ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ _ Είναι αυτός ο κόσμος που θέλετε για σας και τα παιδιά σας?

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια επίσημη ατζέντα, η οποία προωθείται έντονα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την αντικατάσταση της ανθρώπινης φυλής με ρομπότ, cyborgs και Τεχνητή Νοημοσύνη;
Το σχέδιό τους είναι να τελειώσει η εποχή της ανθρωπότητας και να ξεκινήσει μια νέα εποχή νεο-ανθρωπότητας, στην οποία οι άνθρωποι θα είναι ένα μείγμα ανθρώπου και μηχανής και οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας θα παρακολουθούνται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Το τέλος της ανθρωπότητας για να σωθεί ο πλανήτης
Είναι αυτό που προωθούν, αναπτύσσουν, χρηματοδοτούν και απαιτούν, σε όλο τον κόσμο.
Οι παγκοσμιοποιητές ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Γη από την ολοκληρωτική κατάρρευση. Χωρίς την έξοδο από την εποχή της ανθρωπότητας και την είσοδο στην εποχή της Νέας Ανθρωπότητας, ο κόσμος είναι καταδικασμένος, λένε. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι ο άνθρωπος είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής και επομένως πρέπει να αντικατασταθεί με τεχνητές εναλλακτικές λύσεις για να «σωθεί ο πλανήτης».
Αυτή η παγκόσμια μεταμόρφωση ονομάζεται «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και έχει ως στόχο την πλήρη ψηφιοποίηση κάθε πτυχής της ζωής στη Γη.
Ο Κλάους Σβαμπ, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής των Κυβερνήσεων στο Ντουμπάι:
«Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Έρχεται σαν τσουνάμι! Αυτή η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση όχι μόνο θα αλλάξει όλα όσα κάνουμε, αλλά θα έχει αντίκτυπο στο ποιοι είμαστε».
Σημαντικές εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη για τη μεταφύτευση της ανθρώπινης προσωπικότητας σε ρομποτικούς φορείς, ώστε να δοθεί στον άνθρωπο τεχνητή αθανασία. Αυτό είναι το απόλυτο όνειρο των ελίτ: να γίνουν αθάνατοι.
Ρομπότ αντικαθιστούν ήδη νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, βοηθούς ψυχολογίας, γιατρούς, ταμίες, μάγειρες, αστυνομικούς κ.λπ. σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Τα πρώτα τσιπ υπολογιστών εμφυτεύονται ήδη στους ανθρώπους. Η ανάμειξη του ανθρώπου με τη μηχανή είναι μια πραγματικότητα, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά τον κόσμο, καταργώντας εκατομμύρια ανθρώπινες θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Το τρομακτικό είναι ότι ειδικά αυτές οι ευαίσθητες θέσεις εργασίας όπου οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπινο άγγιγμα, πραγματική κατανόηση και συναισθηματική υποστήριξη αντικαθίστανται από ρομπότ. Μπορείτε να φανταστείτε να σας φροντίζει ένα ρομπότ στο νοσοκομείο ή στο γηροκομείο; Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η αφαίρεση της ανθρώπινης εμπειρίας, που είναι τόσο πολύτιμη, όμορφη και βαθιά, και η αντικατάστασή της με άψυχες ρομποτικές εναλλακτικές λύσεις.
Εισάγοντας σκέψεις και συναισθήματα σε όλους
Ταυτόχρονα, σε κάθε έθνος του κόσμου εγκαθίστανται τεχνολογίες που θα καταγράφουν συνεχώς όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα του καθενός. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να εισάγουν σκέψεις και συναισθήματα στον πληθυσμό. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αφού το έχουν δηλώσει δημοσίως ο πρώην πρόεδρος της Χιλής, Σεμπαστιάν Πινέρα, και η Young Global Leader του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Άιντα Άουκεν, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος της Δανίας.
Στην Ευρώπη, η δημόσια «σχολική τηλεόραση» λέει στα παιδιά πόσο «κουλ» είναι να έχεις ένα τσιπ στον εγκέφαλό σου.
Η Google διοργανώνει συμπόσια δηλώνοντας πώς οι άνθρωποι θα γίνουν ένα με τους υπολογιστές, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia λέει ότι, σε λίγα χρόνια, όλοι θα έχουν τα smartphones τους μέσα στο σώμα τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας θα μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς. Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνει συνέδρια για τη «διαφάνεια του εγκεφάλου», και συζητά για το πώς όλα τα πιο οικεία, προσωπικά μας δεδομένα θα αποθηκεύονται στο cloud και θα ελέγχονται από τη Big Tech.
Όλα αυτά συμβαδίζουν με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ότι μέχρι το 2030, κανείς δεν θα έχει καμία ιδιωτική ζωή. Ο Klaus Schwab λέει ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε σε μια κοινωνία «πλήρους διαφάνειας», όπου όλα όσα σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ονειρευόμαστε θα παρακολουθούνται.

loading...