Αυτό το σενάριο του Μεντβέντεφ τρέμουν Ζελένσκι και Πολωνοί!! Διαβάστε τι είπε

Θα φτάσει -εν καιρώ- η περιβόητη «ζώνη ασφαλείας» των Ρώσων μέχρι την Πολωνία;;
Οργισμένος από την παράδοση ολοένα και ισχυρότερων πυραύλων (και με μεγαλύτερη εμβέλεια) από τις νατοϊκές χώρες στην Ουκρανία είναι ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εκτιμώντας πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η «ζώνη ασφαλείας» που δημιουργούν οι Ρώσοι στην ανατολική Ουκρανία θα επεκταθεί στο τέλος μέχρι τα δυτικά της χώρας.

«Εάν συνεχιστεί αυτό η ζώνη ασφαλείας θα είναι μέχρι τα σύνορα της Πολωνίας ή ίσως ενέχει και την ίδια την Πολωνία».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση Μεντβέντεφ:

«Οι ηλίθιοι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν ειλικρινά σχεδόν όλη η Ουκρανία να τεθεί υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Γι’ αυτό δίνουν στην κυβέρνηση της Ουκρανίας όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας.

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Πούτιν λέει ότι για μια ειρηνική ζωή, η χώρα μας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας, εντός της οποίας το νεοναζιστικό καθεστώς δεν θα έχει την ευκαιρία να χτυπήσει στόχους σε ρωσικό έδαφος (συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, όλα τα εδάφη που επέστρεψαν στο κράτος μας).

Δεν είναι δύσκολο να υπολογιστεί ότι εάν το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί πυραύλους τύπου Storm Shadow/SCALP-EG με βεληνεκές τουλάχιστον 550 km και με απόσταση μεταξύ Belgorod και Κιέβου 429 km, σχεδόν ολόκληρο το κεντρικό και σημαντικό τμήμα της δυτικής Ουκρανίας θα καταστρεφόταν. Με άλλα λόγια, η Ρωσία θα έπρεπε να είναι παντού εκεί (550 km συν άλλα 70-100 km για να είμαστε σίγουροι).

Διαφορετικά δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας.

Ακόμα κι αν φανταστούμε ότι έχει υπογραφεί κάποιου είδους έγγραφο με το Κίεβο (ή μάλλον με την Ουάσιγκτον), κάθε νέος ηλίθιος ναζιστής με βλήματα είναι αρκετά ικανός να το παραβιάσει. Οι συνέπειες είναι προφανείς.

Εάν συνεχιστεί αυτό, η εγγυημένη ζώνη ασφαλείας θα είναι κάπου στα σύνορα με την Πολωνία. Ή ήδη στην ίδια την Πολωνία. Και αυτό είναι εντελώς επικίνδυνο. Επιπλέον, τα μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, με τα οποία η χώρα μας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ασκήσεων, είναι μια πολύ χαλαρή ιδέα.

Τέτοια όπλα (τακτικά ή μη), όπως όλοι γνωρίζουν, περιλαμβάνουν πυρηνικά φορτία που υπερβαίνουν σημαντικά τη δύναμη του Little Boy (σ.σ. η πυρηνική βόμβα που έπληξε τη Χιροσίμα) και του Fat Man (σ.σ. η πυρηνική βόμβα που έπληξε το Ναγκασάκι).
Υπολογίστε λοιπόν προσεκτικά το εύρος των όπλων που διαθέτετε στους Ναζί, κύριοι».

απεμπε-EPA-Sputnik pool photo

loading...