο προπαγάνδας του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision του 1973, ο Terry Wogan θυμήθηκε ότι ” ο διευθυντής του χώρου συμβούλεψε έντονα το κοινό να παραμείνει καθισμένο ενώ χειροκροτούσε τις παραστάσεις, διαφορετικά κινδύνευαν να πυροβοληθούν από τις δυνάμεις ασφαλείας “. Η αφύσικη θέση του Ισραήλ ως ευρωπαϊκό παρασιτικό κράτος έθετε πάντα σε κίνδυνο τους Ευρωπαίους και το κάνει.

Το Λουξεμβούργο εκπροσωπήθηκε από την Tali Golergant, την πρώην Ισραηλινή που τραγούδησε το τραγούδι « The Fighter » που αφιέρωσε στον αδερφό της που σήμερα είναι μαχητής στο IDF. Έτσι οι άσχημες διαστροφές της τέχνης (και της ίδιας της Ευρώπης) επανέρχονται ολοταχώς, για να ατιμάσουν τους καλοπροαίρετους πολίτες της Ευρώπης.

Τι μένει εκτός από ένα άσχημο freak show;

Οι Αμερικανοί το αποκαλούν Clownworld και υπάρχει αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι η ασθένεια εξαπλώνεται από το Ισραήλ μέσω των ενεργειών Εβραίων πολιτών στην Ουάσιγκτον DC που έχουν διπλές σχέσεις. Οι Ευρωπαίοι αναγκάζονται να ξαναμάθουν παρόμοια μαθήματα, όσα έχασαν σε ένα σκοτεινό και σκοτεινό παρελθόν. Κάποτε υπήρχαν χρυσές εποχές, εποχές ενότητας, αλλά και σπορέων διχόνοιας και σύγκρουσης. Η ευρωπαϊκή ιστορία περιέχει όλη τη γνώση που χρειάζεται για να ξεπεράσουμε αυτές τις απελπισμένες μέρες. Όλοι πρέπει να διαλογιστούμε (αν όχι να προσευχόμαστε) για το πώς θα μοιάζει η Ευρώπη σε 100 χρόνια.

Οι πολιτικοί μας αγνοούν τα παράπονά μας, ίσως επειδή η πρώτη και κύρια πίστη τους είναι στους πολίτες τους. Η απάτη της ψήφου της Eurovision αντικατοπτρίζεται στην απάτη της δυτικής δημοκρατίας. Όταν ένα έθνος χάνει τις ιδρυτικές του αρχές, τι τις αντικαθιστά, εκτός από τα χρήματα; Και τι θα γίνει με την Ευρώπη όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποσύρει όλη τη ζωντανή τους δύναμη;

Ίσως η εβραϊκή θυγατρική της να εξαφανιστεί από το σώμα της Ευρώπης και να αρχίσει να τραγουδά ξανά τα δικά της τραγούδια;

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).  

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός. 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας. 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. 

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός. 

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των  αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν

πηγή: Μεταξύ της πένας

loading...