«Ασκήστε δίωξη στον Φάουτσι»!! «Σεισμός» πολλών ρίχτερ στις ΗΠΑ! Τι αποκαλύφθηκε; vid

Το ΕΛ έχει βίντεο-ντοκουμέντο!

Ο Έλον Μασκ ζήτησε τη σύλληψη και δίωξη του Δρ. Άντονι Φάουτσι -του…«προσώπου της πανδημίας covid» στις ΗΠΑ– την Παρασκευή, λίγο αφότου εκπρόσωποι των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ ήρθαν στο Κογκρέσο και παραδέχθηκαν ότι χρηματοδότησε επικίνδυνη έρευνα στη Γουχάν της Κίνας, πριν από το ξέσπασμα του COVID-19. πανδημία εκεί.

«Δίωξε/Φάουτσι», έγραψε στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX και ιδιοκτήτης του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης X, μοιράζοντας ένα πρωτοσέλιδο της New York Post με μια φωτογραφία του Φάουτσι και τον τίτλο «ΑΡΡΩΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ».

Ο γενικός αναπληρωτής διευθυντής του NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας), Lawrence Tabak, ομολόγησε την Πέμπτη σε ακρόαση της υποεπιτροπής της Βουλής ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πράγματι χρηματοδοτήσει επικίνδυνη έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Ο Μασκ δεν διευκρίνισε ποιες ποινικές κατηγορίες θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Φάουτσι, αν και η ψευδορκία και τα ψέματα στο Κογκρέσο είναι προφανείς επιλογές και έχουν προταθεί από τους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου.

Και τα δύο αδικήματα επισύρουν έως και πέντε χρόνια φυλάκιση και έχουν πενταετή παραγραφή.

 

απεμπε-EPA-UPI photo

loading...