ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ…» ΟΙ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: «ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ RAISI ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΛΕΝΕ.

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 
2 ΒΙΝΤΕΟ
Οι ιρανικές εφημερίδες είναι δύσπιστες. ”Το ελικόπτερο του Raisi καταρρίφθηκε, συνωμοσία από το εξωτερικό.. ” λένε. Έγινε έκρηξη στον αέρα ισχυρίζονται. Τα 2 τελευταία βίντεο…
Οι ιρανικές εφημερίδες αναφέρουν τα πάντα, από υποψίες για την «κατάρριψη του προεδρικού ελικοπτέρου» μέχρι την ύπαρξη συνωμοσίας.
Ή πώς μπορεί να γίνει ένα τηλεφώνημα σε έναν προεδρικό συνεργάτη το πρωί μετά το περιστατικό, αλλά να φτάνουν τα σωστικά στο σημείο έξι ώρες μετά το σκοτάδι;
Πέντε ημέρες μετά την πτώση του ελικοπτέρου του Εμπραχίμ Ραΐσι και των συνοδών του, οι εφημερίδες «Χαμ Μιχάν” και ”Τζουμχούρι Ισλάμι» στο σημερινό τους φύλλο έθεσαν ερωτήματα για το περιστατικό.
Η εφημερίδα Ham Mihan ζήτησε την άρση των «ασαφειών», ενώ η εφημερίδα «Ισλαμική Δημοκρατία» έγραψε ότι υπάρχει «πιθανότητα εξωτερικής συνωμοσίας.
Σε άρθρο με τίτλο «Συνεχιζόμενες αδυναμίες», η εφημερίδα Ham Mihan έγραψε ότι υπήρχαν δύο «πολύ σοβαρές αδυναμίες» στη συντριβή του ελικοπτέρου, «η πρώτη από τις οποίες είναι εσφαλμένες και ύποπτες πληροφορίες.
loading...