Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ

Ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΣΑΣ
Στη σύγχρονη εποχή μας, η επιδίωξη της ευκολίας έχει γίνει μια εμμονή που καταναλώνει τα πάντα, οδηγώντας τα γρανάζια μιας καταναλωτικής οικονομίας αποφασισμένης να κάνει τη ζωή όλο και πιο αβίαστη.
Αυτή η αδυσώπητη αναζήτηση για ευκολία έχει μεταμορφωθεί σε έναν αυτοδιαιωνιζόμενο κύκλο ζήτησης και προσφοράς, με κάθε νέα ευκολία απλώς να τροφοδοτεί την πείνα για περισσότερα.
Σε αυτή την τεχνολογική χώρα των θαυμάτων, τα όρια των δυνατοτήτων οριοθετούνται μόνο από τα βάθη των πιστωτικών μας γραμμών, καθώς παρασυρόμαστε από την άμεση ικανοποίηση.
Εάν εκτιμάτε τα άρθρα μου, παρακαλώ σκεφτείτε να τους δώσετε ένα like. Είναι μια απλή χειρονομία που δεν σας κοστίζει τίποτα, αλλά προχωρά πολύ στην προώθηση αυτής της ανάρτησης, στην καταπολέμηση της λογοκρισίας και στην καταπολέμηση των ζητημάτων που προφανώς δεν είστε μεγάλος θαυμαστής.
Όπως ένας τοξικομανής που κυνηγά το επόμενο υψηλό, ο σύγχρονος εθισμένος στην ευκολία παραμένει μακάρια αγνοώντας την ύπουλη ζημιά που προκαλείται από την ψυχαναγκαστική ανάγκη του να εξορθολογίσει κάθε πτυχή της ζωής.
Το πραγματικό κόστος αυτής της ευκολίας κρύβεται προσεκτικά πίσω από μια πρόσοψη επιτήδειου μάρκετινγκ και κενών υποσχέσεων, καθώς οι εταιρείες εκμεταλλεύονται την επιθυμία μας για ευκολία για να γεμίσουν τις τσέπες τους εις βάρος της ευημερίας μας.
loading...