Τέσσερα χρόνια αργότερα, το Fox News παραδέχεται τώρα ολόκληρη τη συνωμοσία και τη συγκάλυψη της προέλευσης του COVID

Πίσω στο 2018, πολλαπλές υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ είχαν πληροφορίες ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan (WIV) τροποποιούσε και βελτίωνε στελέχη κοροναϊών για τη δημιουργία παθογόνων με πανδημικό δυναμικό. Η πληροφορία αυτή είναι γνωστή ως έργο DEFUSE και αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας γνώριζαν ότι αυτά τα κακόβουλα έργα λάμβαναν χώρα.

Στην πραγματικότητα, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) παρέκαμψαν ρητά ένα μορατόριουμ για την έρευνα κέρδους-λειτουργίας, μεταφέροντας αυτές τις ανήθικες επιδιώξεις στο WIV μέσω του έργου του Peter Daszak στην EcoHealth Alliance και του Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του FoxNews, κάλυψαν αυτό το γεγονός για πάνω από τέσσερα χρόνια, χλευάζοντας τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους ως “θεωρητικούς συνωμοσίας” επειδή τόλμησαν να τεκμηριώσουν αυτή τη φαύλη, ανήθικη διαδρομή χρημάτων και να εκθέσουν αυτό το ληστρικό ερευνητικό πεδίο.

Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, το Fox News παραδέχεται ολόκληρη την εγκληματική συνωμοσία και τη συγκάλυψη της προέλευσης του COVID. Αν δεν ήταν ο γερουσιαστής Rand Paul να πιέζει για λογοδοσία σε αυτό το θέμα, είναι πολύ πιθανό ότι κανείς δεν θα είχε κληθεί για τον σχεδιασμό βιολογικών όπλων που είναι γενετικά παρόμοια με το COVID-19. Αν δεν ήταν ο πληροφοριοδότης Αντισυνταγματάρχης των Πεζοναυτών Joseph Murphy, τότε το σχέδιο DEFUSE θα είχε παραμείνει κρυφό από το κοινό.

Πίσω στο 2018, το WIV πρότεινε να σχεδιάσει έναν ιό παρόμοιο με τον COVID-19, αλλά κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος δεν ενδιαφέρθηκε να αποκαλύψει αυτό το σχέδιο στο κοινό. Συνολικά 15 ομοσπονδιακές υπηρεσίες είχαν γνώση του σχεδίου DEFUSE, αλλά κάθε υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτή την ανήθικη έρευνα. Καμία από τις 15 ομοσπονδιακές υπηρεσίες δεν προειδοποίησε ότι ένα κινεζικό εργαστήριο είχε σχέδια για τη δημιουργία βιολογικού όπλου και καμία δεν ενδιαφέρθηκε ότι οι ΗΠΑ ήταν πρόθυμες να συνεργαστούν με τους Κινέζους σε αυτή την ανάπτυξη.

Κατασκευή βιολογικού όπλου

Το Defuse Project πρότεινε συγκεκριμένα την εισαγωγή μιας θέσης διάσπασης φουρίνης σε έναν κορονοϊό. Το WIV έστειλε επιστήμονες σε σπηλιές νυχτερίδων για να ανακτήσουν κορονοϊούς και έτσι δημιούργησε μια βιβλιοθήκη στελεχών κορονοϊών. Οι επιστήμονες που εργάζονταν στο πλαίσιο του προγράμματος DEFUSE θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν νέο χιμαιρικό κοροναϊό εισάγοντας μια θέση διάσπασης φουρίνης και το παραγόμενο βιολογικό όπλο θα ήταν παρόμοιο με το COVID-19.

Αφού άκουσαν για την πρόταση DEFUSE, κάθε υπηρεσία αρνήθηκε να προειδοποιήσει το κοινό, ακόμη και όταν σε κάθε υπηρεσία παρουσιάστηκαν στοιχεία ότι ο COVID-19 ήταν ανησυχητικά παρόμοιος με τον προτεινόμενο χιμαιρικό ιό της DEFUSE.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με επικεφαλής τον τότε Dr. Anthony Fauci, αναφερόταν ως συμμετέχων στην αρχική πρόταση DEFUSE. Στην πραγματικότητα, το εργαστήριο Rocky Mountain Lab του Fauci αναφερόταν ως εταίρος μαζί με το WIV. Το NIAID θα ενημερωνόταν τελικά για τα σχέδια του WIV να δημιουργήσει αυτόν τον χιμαιρικό ιό, αλλά η ενημέρωση έπεσε στο κενό.

Υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια από τον Peter Daszak και τον Ralph Baric να αποκρύψουν αυτή την πρόταση. Στην πραγματικότητα, ο Ralph Baric κατονομάστηκε ως συνεργάτης στο ΕΡΓΟ DEFUSE. Και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να αποκαλύψουν ότι το WIV είχε σχέδια για τη δημιουργία ενός ιού παρόμοιου με τον COVID-19. Αντιθέτως, συμμετείχαν σε μια συγκάλυψη.

Στην περιβόητη δημοσίευση στο περιοδικό Proximal Origins, ο Dr. Anthony Fauci και ο Dr. Francis Collins ηγήθηκαν μιας προσπάθειας να σταματήσει κάθε έρευνα σχετικά με την εργαστηριακή προέλευση του COVID-19. Όλοι αυτοί οι άνδρες γνώριζαν για το πρόγραμμα DEFUSE, αλλά όταν ήρθε η ώρα να ειδοποιήσουν το κοινό για την πιθανή εργαστηριακή προέλευση του COVID-19, τα χείλη τους παρέμειναν σφραγισμένα.

Το εργαστήριο του Daszak έλαβε εκατομμύρια δολάρια για να διεξάγει έρευνα για την αύξηση της λειτουργικότητας των κορονοϊών και ήταν μέρος του αρχικού σχεδίου για τη δημιουργία παθογόνων οργανισμών με πανδημικό δυναμικό, ωστόσο ο Fauci το έπαιξε ηλίθιος, όταν θέσπισε τα λουκέτα για το COVID-19 και έκλεισε τις διαφωνίες σχετικά με την προέλευση του COVID-19.

Αυτοί οι άνδρες είναι όλοι ένοχοι για το COVID-19 και πρέπει να λογοδοτήσουν για την εργασία τους πάνω σε βιολογικά όπλα, για τη χρηματοδότηση βιολογικών όπλων στο εξωτερικό, για την προσπάθεια να καλύψουν την κακόβουλη, ληστρική τους έρευνα και να πουν ψέματα στο κοινό, ενώ προωθούσαν πολιτικές που λογόκριναν, περιόριζαν και σκότωναν ανθρώπους με το πρόσχημα της προστασίας τους.

loading...