Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΒΗΡΩΝ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΥΡΟ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ!!

ΑΡΩΜΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΥΡΟΒΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.. ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ…
ΒΙΝΤΕΟ
ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΜΥΡΟΒΛΥΤΡΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ…3 ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΑΝΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ..
Η εικόνα της Παναγίας της Ιβήρων Πορταΐτισσα που ρέει μύρο στη Χαβάη το Πάσχα αύξησε τη ροή της!!
Πασχαλινό θαύμα με την ιερή μυροβλύζουσα εικόνα της Χαβάης που ρέει μύρο..
Η Χαβανέζικη εικόνα, μυροβλύζουσα και θαυματουργή, της Υπεραγίας Θεοτόκου των Ιβήρων, είναι γνωστή σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο.
Με τον διαπιστευμένο της, τον πατέρα Nεκτάριο Yangston, η εικόνα ταξιδεύει συνεχώς σε όλη την Αμερική και στο εξωτερικό για την παρηγοριά των πιστών.
Το Πάσχα, η εικόνα βρισκόταν στην ενορία της, τον Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Ιβήρων, στο Kailua της Χαβάης, όπου έρεε άφθονο μύρο, αντανακλώντας τη μεγάλη χαρά της Ανάστασης! orthodoxie 10/5/24
«Μέχρι τώρα όλοι οι ενορίτες μας που ζουν στη Χονολουλού έχουν ακούσει για την ευλογία που έχει δοθεί σε εμάς τους αμαρτωλούς, όσο ανάξιοι κι αν είμαστε, με τη χάρη του Παντοδύναμου και την αγάπη και το ενδιαφέρον για εμάς από την Παναγία Θεοτόκο. Έχω ζητήσει ο Νεκτάριος μας, στο σπίτι του οποίου οι δύο εικόνες άρχισαν να ρέουν μύρο, να περιγράψει με δικά του λόγια τι έχει συμβεί».
Αρχιερέας Anatole Lyovin
Το γράμμα του (τώρα «πατέρα») Νεκτάριου…
Αγαπητέ εν Χριστώ ,
Με ταπεινότητα και με ακραίο τρόμο, θα προσπαθήσω να σας αφηγηθώ τι συνέβη..Πολλοί μου ζήτησαν να εξηγήσω τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τις δύο μυροβλύζουσες εικόνες στην Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία της Υπεραγίας Θεοτόκου Ιβήρων στη Χονολουλού της Χαβάης.
loading...