ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ μαθήτρια Λυκείου εξύβρισε τον Χριστό και την Παναγία μας και η έμπρακτη απάντηση ορθόδοξης χριστιανής μαθήτριας.

Συνέβη σε σχολείο της Καβάλας.

Διευθύντρια κάλεσε σε απολογία μητέρα κοριτσιού, διότι χαστούκισε άλλο κοριτσάκι το οποίο εκείνο με τη σειρά του έβρισε τον Χριστό και την Παναγία.
Επειδή γνωρίζω την οικογένεια και το γνήσιο Χριστιανικό ήθος με το οποίο ανατρέφουν τα παιδιά τους, δεν αμφιβάλλω ότι η κόρη Α. για να φτάσει στο σημείο να χαστουκίσει το βλάσφημο κοριτσάκι, το γεγονός είναι αληθινό και όντως η ιερή αγανάκτηση ώθησε σε αυτή την πράξη, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Άγιος Νικόλαος στον Άρειο για τις βλάσφημες δοξασίες του.

Το “καλύτερο” είναι ότι η διευθύντρια του σχολείου πήρε το μέρος του κοριτσιού που έβρισε τον Χριστό και την Παναγία και μάλιστα επικοινώνησε με τον σύμβουλο ψυχικής υγείας και αποφάσισαν να ρίξουν διήμερη αποβολή στο κορίτσι που έριξε το χαστούκι λόγω χρήσης βιας.

Εχω να πω στη μικρή Α. η οποία είναι ένα γλυκύτατο και ταπεινό κορίτσι με προσευχη.
Μπράβο για το σθένος σου, κι ενώ άλλοι παλεύουν με νηστείες και πολλά ακόμη την περίοδο της Σαρακοστής να δείξουν την έμπρακτη μετάνοια τους, εσύ πήρες παράσημο από τον ίδιο τον Χριστό σήμερα, κόντρα σε αυτό το διαολικο δαιμονοκρατουμενο κράτος και σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς που ισορροπούν μεταξύ αθειας και αγνωστικισμού, όταν δεν μιμούνται στο ελάχιστον αυτόν που ίδρυσε την παιδεία στην Ελλάδα τον Ι.Καποδιστρια που ο ίδιος εφάρμοσε την ελληνοχριστιανική παιδεία στα σχολείο όπου ίδρυσε. Το χαστούκι σου Α. είναι ένα μικρό δείγμα για το τι θα πάθει αυτό το εωσφορικό παγκόσμιο σύστημα. Και θα πάθει από τους άγνωστους ταπεινούς, αλλά αρεστούς στον Θεό.

Κι αν σε μερικούς δεν σας άρεσε το χαστούκι,θα σας πω κρατηθείτε λίγο ακόμη, γιατί η φαπα που έρχεται άνωθεν θα είναι κολοσσιαίων διαστάσεων γιατί μετρηθηκαμε και βρεθήκαμε λίγοι κι ελλειπείς στο να υπερασπιστούμε το Άγιο Όνομα Του Θεού όταν θα έπρεπε να πεθάνουμε για Εκείνον.

Υ.γ. Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος:

“…Και αν ακούσης κάποιον εις τον δρόμον ή εις το μέσον της αγοράς να βλασφημή τον Θεόν, πλησίασε, επίπληξέ τον, και αν πρέπει να τον δείρης, μη διστάσης ράπισέ τον εις το πρόσωπον, σύντριψέ του το στόμα, και αγίασε το χέρι σου δια της πληγής που θα του δώσης, και αν σε καταγγείλουν μερικοί και σε σύρουν εις το δικαστήριον, να τους ακολουθήσης και αν από το δικαστικόν βήμα σου ζητήση ο δικα­στής ευθύνας να ειπής με θάρρος, ότι εβλασφήμησε τον βα­σιλέα των αγγέλων. Διότι εάν πρέπει να τιμωρούνται αύτη που βλασφημούν τον επίγειον βασιλέα, πολύ περισσότερον πρέπει να τιμωρούνται εκείνοι που βλασφημούν εκείνον…”
το είδαμε στο ιστολόγιο : Προσκυνητής,
από δημοσίευση στο facebook εδώ.

Το σχόλιό μας (Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»):

1. ΕΥΓΕ στην μαθήτρια.
Έδωσε την ομολογία της.
Εύγε κ στους γονείς της που καλλιέργησαν τέτοια κόρη ορθόδοξη χριστιανή.

2. Αν βέβαια κάποιο κορίτσι έβριζε τον Αλλάχ μπροστά σε μια μωαμεθανή,
θα γινόταν πρώτο θέμα στα κανάλια,
η βλάσφημη μαθήτρια θα είχε οδηγηθεί κρατούμενη στην αστυνομία
και θα είχαν συλληφθεί και οι γονείς της με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι οποίοι θα περνούσαν αυτόφωρο. Θα δικαζόταν με βαρύτατο πρόστιμο και θα τιμωρούνταν με φυλάκιση με αναστολή.

3. Όταν όμως βρίζουν τον Τριαδικό μας Θεό ή την Μητέρα Παναγία μας; Που είναι τότε ο αντιρατσιστικός νόμος;;;
Το Ελληνικό Σύνταγμα ξεκινάει με την επίκληση στην Αγία Τριάδα και ξεκαθαρίζει ότι στην Ελλάδα ΥΠΑΡΧΕΙ επικρατούσα θρησκεία. Εύγε λοιπόν στην γενναία μαθήτρια.

4. Εκκλησιαστικά και θεολογικά την δικαιώνουν ο Άγιος Νικόλαος που χαστούκισε τον Άρειο και ο Άγιος Ιωάννης (ο Χρυσόστομος).
«Ένας άνθρωπος το να υβρίσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου τον αδελφό μου, έχω χρέος ωσάν χριστιανός να τον συγχωρήσω, το δε να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγίαν μου ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ»  (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Αλλά και ο ίδιος ο Κύριός μας, ο αναμάρτητος Ιησούς, όταν είδε να βεβηλώνεται ο ναός Του πήρε το ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ! Σταμάτησε με την βία την βλασφημία τους.

5. Αν η ίδια αντίδραση επαναλαμβανόταν σε κάθε πόλη της Ελλάδος, δεν θα υπήρχε σήμερα η βλασφημία στην πατρίδα μας. Αλλά ποιος να ξεκινήσει τέτοιον αγώνα;

Σήμερα δεν ζει ο π.Αυγουστίνος Καντώτης (που έκανε μεγάλο αγώνα ενάντια στη βλασφημία).
Σήμερα οι ποιμένες παριστάνουν ότι ροχαλίζουν για να μην ενοχλήσουν την κρατική εξουσία και την Νέα Τάξη.
Βαρύτατη ευθύνη φέρουν και οι ορθόδοξοι πιστοί που δεν αντιδρούν. Προσέβαλαν το κόμμα τους; Την ομάδα τους; Έβρισαν το παιδί τους; ΆΜΕΣΑ επεμβαίνουν και αντιδρούν οι γονείς. Προσέβαλαν τον Θεό τους; Σιωπούν … Θα δώσουμε λόγο όλοι μας μια μέρα.
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Θυμίζουμε:
Το χαστούκι του Αγίου Νικολάου στον Άρειο και ο δήθεν σκανδαλισμός!
https://opaidagogos.blogspot.com/2015/12/blog-post_6.html

loading...