GEWKWN: ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ο πόλεμος, θα γίνει κάτι που δεν το περιμένουν

GEWKWN 

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί δεν θέλω να υπάρξουν παρερμηνείες. Σήμερα θα πούμε ποιος είναι αυτός ο Γέροντας που μας δίνει τα ουράνια μηνύματα ΑΠΟ ΤΟ 2010. 

Ο Γέροντας σε κάθε Μήνυμα του μας έλεγε ότι ‘’Ο Θεός μπορεί να Παρατείνει τον χρόνο για να δώσει χρόνο μετάνοιας το θέμα δεν είναι οι ημερομηνίες αλλά όλα είναι για ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ………’’ εμείς όμως τα πνευματικά του παιδιά θεωρούσαμε ότι αυτά που μας αποκάλυπτε θα συνέβαιναν εκείνες τις μέρες που μας τα έλεγε. Ενα παράδειγμα, όταν πριν από χρόνια μας είπε ότι το Πάσχα η λίγο μετα θα συμβούν ΜΕΓΑΛΑ γεγονότα, εμείς κάναμε το λάθος να υπολογίζουμε με τον ανθρώπινο χρόνο ξεχνώντας ότι Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……..Το  πραγματικό όνομα του Γέροντα κάποιοι το γνωρίζουν, κάποιοι θα το μάθουν μετα τα γεγονότα, κάποιοι ίσως δεν το μάθουν ποτέ. 

Από το 2010 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ πέρασε πολλά, αμφισβήτηση, πόλεμο, βρισιές, κατηγορίες, κατάρες και πολλά άλλα, ποτέ όμως δεν τον ακούσαμε να λέει μια κακή κουβέντα σε όλους αυτούς, αλλά παρακαλούσε να τους συγχωρέσει Ο ΘΕΟΣ. 

Τα χειρόγραφα των Μηνυμάτων από το 2010 μέχρι σήμερα είναι στην κατοχή των πνευματικών παιδιών του Γεροντά, για ευνόητους λόγους ο Γέροντας δεν αποκαλύπτει το όνομα του γιατί αυτά τα μηνύματα είναι Ουράνια και ο Γέροντας είναι πολύ ταπεινός και δεν θέλει να βγει μπροστά……… δείτε ένα δείγμα των Μηνυμάτων του 2014…..

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ και αφορούν το σήμερα.

. 15 Δεκεμβρίου 2018 ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (εμβόλια με βάση τη νανοτεχνολογία)  ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας ΚΑΙ ΤΟ D.N.A σας. 

. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/10/2023: Παιδιά μου τώρα είναι η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου (2023), αλλά θα αργήσει το ξέσπασμά του, θα δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα πριν το τέλος του χρόνου. Το μεγάλο Μπαμ θα αρχίσει, αρχές του 2024μεσα στους πρώτους 6 μήνες, μετά θα γίνουν όπως μας τα έχει πει ο Κύριος. Το Μουσουλμανικό τέμενος στα Ιεροσόλυμα θα πέσει και θα ανεγερθεί ο ναός του Σολομώντος, δεν γνωρίζω τον χρόνο, σύντομα το Ιράν θα μπει στον πόλεμο, μόλις δούμε το Ιράν να μπαίνει στον πόλεμο, ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ( Οι τούρκοι θα μαζευτούν, όσοι μείνουν, στην περιοχή των ΑΖΕΡΩΝ ΝΑΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ ) Το λέω για ακόμη μια φορά, να κοιτάζετε στα δεξιά του Ισραήλ, συγκεκριμένα δεξιά της Παλαιστίνης, από εκεί, κάποια στιγμή, θα έρθει η ΜΕΓΑΛΗ εκροή, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Εκροή : είναι μεταφορά προς τα έξω από ένα χώρο προς άλλον, ποια χώρα έχει τέτοια δύναμη να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΟΗ= ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ;  για να το τονίζει Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ σημαίνει ότι κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί σε εκείνη την περιοχή.

. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/10/2023: Ο κόσμος, αρχές του καινούργιου χρόνου 2024, Θα βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, από αυτά που θα συμβαίνουν, από τοπικούς πολέμους που θα γενικευτούν και θα συγκεντρωθούν στην Ανατολική Μεσόγειο.

. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 18/10/2023: Παιδιά μου θα κάνουν μεγάλη επίθεση (εννοεί στην Μέση Ανατολή) και τότε Θα μαζευτούν όλοι, στον πόλεμο που θα γίνει για την  ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ…….. θα επέμβουν τότε τα Ηνωμένα Έθνη για να ‘’αποφύγουν’’ μεγαλύτερη αιματοχυσία και θα αναλάβουν για λίγο διάστημα, τον καιρό εκείνο θα κτιστεί και ο Ναός του Σολομώντα, διότι το τέμενος θα καταστραφεί από ‘’ΛΑΘΟΣ’’ ενός πυραύλου, τον ναό θα τον ονομάσουν Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Σε όλο τον κόσμο θα δούμε εκρήξεις Ηφαιστίων, πλημμύρες που δεν τις περίμενε κανείς και που δεν έγιναν ποτέ στην παγκόσμια ιστορία…… Η Τουρκία μέσα στο …… θα πάθει φοβερές ζημιές, πρώτα θα ξεκινήσουν οι σεισμοί (στην Τουρκία) Δεν θα γλιτώσει από ΕΝΑ πολύ μεγάλο καταστροφικό Σεισμό. Μετά θα μπει σε πόλεμο με άλλα 2 έως 3 κράτη και μετά θα έρθει η ΜΕΓΑΛΗ καταστροφή της. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ‘’ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ’’ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.

.Το 2014 μας προειδοποίησε Ο Γέροντας ότι η Ουκρανία θα είναι η σπίθα που θα ανάψει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος και ότι ο πόλεμος θα επεκταθεί μετά στην ΑΝΑΤΟΛΗ και αλλού

. 14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Ο πόλεμος φεύγει από την Ουκρανία και μεταφέρεται στην Μέση Ανατολή, στην αρχή θα είναι 4 οι χώρες της περιοχής που θα εμπλακούν θα είναι όμως και η ………..!!!      θα είναι ΠΟΛΥ μεγάλη έκπληξη. 18 Απρ 2022:  στην Μέση Ανατολή θα γίνει Μέγας καταστροφικός πόλεμος, με την συμμετοχή στην αρχή 4 κρατών και μετά θα αυξηθούν 

. 1 Οκτ 2019 ο Γέροντας είπε: ‘’ να παρακολουθείτε παιδιά μου…… το ΙΡΑΝ, κάτι θα συμβεί ξαφνικά και θα αρχίσουν τα γεγονότα όπως σας τα αποκάλυψα πριν από πολύ καιρό. Εκτός από την Μέση Ανατολή ο Γέροντας μας αποκάλυψε και για την Ανατολική Μεσόγειο: 

 14/3/2022 ο Γέροντας είπε : Στην Ανατολική Μεσόγειο, στην θάλασσα,  θα γίνουν φονικές ναυμαχίες  ο Γέροντας ανέφερε πολλές φορές ότι ο πόλεμος της Κύπρου θα γίνει στην θάλασσα από ναυτικές δυνάμεις διαφόρων κρατών.   8/5/2021… ο Γέροντας είπε : Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί μεγάλο , με το Ιράν και …….

. 2 Οκτωβρίου, 2022  Μήνυμα Γέροντα : Μόλις το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία η Ρωσία θα χτυπήσει αλύπητα Ευρώπη και θα επεκταθεί προς Νότο……

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 5/7/2023

Στις 5 Ιούλ 2023  ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ  ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ‘’ΔΥΝΑΤΟ’’  ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ (όχι στην Ελλάδα) το πνευματικό του παιδί ήταν παρών και είδε τον Γέροντα να γονατίζει τρομαγμένος με αυτά που έβλεπε, έκλαιγε και παρακαλούσε την παναγία να λυπηθεί τον κόσμο, δεν είπε τι είδε γιατί είναι φοβερά.  

Παρακαλούσα τον ΓΕΡΟΝΤΑ για 2 μέρες να μας πει περισσότερα για το όραμα, τελικά μου έδωσε την ευλογία να γράψω λίγα ακόμη, δεν μου είπε πολλές λεπτομέρειες διότι δεν θέλει να φοβίσει τον κόσμο.  

‘’ Παιδιά μου Το όραμα που είδα είναι φοβερό για την ανθρωπότητα, μακάρι ο χριστός να βάλει το χέρι του, θα χαθεί πολύς κόσμος, είδα καταστροφή μεγάλη. Την ώρα που έκανα  αγιασμό ξαφνικά νιώθω να σηκώνομαι ψηλά και μια φωνή μου είπε ‘’μη φοβάσαι θα σου δείξω τι θα συμβεί ‘’  έβλεπα κάτω στάχτες παντού καμένη γη σαν να είχε σκιστεί η Γη στη μέση, έτρεμα μέσα μου και έλεγα Παναγία μου βοήθα τον κόσμο,  χριστέ μου μην το επιτρέψεις. Έβλεπα εκτάσεις ολόκληρες καμένης γης μεγάλες εκτάσεις, τρόμαξε η ψυχή μου, παιδιά μου, με αυτά που έχω δει, έτρεμα μέσα μου και άκουγα συνεχώς τη φωνή να μου λέει πότε θα συμβούν, αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω.  

Η φωνή που άκουγα μου είπε, ‘’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ‘’  δηλαδή δεν θα μείνει τίποτε στην περιοχή εκείνη Τα έχω δει δηλώνει ο γέροντας τα έχω δει όλα πνευματικά να συμβαίνουν  

Παιδιά μου θα γίνει κάτι πάρα πολύ μεγάλο, θα γίνει κάτι που θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα και θα αλλάξει τα δεδομένα της γης και της ανθρωπότητας, είδα την Γη κομμένη στα 4 !!!     Ήταν σαν να έγινε σεισμός και χωρίστηκε στα 4 η Γη, μια τεράστια περιοχή ήταν καμένη, έβλεπα παιδιά μου καμένη Γη.     

 ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Ο Γέροντας ανάφερε στα πνευματικά του παιδιά ότι η φωνή που άκουγε του είπε ότι ‘’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ‘’ αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε εμείς οι ανάξιοι είναι ότι ίσως μιλούσε για κάτι φοβερό  που θα συμβεί στην Μέση Ανατολή 

. Απρίλιος, 2021 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Απρίλιος & Μάϊος μήνες πολέμων ( δεν ανέφερε τον χρόνο) Ο χρόνος τελειώνει…

O Γέροντας είδε πολύ αίμα, μεγάλες καταστροφές, πόνο και δυστυχία σε όλο τον κόσμο, θα είναι ένα πέρασμα ανθρώπων μέσα από τις φλόγες και την ανέχεια, και μέσα από αυτά θα ξαναγεννηθεί η πίστη των ανθρώπων……. 

Παιδιά μου μην φοβηθείτε, θα έρθουν πράγματα πολύ σκληρά, αλλά εσείς να μην φοβηθείτε, αλλά να μετανοήσετε να είστε σε αγρυπνία, μην είστε μακριά από τον Ουράνιο Πατέρα, μην είστε μακριά από την Αγία Τριάδα, μην είστε μακριά από τον Θεό, γονατίστε με τα γόνατα της ψυχής και τα γόνατα του σώματος, να κλείνεται τον αυχένα σας και προσευχηθείτε και γι’ αυτούς που δεν γνώρισαν ποτέ ..…ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ, ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΤΕΡΑ.

ΣΧΟΛΙΟ GEWΚWN Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματά της ταυτόχρονα: Οικονομικά, γεωλογικά, πνευματικά, συναισθηματικά, διανοητικά, οικολογικά, πολεμικές συγκρούσεις και πυρηνικό όλεθρο……

 Αυτό που έρχεται είναι αναπόφευκτο. Είναι μόνο θέμα χρόνου.  Η κορύφωση θα έρθει αναπάντεχα…….. εμείς οι Έλληνες θα ζήσουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες, ακραίες και απίστευτες, θα περάσουμε δοκιμασίες σαν άνθρωποι αλλά και σαν ορθόδοξοι χριστιανοί, θα δώσουμε εξετάσεις ανθρωπιάς, και εξετάσεις πρακτικής εφαρμογής της διδασκαλίας Του Χριστού, η εξέταση στην θεωρία τελείωσε, σε πολύ λίγο θα εξεταστούμε στην εφαρμογή ……εδώ θα φανεί ποιοι πραγματικά αξίζουν να ονομάζονται….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 

GEWKWN 19/4/2024

loading...