TRANS-EXUAL & ΤRANS-HUMANS… ΜΙΑΣ ΤRANS- ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΘΛΙΑ ΕΠΟΧΗ…

Γράφει ο Άνθιμος Μαλέζης 

Όπως σήμερα οι Trans-exual, αρνούνται το βιολογικό φύλο τους, έτσι και οι αυριανοί Τrans-humans θα αρνηθούν την ανθρώπινη (φύση) φυλή τους. Άλλωστε σύντομα, η Τεχνητή Νοημοσύνη, εκθετικά αυξανόμενη, θα γίνει πολύ πιο ισχυρή από την ανθρώπινη (Technological Singularity).

Τα άλαλα και τα μπάλαλα πρόκειται να μιλήσουν !

Επομένως, η εμπροσθοφυλακή, η πρωτοπορία των Τrans-humans, των μετανθρώπων του αύριο, είναι οι μαχητικοί Trans-exual του σήμερα, της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙΑ+, που παρελαύνουν με τυμπανοκρουσίες και σημαίες στους δρόμους και τις πλατείες όλου κόσμου, εκτός της Ρωσίας (και αυτό πληρώνει τώρα) και μερικών … «απολίτιστων» ακόμη Αφρικανικών & μουσουλμανικών χωρών.

Μια ανέγγιχτη, προνομιούχα, υπερπροστατευόμενη, «ιερή» κάστα που είναι εδώ και καιρό πανίσχυρη πλειοψηφία στους διεθνείς οργανισμούς όπως είναι ο ΟΗΕ. Εκεί παίρνονται οι αποφάσεις … και από εκεί παίρνει «γραμμή» όλη η ανθρωπότητα.

Όποιος δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις … είναι άουτ … ούτε δάνειο δεν μπορεί να πάρει η χώρα του … κυριολεκτικά. Αυτοί θα είναι οι «ιερείς», τα «ιερά πρόσωπα» της Νέας Εποχής, για αυτό και η «Υπερηφάνεια» τους. Σημαία τους, το νεοεποχίτικο σύμβολο του ουράνιου τόξου, δηλαδή η αντανάκλαση του διαθλώμενου «φωτός», του φορέα του «φωτός», Εωσφόρου.

Είναι οι Πολεμιστές του Ουρανίου Τόξου, οι Rainbow Warriors, όπως ακριβώς ονομάζεται και το πλοίο της διάσημης οικολογικής νεοεποχικής ΜΚΟ Greenpeace. Οι Trans-exual είναι η «ιερείς» της μελλοντικής νεοεποχικής τρανσ-θρησκείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...