ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ WALL STEET JOURNAL: Ο TRUMP ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ» – ΔΙΝΕΙ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ELON MUSK

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;

Ο Donald Trump ετοιμάζεται να αναθέσει ρόλο – έκπληξη στον ιδιοκτήτη της Tesla, Elon Musk στη νέα, ρεπουμπλικανική κυβέρνηση των ΗΠΑ, εφόσον φυσικά ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων γίνει εκ νέου ένοικος του Λευκού Οίκου.

Η σχετική εξέλιξη, που αποκαλύπτει η «Wall Street Journal», αποτελεί το τελευταίο σημάδι ότι η άλλοτε ψυχρή σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει ξεπαγώσει για τα καλά.

Η θέση εξουσίας που προορίζει ο Trump για τον Musk δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά οι δύο άνδρες συζήτησαν τρόπους για να δώσουν στον Musk ισχυρή επιρροή στις πολιτικές που σχετίζονται με την ασφάλεια των συνόρων και την οικονομία – και τα δύο ζητήματα για τα οποία ο Musk παρεμβαίνει δημόσια, πολύ συχνά και με αιρετικές τοποθετήσεις.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space-X, από κοινού με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Nelson Peltz , ενημέρωσαν τον Trump για το σχέδιό τους να επενδύσουν σε ένα project για αποτροπή ύπαρξης νοθείας στις επικείμενες εκλογές για τον προεδρικό θώκο.

Περαιτέρω, συζήτησαν με τον Trump για μια εκστρατεία επιρροής των κύκλων της ελίτ που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, στην οποία ο Musk και οι πολιτικοί του σύμμαχοι φιλοξενούν συγκεντρώσεις ισχυρών επιχειρηματικών ηγετών σε όλη τη χώρα και προσπαθούν να τους πείσουν να μην υποστηρίξουν την εκστρατεία επανεκλογής του νυν Προέδρου Biden.

«Περασμένα ξεχασμένα»

Μόλις πριν από δύο χρόνια, ο Trump και ο Musk προέβαιναν σε δημόσιες αντεγκλήσεις που κατέληγαν συχνά ακόμα και σε εκατέρωθεν προσβολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...