Το Τέταρτο Ράιχ σε πλήρη δυσφορία

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα (και πιάσαμε πάτο) με τον φασισμό των εμβολίων που σχετίζεται με την πανδημία του COVID-19, αλλά όχι: οι ατλαντιστικές μερίδες γλιστρούν όλο και πιο βαθιά στην άβυσσο.

 

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Μόνο οι πλατιές, βαθιά απολιτικοποιημένες και καλλιεργημένες μάζες της Δύσης τους αποδίδουν ακόμη κάποια εύσημα σήμερα, αλλά διεθνώς, η ωμή προπαγάνδα τους και η απέραντη υποκρισία των διπλών σταθμών τους ( Μπαντεριστές στην Ουκρανία και Ζιοναζί στην Παλαιστίνη) δεν περνούν πλέον! Χθες, χρησιμοποιώντας έντονο χιούμορ, η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Σεργκέι Λαβρόφ είχε περιγράψει τους δυτικούς δημοσιογράφους ως ηλίθιους: « Κανείς δεν φέρθηκε σε αυτούς τους ηλίθιους ηλίθιους », είπε η Ζαχάροβα.

Μια εκτίμηση στην πραγματικότητα πολύ επιεικής, απευθυνόμενη σε μια μεσολαβητική ατλαντική εφημερίδα, κληρονόμο του Γκέμπελς, παρόλο που η ρωσική διπλωματία κατήγγειλε μια μέρα πριν τη διετία ουκρανο-ατλαντικής χειραγώγησης γύρω από τη σφαγή Μπούτσα, σε μια καταγγελτική αντιστροφή που δεν μοιάζει καθόλου με αυτήν της σφαγής Πολωνών αξιωματικών από τους Ναζί στο Κατίν …

Το ότι οι Ρώσοι αξιωματούχοι δηλώνουν σήμερα ανοιχτά την περιφρόνησή τους για το ασήμαντο δυτικό λόμπι σκατά λέει πολλά για το επίπεδο αποσύνθεσης και απαξίωσης που έφτασαν οι δυτικές «ελίτ». Ακόμη και στη σκηνή του κουκλοθεάτρου της πατρίδας τους, πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία, απολαμβάνοντας μια θεαματικά αρνητική αύρα , ειδικά σε σύγκριση με αυτή του Β. Πούτιν, που απεικονίζεται ως « δικτάτορας » που έχει συγκεντρώσει το 87% των ψήφων. ποσοστό συμμετοχής που ξεπερνά το 77% στις τελευταίες εκλογές. Το λάθος βρίσκεται αναμφίβολα στη διαβολικά αποτελεσματική ρωσική προπαγάνδα, την οποία η πλουτοκρατία μας καταπολεμά μέσω της φασιστικής λογοκρισίας …

Δόξα τω Θεώ, οι ατλαντιστικοί μερίδες του «ελεύθερου κόσμου» παρακολουθούν το σιτηρό και καταφέρνουν μέχρι τώρα να διοχετεύουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια των λαών τους στη διαδικασία υποβάθμισης, αποστειρώνοντάς την μέσω μιας γνωστικής ασυμφωνίας όλο και πιο ανοιχτά. αντίθεση με την πραγματικότητα καθώς και φθηνή μαζική ψυχαγωγία που αποσκοπεί στη δημιουργία εκτροπής !…

Αντιμέτωπη με τα αποδεικτικά στοιχεία των εγκλημάτων της, η ατλαντική πλουτοκρατία οφείλει τη σωτηρία της μόνο στην παθητικότητα των λοβοτομημένων κοπαδιών της : στη Γαλλία ειδικότερα, τα πρόβατα βρίσκονται αδρανή, έξω από την πολιτική ζωή, χειραγωγούμενα από τα μέσα ενημέρωσης των ίδιων ατλαντικών συμφερόντων. Περισσότερο από ποτέ, το τρίχρωμο σκνίπας είναι ένας αλαζονικός βάτραχος. Ο σαλιγκαρόφιλος είναι κι αυτός ένα ιδεολογικό μαλάκιο, που του αρέσει ακόμα να τραγουδάει με τα πόδια του στα σκατά, σαν κόκορας σκαρφαλωμένος πάνω στο σωρό της κοπριάς του… Αλλά μέχρι πότε θα ανέχεται αυτή την υποβαθμισμένη πραγματικότητα που την κρύβει σαν στρουθοκάμηλος. και θα συνεχίσει να ατιμωρεί τους ψυχοκοινωνιοπαθείς «τους»

ΤΟ ΤΕΡΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

του Boris Genadevich Karpov

Είναι σχεδόν αποφασισμένο, ένας στρατός 100.000 δυτικών στρατιωτών ετοιμάζεται να αναπτυχθεί στην Ουκρανία. Δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες και πολιτικοί επιστήμονες τείνουν να πιστεύουν ότι τα ναπολεόντεια σχέδια του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να στείλει μια μεγάλη ομάδα γαλλικών στρατευμάτων είναι απολύτως εφικτά.

Η Λεγεώνα των Ξένων θα είναι πιθανώς στην πρώτη γραμμή, πρόκειται για καλά κίνητρα και εκπαιδευμένους μαχητές που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στην Οδησσό και στα σύνορα με τη Λευκορωσία. Η αποστολή τους θα είναι να προστατεύσουν τα σύνορα της Ουκρανίας (θάλασσα στην Οδησσό και ξηρά στη Λευκορωσία) και, κυρίως, να απελευθερώσουν μεγάλα τμήματα ουκρανικών στρατευμάτων… να μπορέσουν να τα στείλουν να πεθάνουν στο μέτωπο κάτω από τις ρωσικές επιθέσεις. Και φυσικά ελπίζουν να επιβραδύνουν μια υποθετική ρωσική επίθεση από τη Λευκορωσία και μια εξίσου υποθετική ρωσική απόβαση στην Οδησσό.

Ορισμένοι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί πιστεύουν ότι ο νέος Γάλλος εχθρός δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Θα αντισταθούν όμως σε ένα σάλβο από το Kinzhal ή κάτι παρόμοιο περισσότερο από τους Ουκρανούς; Επιπλέον, αν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι οι Ουκρανοί πολεμούν για τη χώρα τους και επομένως έχουν (σχετικά…) κίνητρα, μπορούμε να αναρωτηθούμε ποιο θα είναι το κίνητρο αυτών των Γάλλων απέναντι σε επιθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με όσα γνώριζαν μέχρι μετά στην Αφρική, το μοναδικό τους θέατρο επιχειρήσεων όπου πολέμησαν πολεμιστές με σανδάλια… και παρόλα αυτά απολύθηκαν!

Αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τον Εμανουέλ Μακρόν, θέλει τον πόλεμο του!

Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την προσωπική του θέση καθώς η δυσαρέσκεια σκληραίνει στη Γαλλία, αλλά και για την ευρωπαϊκή του θέση όπου φαντάζεται τον εαυτό του ως τον νέο πολεμικό ηγέτη της γηραιάς ηπείρου. Και η σκιώδης κυβέρνηση της συλλογικής Δύσης πρέπει να παρέμβει στον Παλαιό Κόσμο, στην Ευρώπη, στη σύγκρουση με τους Ρώσους, για να αποδυναμώσει τη Ρωσία θυσιάζοντας πρώτα όσο το δυνατόν περισσότερους Ουκρανούς και μετά Ευρωπαίους. Όλα αυτά για την ευημερία και την ευημερία του αγγλοσαξονικού κόσμου που φαντάζεται ότι είναι ασφαλής πέρα από τους ωκεανούς.

Ακολουθώντας τους Γάλλους, στρατιωτικές μονάδες από την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής θα μπορούσαν να μπουν στον πειρασμό να πραγματοποιήσουν την παλιά τους φαντασίωση για την καταστροφή της Ρωσίας που χρονολογείται πολλές δεκαετίες. Η Μεγάλη Βρετανία θα μπορούσε επίσης να εμπλακεί άμεσα, αλλά σε μικρότερο βαθμό, ελπίζοντας να βρίσκεται σε θέση διοίκησης των « στρατευμάτων ελευθερίας »! Με σύγχρονα μέσα παρατήρησης, όλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την καταστροφή των μονάδων τους από τη βροχή από τους υπερηχητικούς πυραύλους μας.

Φυσικά δεν θα μπορέσουν να νικήσουν τον ρωσικό στρατό, το ξέρουν αυτό. Αλλά δεν είναι απαραίτητο. Αυτό θα είναι αρκετό για να παρατείνει τη σύγκρουση για πολλά χρόνια, καταστρέφοντας έτσι μεθοδικά την οικονομία… και τον πληθυσμό των ευρωπαϊκών χωρών.

Στην τρέλα του ο NapoMacron θα ήταν αυτός που όχι μόνο βύθισε τη Γαλλία, αλλά και την Ευρώπη. Ένας πραγματικός ήρωας γουέστερν!

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Επίσης υποστηρίζοντας το περιοδικό μας συμβάλετε στην πραγματική επίλυση μιας μεγάλης εθνικής μάστιγας τα  σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα μέσα από τρεις παγκόσμιες-πανελλήνιες καινοτομίες. 

Με εμπνευστή τον μεγάλο Σέρβο προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς  ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλοςστα πλαίσια της πραγματικής μείωσης των θανατηφόρων-σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων είναι δημιουργός τριών παγκόσμιων-πανελλήνιων καινοτομιών.

Εδώ και είκοσι έτη δημιούργησε ένα Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα υψηλού αθλητισμού για την αποφυγή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Μεταξύ άλλων προτείνει την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Διότι ήταν στέλεχος στην μεγάλη ΑΕΚ των τίτλων και του Final four μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία του είναι ότι συμπεριλαμβάνει ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές του ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την αγωνιστική προετοιμασία στα μηχανοκίνητα σπορ σχετικά με αγώνες μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος.

Το έτος 2004 ίδρυσε αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στα πλαίσια της απομάκρυνσης των οδηγών από αυτοσχέδιους αγώνες, επικίνδυνους ελιγμούς και σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Με προσωπικές του ενέργειες πέντε μήνες από την δημιουργία του συλλόγου διοργανώσαμε αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος,   Επίσης έκανε 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και για την εφαρμογή των τριών παγκόσμιων-καινοτομιών του σχετικά με τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και την πρόσληψη προπονητών στα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες του. Τις καινοτόμες προτάσεις του έχει καταθέσει και ως πρόεδρος του αθλητικού Σωματείου στους αρμόδιους φορείς.

Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του. Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

 

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress

πηγή: Rusreinfo

loading...