«Πάρτε δρόμο από τις ΗΠΑ»! Ο Τάκερ καθήλωσε διεθνιστή δημοσιογράφο για όσα συμβαίνουν, vid

Δείτε τι και γιατί ειπώθηκε

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, κάθισε με τον πρώην παρουσιαστή του CNN, Κρις Κουόμο, δείχνοντας πλέον πως και διεθνιστές δημοσιογράφοι δείχνουν να αποστασιοποιούνται από την Ουάσινγκτον!

Ο Τάκερ εξήγησε ότι συχνά επέκρινε τον Κουόμο στην τηλεόραση χωρίς να τον γνωρίζει και ότι αφού είχαν μερικές συνομιλίες συνειδητοποίησε ότι ο διάλογός τους θα μπορούσε να ωφελήσει το αμερικανικό αλλά και το δυτικό κοινό.

Ο Carlson άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί σύντομα να έχει περισσότερους καλεσμένους με αντίθετες απόψεις στην εκπομπή του.

«Αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι άνθρωποι όπως ο Chris Cuomo είναι εκεί έξω; Άτομα που απέρριψα ή κορόιδευα επειδή διαφωνούσαμε σε κάποια πράγματα που στην πραγματικότητα, αν τους γνώριζες, μπορεί να μάθεις κάτι», είπε ο Carlson.

 

Όπως ανέφερε ο Τάκερ σε σχέση με την τωρινή διαφορά ΗΠΑ-Ρωσίας:

 

«Δεν επιλέγω να ζήσω στην Ρωσία -δεν είμαι υποστηρικτής του Πούτιν, αλλά υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη και συντρίβει την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το κατανοούν αυτό και, απλά επιθυμώ να  μιλήσω σχετικά με αυτό!

Διώχνουμε την Ρωσία από το “Swift” (σ.σ. Κοινότητα για την Παγκόσμια Διατραπεζική Οικονομική Επικοινωνία), κλέβοντας τα πράγματα των ανθρώπων, -τα πράγματα των ολιγαρχών… Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν καμία σχέση με την εισβολή στην Ουκρανία.

Είναι πιθανόν η πιο σκληρή ακραία πολιτική την οποία ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ,  χρησιμοποιώντας το δολάριο των ΗΠΑ και, το καθεστώς κυρώσεων για να το πραγματοποιήσει! Ποιό είναι το μήνυμα προς τον υπόλοιπο κόσμο; Φύγεται μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες».

 

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
loading...