Γεράσιμος Καλογεράκης

Υποστράτηγος ε. α.

Φίλοι μου.

Σε δέκα ημέρες έχουμε εκλογές και το τσίρκο της πολιτικής αλητείας άρχισε περιοδείες εξαπατήσεως των Ελλήνων με ψεύτικες υποσχέσεις.

Για την κρίση της Ουκρανίας άκουσα τον ανιστόρητο πρωθυπουργό της Ελλάδας να υπερηφανεύεται ότι «είμαστε με την σωστή πλευρά της Ιστορίας».

Η ιστορία διαφωνεί γιατί είναι σε τελείως λάθος πλευρά, όπως ήταν και ο μακρινός συγγενής του ο Βενιζέλος με τον Γάλλο πρόεδρο Κλεμανσώ και τότε με πρωτοβουλία του Βενιζέλου ξεκινήσαμε την αδικαιολόγητη εκστρατεία της Ουκρανίας με 300.000 στρατιώτες με τελική κατάληξη την Μικρασιατική καταστροφή. Αυτά λέει η αδέκαστη ιστορία.

Γιατί ο πρωθυπουργός όταν ακούει την λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ και πατριωτισμό παθαίνει παράκρουση; Με συνταγματικά ατοπήματα διέλυσε την Χρυσή Αυγή και έκλεισε εκλεγμένους βουλευτές στην φυλακή, επισείοντας συνεχώς τον κίνδυνο της Δεξιάς.

Θα σεβόμουνα τις αποφάσεις του και τις ανησυχίες του εάν δεν ήταν τόσο πολύ υποκριτής και ασυναγώνιστος ψεύτης:

-Εάν παρέμεινε ουδέτερος, όπως η Τουρκία στην κρίση της Ουκρανίας η οποία δεν ανήκει ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι ζόρι έχει αυτός με την Ουκρανία;

-Εάν δεν επισκεπτόταν τόσο συχνά τον νεοναζί Ζελένσκι και δεν του έδινε βήμα στην Ελληνική βουλή, χωρίς να υπολογίζει τον Ελληνικό λαό.

-Εάν δεν έστελνε πολεμικό υλικό στην Ουκρανία, το οποίο σε μία κρίση με την Τουρκία θα μας χρειαστεί. Οι Τούρκοι δεν πολεμώνται με σφεντόνες.

-Εάν δεν έφερνε την Ελλάδα σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία με την οποία μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί. Ενώ ο νεοναζί Ζελένσκι δεν αναγνώρισε και διέγραψε την Ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας.

-Εάν δεν αδιαφορούσε για τις προκλητικές και διαρκούς ισχύος Τουρκικές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδος.

-Εάν δεν έδειχνε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τους εβραίους που δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό, αυτός πήγε στο Ισραήλ για συμπαράσταση στον κατά κοινή ομολογία στον νέο Χίτλερ εγκληματία Νετανιάχου.

-Εάν δεν ψήφιζε τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων με τον οποίο διαλύεται ουσιαστικά η οικογένεια το υγιές κύτταρο του Ελληνισμού και θέλει να ξεχάσουμε τις ιερές λέξεις πατέρας και μητέρα και αντικαθίστανται με το γονέας Α και γονέας Β.

-Εάν δεν ψήφιζε σειρά μέτρων, μοναδικής σκληρότητας παγκοσμίως για τον κορωνοϊό «Covid-19» μπροστά στα οποία ο ναζισμός ωχριούσε ενώ αυτός καλυπτόταν από δημοκρατικό μανδύα και υπερηφανευόταν.

-Εάν δεν ήταν ο μόνος πρωθυπουργός στον πλανήτη που επέβαλε πρόστιμο στους συνταξιούχους που δεν εμβολιάστηκαν, ή γιατί δεν ήθελαν ν’ αυτοκτονήσουν, με το ψεύτικο ενδιαφέρον για την υγεία τους. Αυτό λέγεται αδιαντροπιά.

-Εάν ζητήσει συγχώρηση από τις 500.000 Έλληνες που τους υποχρέωσε να εμβολιαστούν με εμβόλια της Astra Zeneca τα οποία αποσύρθηκαν ως επικίνδυνα γιατί προκαλούν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου.

-Εάν δεν έστηνε γλυκανάλατες φιέστες, πίνοντας καφέ με τον άστεγο και εάν δεν εμφανιζόταν δήθεν ως καταδεχτικός απολαμβάνοντας την ανύπαρκτη αγάπη του λαού, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Μην ξεχνάτε ότι ο πατέρας του πρωθυπουργού ήταν αυτός που έκανε άρση των ενστάσεων της Ελλάδας για τα Σκόπια για να ενταχτούν στον ΟΗΕ.

Στις εκλογές της 9 Ιουνίου πρέπει να μην βρει ούτε την δική του ψήφο.

Ίσως ρωτήσετε ποιον να ψηφίσουμε.

Τον ΔΙΑΒΟΛΟ ναι τον ίδιο τον ΔΙΑΒΟΛΟ. Εγώ είμαι γέρος και γνωρίζω τα άτιμα παιχνίδια των κατ’ όνομα Ελλήνων πολιτικών. Μην ψηφίσετε κανέναν από την Κριτική τριανδρία οποία πρέπει να ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ να πιάσει πάτο, ο διάβολος είναι πολύ καλλίτερος και από τους τρεις..

Ο Ανδρουλάκης είναι ακατάλληλος για ηγέτης, άοσμος, άχρωμος, άγευστος, φερέφωνο, των Γερμανών, πέρα από το να μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου ούτε για γκαρσόνι σε καφετερία δεν είναι ικανός. Αν θυμόταν την παληκαριά του Ανδρέα «βυθίσατε Χόρα» και το «Κλείσιμο των συνόρων με τα Σκόπια» και αντιδρούσε σήμερα δυναμικά τότε θα πίστευα ότι κάτι αξίζει.

Ο φυτευτός Κασελάκης απεσταλμένος των εβραϊκών οργανώσεων των ΗΠΑ, ο πλουτοκράτης που κάνει προεκλογική εκστρατεία στα νησιά με σκάφος 2.500 ευρώ την ημέρα, ενδιαφέρεται δήθεν για τα δίκαια των φτωχών, είναι εκπρόσωπος της αδιαντροπιάς την οποία περιφέρει σαν προσόν στο πανελλήνιο με αναίδεια εκατό πιθήκων.

Το κόμμα του εκπροσωπεί την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας και σήμερα οι Σκοπιανοί μονομερώς και αυθαίρετα ονομάζονται μόνο Μακεδονία και όχι βόρεια Μακεδονία, και δεν αντιδρά καθόλου.

Ο Ράμμα αλωνίζει στην Ελλάδα και οι Τούρκοι επιμένουν στον χαβά τους.

Και οι τρεις αυτοί κατηγορούνται για εθνική ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Γεράσιμος Καλογεράκης

Υποστράτηγος ε. α.

loading...