GEWKWN: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

GEWKWN – 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ GEWKWN: Έχουμε προειδοποιηθεί εδώ και δεκαετίες από κάποιους Γέροντες μεταξύ αυτών και Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ, γι’ αυτά που θα ζήσουμε πολύ σύντομα, δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιες προειδοποιήσεις. Ο Θεός, μας έχει προειδοποιήσει ξανά και ξανά, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις προειδοποιήσεις έχουν πέσει στο κενό.

Αναμένονται να ξεσπάσουν παγκόσμια αλλά και τοπικά μεγάλα γεγονότα, περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια, έπρεπε όμως να περπατήσουμε μέσα στο σκοτάδι για να μπορέσουμε να δούμε το φως!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 9/12/2023: ‘’ Παιδιά μου, ο πόλεμος που έρχεται ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ( Όπως το λέτε εσείς) δηλαδή τα πρώτα που θα κτυπηθούν θα είναι οι Δορυφόροι για να παραλύσουν τα συστήματα. ‘’

Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος περιλαμβάνει την τοποθέτηση και ανάπτυξη όπλων και στρατιωτικής τεχνολογίας στο διάστημα.

Ένα όπλο από το διάστημα μπορεί να καταστρέψει έναν στόχο στη γη. Μια τέτοια εχθρική πράξη ΣΙΓΟΥΡΑ θα οδηγήσει σε αντίποινα και η κατάσταση να κλιμακωθεί με άγνωστες συνέπειες.

Όταν σχηματίστηκε η Διαστημική Δύναμη στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Τραμπ ανέφερε ότι «θα συμβούν πολλά πράγματα στο διάστημα. Επειδή το διάστημα είναι ο νεότερος τομέας πολέμου στον κόσμο».

Οι δορυφόροι που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη μπορούν να εκπληρώσουν μη στρατιωτικές λειτουργίες, όπως η παροχή παγκόσμιων πληροφοριών, ωστόσο, μερικές φορές ακόμη και οι ίδιοι δορυφόροι, χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για στρατιωτικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, μπορούν να παρέχουν έγκαιρη προειδοποίηση για επιθέσεις πυραύλων, άμεσες εκτιμήσεις ζημιών και αναγνώριση εχθρικών στόχων μέσω δορυφορικών εικόνων. Μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν την ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στο πεδίο της μάχης για τον συγχρονισμό στρατιωτικών επιχειρήσεων που περιλαμβάνουν πολλές μονάδες.

Η στρατηγική των ΗΠΑ είναι η δημιουργία ολοκληρωμένου στρατιωτικού πλεονεκτήματος στο διάστημα, διότι όπως καταγγέλλουν «Η Κίνα και η Ρωσία έχουν οπλίσει το διάστημα και το μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης» και ότι η Κίνα και η Ρωσία αναπτύσσουν τώρα δυνατότητες παρεμβολών και κυβερνοχώρου, κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, δυνατότητες σε τροχιά και επίγειους αντιδορυφορικούς πυραύλους για να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους στο διάστημα.

Ο στρατηγός της Διαστημικής Δύναμης Chance Saltzman υπογράμμισε τη δραματική αύξηση της χρήσης του διαστήματος από τους ανταγωνιστές, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τώρα μια «απίστευτα εξελιγμένη σειρά» απειλών, όπως παρεμβολές GPS με βάση το διάστημα, αντιδορυφορικά όπλα και κυβερνοεπιθέσεις εναντίον επίγειων σταθμών και διαστημικών πόρων των ΗΠΑ

Μετα απο την επιθεση του Ιραν με drons και πυραυλους, και με τις ατελείωτες εκρήξεις και αναχαιτίσεις, μπηκαμε επισημα πλεον σε ενα νεο ειδος πολεμου, στον Πόλεμο των Άστρων, Η Space Force εχει επισης την ικανότητά να κλείνει τα κανάλια επικοινωνίας κατά βούληση. Τηλέφωνα, ραδιόφωνα και κύρια μέσα ενημέρωσης .


: Η Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει σύντομα μια πολεμική άσκηση στο διάστημα για να δοκιμάσει την ικανότητά της να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επίθεση από απο το διαστημα η Διαστημική Δύναμη θα αναπτύξει τους δορυφόρους και τα όπλα της στην εξωτερική τροχιά και θα χτυπήσει έναν στόχο.

Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο σε έναν διαστημικό πόλεμο με δοκιμαστικούς υπερηχητικούς πυραύλους της Μόσχας. Ωστόσο, η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια του διαστήματος των ΗΠΑ και το Πεκίνο θέλει να ανταποκριθεί, αν όχι να ξεπεράσει, την ικανότητά του να χτυπά στόχους στο διάστημα.

Stratfor: Η εξέλιξη ενός αντιδορυφορικού πυρηνικού όπλου από τη Ρωσία μπορεί να αλλάξει τα γεωπολιτικά δεδομένα. Αν επιβεβαιωθούν, οι φήμες ότι η Ρωσία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον δορυφόρων θα ανάγκαζε τη Δύση και την Κίνα να να προσαρμόσουν τις στρατηγικές αποτροπής έναντι της Μόσχας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, η απειλή φαίνεται να συνδέεται με την εξέλιξη πυρηνικών αντιδορυφορικών όπλων (ASAT) από τη Ρωσία. Στρατιωτικοί αναλυτές γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι η πυροδότηση μιας μεγάλης πυρηνικής συσκευής σε μεγάλο υψόμετρο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη σε δορυφόρους που κινούνται σε χαμηλή τροχιά. Πρώτον, η πυροδότηση θα προκαλούσε από μόνη της ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο θα κατέστρεφε όλους τους δορυφόρους εντός του πεδίου ορατότητας που δεν θα είχαν προστασία για τέτοια κύματα.

Δεύτερον, η έκρηξη θα άφηνε πίσω της μια τεχνητή ζώνη ακτινοβολίας που θα διαρκούσε για μήνες έως χρόνια, καταστρέφοντας άλλους απροστάτευτους δορυφόρους που εισέρχονται και εξέρχονται από τη ζώνη καθώς συνεχίζουν την τροχιά τους.

Υπάρχει ακόμη κάποιο μικρό χρονικό διάστημα για να αρχίσετε να συγκεντρώνετε προμήθειες έκτακτης ανάγκης. Αν περιμένετε, μέχρι να αρχίσουν να χτυπούν πραγματικά οι πυραυλοι, θα βρεθείτε εκτός χρόνου και άτυχοι, γιατί ολοι θα κατευθυνθουν στα καταστήματα για προμήθειες, Θα αδειασουν τα ράφια των καταστημάτων σε λιγες ωρες. Τα βενζινάδικα θα είναι άδεια και θα βρεθείτε χωρίς τίποτα. Οχι φαγητό. Οχι νερό. Κανένα φάρμακο. Χωρίς ρεύμα, χωρίς επικοινωνίες και χωρίς χρήματα.

Ο Θεος σιγουρα θα μας βοηθησει, οχι μονο αυτους που πιστευουν ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αυτους που θα βοηθησουν τους συνανθρωπους τους

Ο κόσμος βρίσκεται κοντά σε μια δραματική αλλαγή, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, μεταξύ άλλων θα γίνει και μια ισχυρή αποκάλυψη. Πρόκειται να αποκαλυφθούν αλήθειες που εδώ και χιλιάδες χρόνια ήταν απαγορευμένες. Η αντίστροφη μέτρηση για αυτή την αποκάλυψη είναι η κορύφωση της ανθρώπινης ιστορίας.

loading...