Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Καλώς Ήρθατε στην Δεξιά

 

 

Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

[email protected]

 

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού δεξιούς που βλέπουν ότι οι  ταυτοτικές τους θέσεις, που κάποτε λοιδορούσε η αριστερά, τώρα δικαιώνονται από τον αρχηγό του Συνασπισμού (της δήθεν) Ριζοσπαστικής Αριστεράς τον κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Τώρα θα μου κάποιος τι ριζοσπάστης αριστερός είναι ο κ. Κασσελάκης, όταν μεγάλωσε, σπούδασε, γαλουχήθηκε στην Αμερική που είναι η κατ’ εξοχήν μήτρα του καπιταλισμού  και επιπλέον εργάσθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες την Goldman Sachs. Στο δε διαμέρισμα που μένει είναι σε μια από τις αριστοκρατικές συνοικίες των Αθηνών και στοιχίζει μόλις 1.800.000 Ευρώ.!!! Μόνο καπιταλιστές  μπορούν να διαθέτουν.

Όσον αφορά την διαφοροποίηση του από ταυτοτικές θέσεις της αριστεράς προς τις ιδεολογικές αξίες της δεξιάς, μόνο θετικά μπορούν να κριθούν, αν αναλογισθούμε ότι όλη η Ευρώπη προσανατολίζεται σε δεξιές και ακροδεξιές λύσεις.

Από το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο, διαφοροποιήθηκε στο ότι το ΝΑΤΟ είναι μια Ιερά Αμυντική Συμμαχία.

Από την αθεΐα του Τσίπρα και τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, πέρασε στο θαύμα που έγινε όταν βαπτίσθηκε (το λάδι στην κολυμβήθρα πήρε το σχήμα του σταυρού), και στο τι ωραία αισθάνεται όταν διαβάζει το Σύμβολο της Πίστεως, παρ’ ότι αυτά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τις παραδόσεις της αριστεράς.

Από την έμπρακτη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιστίνη, τώρα δηλώνει υπέρ του Ισραήλ. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από δέκα χρόνια στην σύρραξη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν επιβιβασθεί στο πλοίο που μετέφερε βοήθεια στην Γάζα, ο δε Αρβανίτης φορούσε επιδεικτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα την παλαιστινιακή μαντήλα.

Προσφάτως τάχθηκε υπέρ της Ουκρανίας και κατά της Ρωσίας.

Το πιο εντυπωσιακό όμως, που στέλνει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στους ψυχίατρους, είναι η δήλωσή του ότι δεν χαρίζω την πατρίδα δεν χαρίζω την θρησκεία δεν χαρίζω τις οικογενειακές αξίες. Αφού δεν τις χαρίζει τις διεκδικεί. Το σύνθημα Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια πάντα ερέθιζε τους αριστερούς και τους μετέβαλε σε ταύρους εν υαλοπωλείω.

Τρόπον τινά ο Κασσελάκης αποδόμησε απόλυτα όλο το πλέγμα των ιδεών και αξιών που συνηθίζαμε να λέμε αριστερά. Και δη ριζοσπαστική αριστερά.!!!

 

loading...