«Η σιωπή των ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ αμνών»

…του Παναγιώτη Τραϊανού

Ο Χριστιανισμός «βλέπει» ζωντανός τον «θάνατό» του!

Οι ακρίδες τής ερήμου έχουν «δηλητηριάσει» την ηγεσία του και τον «κατατρώνε» ζωντανό!

Θα ξυπνήσουν επιτέλους οι Χριστιανοί από τη «νάρκωση» πριν να είναι πολύ αργά;

.

Ο Χριστιανισμός σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης παρακμής …Στην κυριολεξία σε ελεύθερη «πτώση»! Δημογραφικά έχει καταρρεύσει και οδηγείται μ’ έναν αυτοκτονικό τρόπο στον «θάνατο» …Στον αργό «θάνατο», όχι εξαιτίας μιας μεγάλης στρατιωτικής ή ιδεολογικής ήττας, αλλά στον ταπεινωτικό και άδοξο «θάνατο», εξαιτίας μιας εκφυλιστικής «αρρώστιας», η οποία τον «κατατρώει» από «μέσα» …Η πιο ισχυρή θρησκεία στην ιστορία τού Κόσμου «βλέπει» ΖΩΝΤΑΝΗ τον «θάνατό» της! Η πιο πλούσια αυτοκρατορία στην ιστορία τού κόσμου δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της! Τα τελευταία ίχνη τού πλούτου της ξοδεύονται από τα λεηλατημένα ασφαλιστικά του ταμεία, για να πληρώνονται οι φαρμα­κο­­βιομηχανίες, οι οποίες θησαυρίζουν από την κερδοσκοπία εις βάρος των γερασμένων πληθυσμών του! Ταυτό­χρονα, οι εναπομείναντες «ενεργοί» πληθυσμοί παρουσιάζουν μια αφύσικη και πρωτοφανή «κινητι­κότητα», εφόσον μετακινούνται μεταναστευτικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χριστιανικού κόσμου. Παντού εντός του υπάρχει αυτή η «κινητικότητα» του πανικού.

Οι γηγενείς φεύγουν από τις πατρίδες τους και γίνονται μετανάστες για να επιβιώσουν …κι αντικαθίστανται σ’ αυτές από άλλους μετανάστες, οι οποίοι παίρνουν τις θέσεις τους … επίσης για να επιβιώσουν! Η παρατεταμένη κι ανίκητη οικονομική κρίση κινητοποιεί τη χριστιανική κοινωνία όπως μια φωτιά κινητοποιεί ένα πανικοβλημένο ανθρώπινο σύνολο. Αυτή η κοινωνία βρίσκεται σε μια διαρκή «κίνηση», η οποία είναι αποτέλεσμα των ενεργοποιημένων ενστίκτων επιβίωσης των πληθυσμών της. Ιταλοί φεύγουν από την πατρίδα τους για να επιβιώσουν στη Γερμανία την ώρα που Γερμανοί ετοιμάζονται να μεταναστεύ­σουν στις ΗΠΑ, τις οποίες εγκαταλείπουν όπως-όπως οι Αμερικανοί! Όλοι «κινού­νται» προς όλες τις κατευθύνσεις για την εξα­σφά­λιση της επιβίωσης, θεωρώντας ότι για την αδυναμία τους ευθύ­νεται η τοπική οικονομία. Αυτή η κίνηση αντί να τους βοηθά επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατά­σταση. Οι αδύναμες κοι­νω­νίες αποδυναμώνονται ακόμα περισ­σότερο, χάνοντας και την τελευταία ελπίδα ν’ αγωνιστούν για ν’ ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Είναι σαν να έχουν μπει οι χριστιανικοί λαοί μέσα σε μια κινού­μενη «άμμο» και όσο περισσότερο «κινούνται» τόσο περισσότερο «βυθίζονται» μέσα σ’ αυτήν …Μια παγίδα θανάτου, που, εάν δεν υπάρξει μια εξωτερική βοήθεια, θα αποβεί μοιραία.

Όλα αυτά δεν γίνονται εξαιτίας τυχαίων συγκυριών. Οι τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών είναι μεθοδευμένες πολιτικές, προκειμένου να… …

.

… … η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

«Η σιωπή των ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ αμνών»

loading...