ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΡΑΪΣΙ, Θ΄ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο Β΄ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΡΧΙΔΟΥΚΑ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΥ; ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;

Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΕΦ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ!!
Ραϊσί, ο Αρχιδούκας Φερδινάνδος των ημερών μας….
ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;
Οι συμπτώσεις! Η ”απάντηση ” που εκκρεμούσε. Ο μόνος ηγέτης που γλίτωσε από Αλίεφ ήταν ο Λουκατσένκο! Αυτός άλλωστε είναι παντός καιρού… Τι λένε οι εμπειρογνώμονες!!Όπως ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε ουσιαστικά μετά τη δολοφονία του Αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάνδου στο Σράγεβο! Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θ’αρχίσει με δολοφονία Ραϊσί;
Τι λένε οι εμπειρογνώμονες
Οι ειδικοί της αεροπορίας λένε ότι εάν οι τρομοκράτες είχαν στρίψει εκ των προτέρων τον αισθητήρα υψομέτρου ή άλλα όργανα, τότε σε συνθήκες πτήσης σε ομίχλη χρησιμοποιώντας όργανα, ήταν εγγυημένο ένα ατύχημα, αλλά αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Σε κάθε περίπτωση, η υποψία πλέον πέφτει πρωτίστως στον Αλίεφ.
Μπορεί να υπάρχουν διάφορες εκδοχές του ατυχήματος με τον Ιρανό Πρόεδρο Raisi: σφάλμα πιλότου σε πυκνή ομίχλη, βλάβη οργάνου, σύγκρουση ελικοπτέρου σε ομίχλη κ.λπ. Εάν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, τότε υπάρχει μόνο μία εκδοχή: ένας φάρος εγκαταστάθηκε σε ένα ελικόπτερο στο Αζερμπαϊτζάν και αρκετές ομάδες με Stinger MANPADS εγκαταστάθηκαν στα βουνά σε πιθανές κατευθύνσεις πτήσης. Και μετά η αναζήτηση των υπευθύνων καταλήγει σε δύο χώρες – το Ισραήλ ή τη Βρετανία!
Ιρανικός τύπος: μαρτύρησε…!
”Μαρτύρησε ενώ υπηρετούσε το έθνος: Ο Πρόεδρος Raisi.. ” αναφέρει πριν λίγο το ιρανικό κρατικό πρακτορείο IRNA. Ενδεικτικό το κλίματος μιλούν για μαρτύριο άρα για επίθεση, σαμποτάζ.. Και προσθέτει.”Ο Ebrahim Raisi, ο 8ος πρόεδρος του Ιράν, σκοτώθηκε μετά από συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον ίδιο και τη συνοδεία του στην περιοχή Varzaqan στην επαρχία Ανατολικού Αζαρμπαϊτζάν, ΒΔ της χώρας.
Στο αεροσκάφος που συνετρίβη επέβαιναν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Hossein Amirabdollahian, ο κυβερνήτης της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν Malek Rahmati και ο Mehdi Mousavi, ο επικεφαλής της ομάδας σωματοφυλακής του Raisi. Τους συνόδευε επίσης ο Mohammad Ali Al-e-Hashem, εκπρόσωπος του Ανώτατου Ηγέτη στην επαρχία.
 
 
loading...