ΒΟΜΒΑ 💥 Επίσημο πρωτόκολλο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ από το θανατηφόρο εμβόλιο Covid!!!

ΒΟΜΒΑ Δρ Πίτερ ΜακΚάλοου για το πώς οι εμβολιασμένοι μπορούν να κάνουν αποτελεσματική ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ από το θανατηφόρο εμβόλιο Covid!!!
Πρωτόκολλο αποτοξίνωσης για παρενέργειες από τα εμβόλια COVID…

Το πρώτο, επίσημο ιατρικό πρωτόκολλο αποτοξίνωσης από τις θανατηφόρες παρενέργειες του εμβολίου κατά του COVID-19 δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ που δίνει στους εμβολιασμένους την ευκαιρία να πάρουν όλο αυτό το ζήτημα στα χέρια τους και να χρησιμοποιήσουν φυσικές ουσίες ώστε να αρχίσουν να βοηθούν το σώμα να εκκαθαρίσει αυτή την επικίνδυνη πρωτεΐνη-ακίδα από τον εαυτό και τους ιστούς του.

Αυτό περιλαμβάνει τρεις φυσικές ουσίες που διατίθενται χωρίς ιατρική συνταγή σε οποιοδήποτε τύπο φαρμακείου, διαδικτυακό κατάστημα λιανικής ή σε κατάστημα φυσικών τροφίμων.

Είναι οι ακόλουθες φυσικές ουσίες:

(1) Νατοκινάση, η οποία είναι ένα ένζυμο, το οποίο προέρχεται από τη ζύμωση της σόγιας

(2) Η βρωμελίνη, η οποία είναι ένα σύνολο ενζύμων που προέρχονται από το στέλεχος ενός ανανά και έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως τοπική θεραπεία για πληγές.

(3) Και το τρίτο είναι η κουρκουμίνη, η οποία μόλις προέρχεται από τον κουρκουμά.

Οι εμβολιασμένοι πρέπει να λαμβάνουν 2000 μονάδες νατοκινάση δύο φορές την ημέρα, βρομελίνη 500 mg την ημέρα και κουρκουμίνη 500 mg, τρεις φορές την ημέρα.

Οι ιατρικές μελέτες λένε ότι οι εμβολιασμένοι πρέπει να λαμβάνουν τα συμπληρώματα για τρεις συνεχόμενους μήνες. Αλλά σύμφωνα με τον Δρ Peter McCullough (Πίτερ ΜακΚάλοου), εάν κάποιος έχει κάνει πολλά εμβόλια για τον COVID, θα πρέπει να το κάνει για 12 μήνες συνεχόμενα.
https://greeknewsondemand.com/2024/05/26/%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b4%cf%81-%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5/

loading...