Ως “Προφήτης” επαληθεύτηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος

 

Προφητική αποδείχθηκε τελικά η τοποθέτηση του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του Κόμματος “ΝΙΚΗ”, Νίκου Παπαδόπουλου, στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Δευτέρας 22-4-24 στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, όταν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για επερχόμενες δυσάρεστες εξελίξεις, αναφερόμενος στο πρόσφατο γεγονός στον Ιερό Ναό της Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, πριν παρέλθη 48ωρο από την τόσο σημαδιακή, όσο και σημαντική τοποθέτησή του “Συγκεντρωθείτε, θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε”, σήμερα γινόμαστε μάρτυρες βίαιου περιστατικού μεταξύ δύο Βουλευτών εντός της Βουλής των Ελλήνων, το βωμό της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης.

Όσον αφορά στην διασπορά ψευδών ειδήσεων και διαστρέβλωσης των λεγομένων του Βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου από τα συστημικά Μ.Μ.Ε., επισυνάπτεται παρακάτω αυτούσιο το απόσπασμα του οπτικοακουστικού υλικού.

https://mega.nz/file/oDMWDCAB#Ofd2lY2917BuxqtSBjNnnCRAnRe5crRCY_dmgYnoPUM

Επιπλέον, η δήλωση του Βουλευτή ως προς τις κακεντρέχειες των Μ.Μ.Ε είναι η παρακάτω:

“Σε όλη μου την ζωή, ως νομοταγής πολίτης, ως γιατρός αλλά και ως οικογενειάρχης, έμαθα να λέω την αλήθεια χωρίς περιστροφές και χωρίς χρυσό περιτύλιγμα.

Έμαθα να πορεύομαι στη ζωή μου, ως Έλληνας με τις αξίες της Πατρίδος μου, ως Ορθόδοξος Χριστιανός με τις αξίες της Πίστης μας στον Χριστό και ως γιατρός με την αξία του ανθρωπισμού απέναντι στους ασθενείς μου. Άρα, δε θα μπορούσα παρά να είμαι ειλικρινής.

Δεν θεωρώ ότι οφείλω να ανακαλέσω κάτι από όσα είπα, από τη στιγμή που έγινε στοχευμένη διαστρέβλωση των λεγομένων μου. Δήλωσα και δηλώνω για ακόμη μία φορά πως δεν είμαι υπέρ της οποιασδήποτε μορφής βίας από όπου κι αν προέρχεται. Δεν προκύπτει καμία διάθεση εκ μέρους μου να προκαλέσω, αντίθετα έδειξα την δυσαρέσκεια μου για το γεγονός που έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό στην Καβάλα.

Όσο για τις στοχευμένες ανακρίβειες ότι ο πρόεδρος του κινήματος κ. Δημήτρης Νατσιός με κάλεσε να δώσω εξηγήσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για όσα είπα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στις 22/04/2024, αυτές είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που τις επινόησαν με σκοπό να βλάψουν για άλλη μια φορά την ενότητα της  “ΝΙΚΗΣ”, την προσωπική μου υπόληψη ως Βουλευτού, αλλά και την ανερχόμενη δημοσκοπική εκτίναξη του κινήματος “ΝΙΚΗ”.

Βεβαιώνω όλα εκείνα τα Μέσα, που μεταχειρίστηκαν fake news, πως κάθε παρόμοια άθλια προσπάθειά τους, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να κάνει πιο δυνατή την πατριωτική, δημοκρατική προσπάθειά του κινήματός μας!”

Με εκτίμηση,

 

 

Στις Τετ 24 Απρ 2024 στις 1:11 μ.μ., ο/η <[email protected]> έγραψε:

Σε όλη μου την ζωή, ως γιατρός αλλά και ως οικογενειάρχης, έμαθα να λέω την αλήθεια χωρίς περιστροφές και χωρίς χρυσό περιτύλιγμα.

Έμαθα να πορεύομαι με τις αξίες της Πίστης μου στον Χριστό και ως γιατρός απέναντι στον ασθενή μου δε θα μπορούσα παρά να είμαι ειλικρινής.

Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτε από όσα είπα, αφού από τα λεγόμενα μου δεν προκύπτει καμία διάθεση εκ μέρους μου να προκαλέσω, αντίθετα έδειξα την δυσαρέσκεια μου για το γεγονός που έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό στην Καβάλα.

Όσο για τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος του κινήματος κ. Δημήτρης Νατσιός με κάλεσε να δώσω εξηγήσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για όσα είπα στη συνεδρίαση τής Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στις 22/04/2024, αυτές είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που τις επινόησαν με σκοπό να βλάψουν για άλλη μια φορά την ενότητα της  “ΝΙΚΗΣ”, αλλά σας βεβαιώνω πως κάθε φορά που μάς κατηγορείτε, μάς κάνετε πιο δυνατούς!

Με εκτίμηση,

 

Απόσπασμα ομιλίας Νίκου Παπαδόπουλου στη Βουλή:

https://mega.nz/file/oDMWDCAB#Ofd2lY2917BuxqtSBjNnnCRAnRe5crRCY_dmgYnoPUM

 

loading...