ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ BAGRAT GALSTANYAN ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ BAGRAT GALSTANYAN ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.

1 ΠΑΠΆΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ. TΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

4 ΒΙΝΤΕΟ

Ένας παπάς για την Αρμενία. Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αρχιεπισκόπου Bagrat Galstanyan για Πρωθυπουργός: το κίνημα έχει να κάνει με την ανάκτηση μιας Γης της Επαγγελίας.Tο μόνο εμπόδιο η σημερινή κυβέρνηση και ο ηγέτης της που πρέπει να φύγει.

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αρχιεπισκόπου Bagrat Galstanyan για Πρωθυπουργός: το κίνημα έχει να κάνει με την ανάκτηση μιας γης της επαγγελίας.Tο μόνο εμπόδιο η σημερινή κυβέρνηση και ο ηγέτης της που πρέπει να φύγει.

Ή εντελώς ανίκανος ή απόλυτα βαλτός και φυτευτός…Ο μοιραίος πολιτικός για την Αρμενία που έχασε σ΄έναν πόλεμο…των 6 ημερών το ”Κοσσυφοπέδιο” της Αρμενίας το Αρτσάκχ το Ναγκόρνο Καραμπάχ τους ιερούς τόπους του μαρτυρικού έθνους και που συνεχίζει τις εδαφικές παραχωρήσεις με το εκβιαστικό δίλημμα πόλεμος ή υποταγή..φθάνει στο πολιτικό τέλος του.

Ο δημοσιογράφος ο άνθρωπος της διαπλοκής με τον ξένο παράγοντα της σκοτεινής στοάς ο Πασινιάν φθάνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο τέλος αυτής της υπόγειας κι αυτο-υπονομευτικής για τη πατρίδα και το λαό του προσχεδιασμένης κι αυτοκαταστροφικής πολιτικής.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TA BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...