GEWKWN : ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ….. 

 

GEWKWN – 

οι περισσότεροι ασχολούμαστε με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και με τα αποτελέσματα του, οι προφητείες όμως μας προειδοποιούν και για μια παγκόσμια καταστροφή, ανεπανάληπτη, από τα στοιχεία της φύσεως, απότομες καταβυθίσεις νησιών, αλλά και τεκτονικές ανυψώσεις, πάνω από τη σημερινή θαλάσσια στάθμη, τρομακτικοί Σεισμοί, πλημμύρες, τσουναμια τα πιο καταστροφικά που κατέγραψαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, τεράστιες περιοχές από κάποιες χώρες θα βρεθούν στον βυθό της θάλασσας !!!

 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ:

7/8/2023 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ  ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.  Από ώρα που πήρε, την εντολή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, άρχισαν παντού να αυξάνονται με δριμύτητα Γεωλογικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο, αυτά είναι τα πρώτα σημάδια της καταστροφής της κακής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν κάποιοι.  Αυτήν την τεχνολογία ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα την παραλύσει, Θα κάνει τους παγκοσμιοποιητές  να γονατίσουν……..ο Αρχάγγελος πρώτα θα τους παραλύσει Οικονομικά, δεν θα έχουν χρήματα…… Η ΙΤΑΛΙΑ θα μετρά φοβερές πληγές, η Βενετία θα βρεθεί κάτω από το νερό, ίσως για πάντα, η Ιταλία θα ‘’κοπή ‘’ σχεδόν στην μέση λόγο Βενετίας, ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΦΩΤΙΑ, ΤΟ ¼ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΘΑ ΣΧΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΟΙΞΗ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ…….  Θα μείνει μόνο το όνομα Βατικανό. Η Γερμανία δεν θα έχει μόνο φυσικές καταστροφές αλλά και πυρηνικές, μπορεί να είναι από τα πυρηνικά της εργοστάσια, από ατύχημα, η από   πυρηνικό πόλεμο.  

Στα παράλια της Μικράς Ασίας, θα ξεκινήσει κάτι ΜΕΓΑΛΟ, θα φουσκώσει η θάλασσα και θα μοιάζει με τσουναμι, αλλά δεν θα είναι τσουναμι, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ, αυτό θα προκληθεί από ένα μεγάλο ρήγμα της Γης !!!

Αυτό που θα διαβάσετε έχει δημοσιευτεί από την triklopodia.. ‘’ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ   ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ’’         

ΑΜΕΡΙΚΗ:- Αρχή απ’ την ΑΜΕΡΙΚΗ, καθαρισμός για να γενεί, θα αλλάξει ο τόπος την μορφή, τίποτα δεν θα θυμίζει αυτήν, την κοσμοκρατορία την κοσμική και την σατανική…… Έρανο θα κάνουν οι λαοί, για να βοηθήσουνε αυτήν, όση απομείνει μετά την Θεϊκή Οργή.

 ΑΓΓΛΙΑ:- Η ΑΓΓΛΙΑ έπεται μετά, μα και οι ΓΑΛΛΟΙ ακολουθούν κοντά. Εκεί που είναι το ΠΑΡΙΣΙ, πένθιμο θα φυτρώσει κυπαρίσσι.

 ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΙ:- Οι ΟΛΛΑΝΔΟΙ και οι ΙΣΠΑΝΟΙ καταχρεωμένοι είναι κι αυτοί και η ώρα έφθασε της πληρωμής.

BATIKANO:– ΟΥΕ!!!  Εις το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, στο δικέρατο, στο αντίχριστο, το σατανικό, από τον κόσμο θα σβηστή αυτό, γιατί λύκος είναι φοβερός και ας ένδυμα αμνού φορεί αυτός

 ΤΟΥΡΚΙΑ:- η ΤΟΥΡΚΙΑ η μισητή, από τον χάρτη θα σβηστή. Πάλι θα γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ, η γη που κόκκινη έχει βαφτεί, από το ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ που έχει χυθεί.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ( οι παγκοσμιοποιητες ) ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗ, ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΚΕΙ, Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΘΥΜΟΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ. ‘’

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Το 2020 ο Γέροντας είπε: δεν είναι αυτές οι αιτίες ( που λέτε ) που γίνονται όλα αυτά, ούτε πως λέγεται η μια θάλασσα, ούτε πως λέγεται ένα βουνό ( και σε ποιον ανήκουν ) Απλώς η αιτία είναι τόσο βαθιά που εσείς δεν την βλέπετε και ούτε θα σας την πουν ποτέ!  Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί……. η ψυχή σας και ο νους σας θα ελέγχεται από εκείνους…. Όταν το νευρικό σας σύστημα θα έχει παραλύσει σαν να ήπιατε κώνειο και δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε, τότε θα σας δηλητηρίασουν την ψυχή με το σφράγισμα. ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας και το  D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ως ΕΛΛΗΝΕΣ! ‘’

Οι παγκοσμιοποιητές, οι σατανιστές, οι άνθρωποι της παγκόσμιας κυβέρνησης  είναι όλοι ορκισμένοι εχθροί της ανθρωπότητας. Όλοι έχουν τους ίδιους στόχους με τον Σατανά, και αυτός είναι η καταστροφή της ανθρωπότητας. Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, που θέλουν πόλεμο κατά της Ρωσίας έχουν από καιρό εγκαταλείψει τον Χριστιανισμό.  

Προφητεία Γέροντα Ιωνά της Οδησσού σ΄εμφάνιση μετά την κοίμηση του: Η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και η Ουκρανία προετοιμάζουν έναν πόλεμο κατά των Ρώσων   – Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους κι αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γη. Τα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός

Προφητείες του Δίκαιου Ντιμίτρι Τάραμπιτς : Θα δηλητηριάσουν τον αέρα και το νερό και θα σκορπίσουν θανατηφόρα μάστιγα… πάνω από τις θάλασσες, τα ποτάμια και τη γη και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν ξαφνικά από διάφορες ασθένειες…… Η τροφή θα είναι δηλητηριασμένη…

Κέρκυρα… 2012, Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας :  «Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!!  ….. Τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους! Θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν»!!!  

 

Σύντομα θα δούμε εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική και σε άλλες χώρες, πυρηνικό πόλεμο και οικονομική καταστροφή, παγκόσμια, οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν γνωρίζουν, και δεν είναι προετοιμασμένοι για επιβίωση.

 

loading...