ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
Γράφουν οι John & Nisha Whitehead
«Η ιδιωτικότητα και η αξιοπρέπεια των πολιτών μας υπονομεύονται από μερικές φορές ανεπαίσθητα βήματα. Αν ληφθεί μεμονωμένα, κάθε βήμα μπορεί να έχει μικρή σημασία.
 Αλλά όταν ιδωθεί ως σύνολο, αρχίζει να αναδύεται μια κοινωνία εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε έχουμε δει – μια κοινωνία στην οποία η κυβέρνηση μπορεί να εισβάλει στις μυστικές περιοχές της ζωής του ανθρώπου κατά βούληση.
Το πνεύμα του Συντάγματος, που συντάχθηκε από ανθρώπους που αγωνίστηκαν ενάντια στην αδέξια τυραννία ενός αυτοκρατορικού ηγεμόνα, θα υποδείκνυε ότι το σπίτι κάποιου είναι ένα φρούριο, ασφαλές από σχεδόν κάθε είδους εισβολή.
Δυστυχώς, μια συλλογική επίθεση από την κυβερνητική κλίκα των νομοθετών, των διαδίκων, των δικαστών και της στρατιωτικοποιημένης αστυνομίας έχει σχεδόν καταφέρει να μειώσει αυτό το φρούριο – και την Τέταρτη Τροπολογία μαζί με αυτό – σε έναν καταρρέοντα σωρό ερειπίων.
Δεν είμαστε πλέον ασφαλείς στα σπίτια μας, όχι από την απειλή μιας κυβέρνησης και του στρατού των Peeping Toms που διεξάγουν πόλεμο στο τελευταίο οχυρό της ιδιωτικής ζωής που μας έχει απομείνει ως ελεύθερος λαός.
Τα όπλα αυτού του συγκεκριμένου πολέμου κατά της ιδιωτικής ζωής και της ιερότητας των σπιτιών μας χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση και τον στρατό των γραφειοκρατικοποιημένων, συντεχνιακών, στρατιωτικοποιημένων μισθοφόρων.
loading...