Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Το μπλοκ TE έναντι του μπλοκ SS.

Αντιμέτωπος με ένα σύμπαν/χώρο βυθισμένο σε μετατόπιση φάσης και παραμόρφωση όπου βασιλεύει μια ορισμένη γνωστική ασυμφωνία και τύφλωση των μυαλών, ένα φως ξέσπασε και διαπέρασε αυτόν τον καπνό και θολό χώρο για να απελευθερώσει μια παλέτα φωτεινών και κυματιστών χρωμάτων.

 

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Έτσι η σκηνή έχει στηθεί και οι σκιές έχουν σχεδόν εξαφανιστεί για να επιτρέψουν σε πολλούς από εμάς να ξετυλίξουμε ορισμένα μυστήρια. Πέρα από τη στρατιωτική αποτροπή, το παλιό σύμπαν που θα αφομοιώσουμε με το μπλοκ των SS που καθοδηγείται από την αυτοκρατορία της ΕΕ και τις ευρωπαϊκές μαριονέτες της μπόρεσε να διατηρηθεί μέχρι σήμερα μόνο με ένα πλήθος ακατάλληλων και παράλογων μεθόδων.

Το μπλοκ των SS υπονοεί ένα μπλοκ που ξεκάθαρα αποκρυσταλλώνεται και διαμορφώνεται γύρω από τις ακόλουθες αρχές: συμβιβασμός, εκβιασμός, επιθετικότητα, εκτροπή, αντιστροφή και εμμονή.

Αποδεικνύεται ότι αυτός ο δυτικός εξοστρακισμός χτυπήθηκε από ένα διογκούμενο αλλά ομαλό και έξυπνο κύμα. Το μπλοκ ΤΕ που οδηγεί στρατηγικά αυτό το κύμα στην προσγείωση στη δεξιά προκυμαία κραδαίνει συνθήματα μάλλον αποδοκιμάζοντας τα κόλπα του πρώτου οικοπέδου. Συνοψίζονται στις ακόλουθες αρχές: κυριαρχία, συμπληρωματικότητα, συνδεσιμότητα, ανταγωνιστικότητα, εγκαρδιότητα και φιλικότητα. Αυτό το μπλοκ ηγείται κυρίως από τη Ρωσία και την Κίνα.

Η εξίσωση δεν είναι εύκολο να λυθεί και η συνάρτηση μπλοκ TE έναντι μπλοκ SS δεν είναι γραμμική και είναι δύσκολο να εξομαλυνθεί. Αυτή είναι η εξομάλυνση της συνάρτησης ή η προσαρμογή της πλοκής σε μαθηματική γλώσσα. Είναι δύσκολο κουβάρι/κουβάρι στο ξεμπλέξιμο και όχι εύκολο να ξετυλιχτεί. Αυτό το εξήγησε πολύ καλά ο Πούτιν στη συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Κλάρσον, εξηγώντας την πρόοδο της Δύσης με όρους προπαγάνδας και συνωμοσίας. Αλλά η ιδιοφυΐα του Πούτιν δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Αντίθετα, η στρατηγική της παρτίδας του σκακιού δεν έχει ξεφύγει από τα έργα του. Η αδιαμφισβήτητη και αμετάκλητη απόδειξη είναι και βρίσκεται στην αντίληψη του αβυσσαλέου χάσματος μεταξύ της πραγματικότητας της Ρωσίας στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και τώρα.

Το μπλοκ των SS περιέκλειε το ηγεμονικό φρούριο/θύλακα του με κάθε παρέλαση και θόλο που μπορούσε κανείς να φανταστεί για να διαιωνίσει την επενδυτική του θέση. Έχει τοποθετήσει όλα τα στηθαία / προστατευτικά κιγκλιδώματα για να εξασφαλίσει το έργο του ως αστυνομικός του πλανήτη.

Ως αποτέλεσμα, το Imperium θα έπρεπε να επινοήσει μια σατανική στρατηγική για να κυβερνήσει χωρίς καμία διαφωνία ή εξέγερση.

Αυτή η στρατηγική χτίστηκε σε ένα σύνολο βάσεων. Εκτός από ένα σύνολο μηχανισμών που εγκαταστάθηκαν αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (Bretons Woods, ΔΝΤ, WB, ΝΑΤΟ και άλλοι θεσμοί), ήταν απαραίτητο να σκεφτούμε όλα τα μέσα για να μεταφέρουμε έναν κακό λόγο. Ένας λόγος του οποίου τα κύρια χαρακτηριστικά κινούνται γύρω από τους ακόλουθους άξονες: ψέμα, εξαπάτηση, αντιστροφή θύματος, εκτροπή κ.λπ.

Ένα γιγαντιαίο κύμα προπαγάνδας έχει συγκεντρωθεί από όλους στον κόσμο για να στρατολογήσει τα μυαλά σε αυτό το πακέτο. Η μέθη, η κατήχηση και η στρατολόγηση διευκολύνθηκαν ουσιαστικά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να πουλήσουν αυτόν τον ελιγμό. Ο στόχος είναι η λοβοτομή και η υαλοποίηση των ανθρώπινων συνειδήσεων μεταβάλλοντας βαθιά τη νοημοσύνη τους για να γίνουν εντελώς ανόητες και υπάκουες.

Μια χιονοστιβάδα μηχανισμών, χειρισμών και προπαγάνδας διεισδύουν προσεκτικά μέσα από μια σειρά από αγωγούς πληροφόρησης για να αποτρέψουν τις κοινωνίες από ένα συγκεκριμένο μη πραγματικό και καπνιστό όραμα, ένα τεχνητό όραμα που βασίζεται σε ψευδή και φανταστικά γεγονότα. Η τεχνική βασίζεται στην ιδέα ότι επαναλαμβάνοντας ένα ψέμα πολλές φορές, γίνεται αλήθεια. Προσθέστε σε αυτό φυσικά και το «μαζικό αποτέλεσμα» που συνίσταται στο να κοροϊδεύει κανείς τον εαυτό του μπροστά στην κοινωνία, εάν δεν είναι εμποτισμένος και υπόκειται στη γενική τάση.

Παρ’ όλα αυτά τα πολύ περίπλοκα στρατηγήματα, αποδεικνύεται ότι στην άλλη πλευρά υπάρχουν άλλοι εμπόλεμοι/αμφισβητίες που εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις γελοιότητες και τα κόλπα αυτού του Imperium. Εξετάζουν, μελετούν και αναλύουν αυτά τα έργα με ευφυΐα και λογική. Πρόκειται για τη θέσπιση των κατάλληλων μηχανισμών για την αντικατάσταση αυτής της ηγεμονίας ή τουλάχιστον την αποδυνάμωσή της.

Το ερώτημα ή η εξίσωση που πρέπει να επιλυθεί είναι πώς να ανταγωνιστεί μια δομή που έχει εδραιωθεί και διατηρηθεί για έναν ολόκληρο αιώνα χωρίς να προκαλέσει λυπηρές παράπλευρες/κολοσσιαίες ζημιές.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά το σίγουρο είναι ότι απαιτεί πολύ χρόνο και σοφία.

Το σίγουρο είναι ότι η στρατηγική του μπλοκ ΤΕ έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς επί τόπου εδώ και αρκετό καιρό. Το μπλοκ των SS έχει πράγματι αρχίσει την πτωτική τάση.

Ο Πάτρικ Λόρενς στο άρθρο του έγραψε σε αυτόν τον ιστότοπο:

« Μόλις διάβασα ένα αξιοσημείωτο άρθρο στους Seattle Times, αξιοσημείωτο για τη μηδενιστική ειλικρίνειά του. Ο τίτλος του άρθρου του Ρον Τζαντ που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2021 στο περιοδικό Pacific NW των Times δίνει μια καλή επισκόπηση της άποψης του συγγραφέα: «Η παρακμή του αμερικανικού πολιτισμού». Και ο υπότιτλος: “Η κακή τηλεόραση δεν ήταν ποτέ πιο διαδεδομένη, και μας κάνει χοντρούς, τεμπέληδες, εγωιστές και ηλίθιους “.

Τις τελευταίες δεκαετίες, γίναμε μάρτυρες συγκλονιστικών και τραγικών ιστορικών επεισοδίων που προκαλούνται από το μπλοκ των SS (Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Λιβύη, Συρία κ.ο.κ.).

Σήμερα, γινόμαστε μάρτυρες με αγωνία της συνέχισης αυτής της έκρηξης. Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι σφαγές και η γενοκτονία στη Γάζα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αυτό που συμβαίνει στο Σουδάν, τον Νίγηρα, την Αρμενία και αρκετές χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής είναι γενικά κρυμμένο και καμουφλαρισμένο.

Το σίγουρο όμως είναι ότι η παγκόσμια τάξη πραγμάτων που βασίζεται σε κανόνες έχει τελειώσει και αρχίζει να επιβραδύνεται και αρχίζει να κατεβάζει το πόδι της από τα πετάλια.

Στο ίδιο άρθρο, ο Πάτρικ Λόρενς επισημαίνει τα εξής: « Δεν φαίνεται ότι είναι καιρός για κακή τηλεόραση ή αποτυχία εγκεφάλου. Λόγω μιας ταχείας διαδοχής γεγονότων, κανένα από τα οποία δεν φαίνεται να σχετίζεται με κανένα άλλο, η κατάρρευση των επτά δεκαετιών ηγεμονίας της Αμερικής επιταχύνεται δραματικά. Ορισμένοι ενημερωμένοι παρατηρητές πιστεύουν σήμερα ότι η «διεθνής τάξη βασισμένη σε κανόνες», καθώς οι πολιτικές κλίκες ζητούν την επιρροή της αμερικανικής ισχύος, έχει ήδη τελειώσει. Υποθέτω ότι πρέπει να διαλέξεις μεταξύ της αποδοχής αυτής της πραγματικότητας και της παρακολούθησης κακής τηλεόρασης, και, εντάξει, η τελευταία επιλογή αποδεικνύεται δελεαστική για έναν εκπληκτικό αριθμό ανθρώπων .»

Η αληθοφάνεια της κατάρρευσης της παγκόσμιας τάξης που βασίζεται σε κανόνες δεν φαίνεται να γίνεται κατανοητή από τους Δυτικούς. Αντίθετα, η υπνοβασία και ο μαγνητισμός προς τον πόλεμο φαίνεται να είναι η πίστη και ο βασικός κανόνας των δυτικών στρατηγημάτων.

Η πολιτική του πολέμου φαίνεται να διαμορφώνει το περίγραμμα του στρατηγικού τους οράματος.

Αντιμέτωποι με αυτήν την πραγματικότητα, ποιο είναι το πιο επιδραστικό και πιθανό σενάριο;

Για να πάρουμε μια γεύση από αυτό, ας συντάξουμε μερικές κατευθυντήριες γραμμές ή κάποια προειδοποιητικά σημάδια που θεωρούμε σχετικά (οι βασικές υποθέσεις για την κατασκευή του πιθανού σεναρίου στη γλώσσα του στρατηγικού σχεδιασμού).

 1. Η απαράμιλλη και αδιαμφισβήτητη υπεροχή της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία.
 2. Η στρατηγική συμμαχία των τριών γιγάντων, Ρωσίας, Κίνας και Ιράν.
 3. Η επέκταση της λίστας των μελών των BRICS.
 4. Συντονισμός μεταξύ BRICS, SCO και ΗΑΕΕ.
 5. Η πολιτική, στρατιωτική και στρατηγική ήττα της Δύσης και του Ισραήλ στη Γάζα. Τελευταίες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν αυτή την ήττα, η πρόταση από τους Αμερικανούς, τους Ισραηλινούς και ορισμένες αραβικές χώρες ενός μεγάλου χρηματικού ποσού στα στελέχη της Χαμάς εκτός από την ανοικοδόμηση της Γάζας και την κατασκευή ενός αεροδρομίου και ενός λιμανιού με μόνη προϋπόθεση τον αφοπλισμό του Παλαιστινιακή αντίσταση, κυρίως η Χαμάς. Προσφορά φυσικά απορρίφθηκε (απορρίφθηκε) από τον άξονα της αντίστασης.
 6. Η αποδεδειγμένη δυσκολία να σταματήσει το ρωσικό ατμόπλοιο στον πόλεμο στην Ουκρανία.
 7. Το αναπόφευκτο του δυτικού εξοστρακισμού έχει γίνει ένα ιστορικό επεισόδιο στην ιστορία χίλιες και μία νύχτες.
 8. Το σχέδιο «Γεωπολιτική Ευρώπη» έχει γίνει ένα όνειρο.
 9. Η πατέντα και η επιβεβαιωμένη ευημερία της Ρωσίας παρά τη σειρά κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη Δύση. Την ίδια στιγμή, μια αβυσσαλέα κρίση κυριεύει όλες τις δυτικές χώρες και ιδιαίτερα τη Γαλλία, την Αγγλία και τη Γερμανία.
 10. Η απελευθέρωση των περισσότερων αφρικανικών χωρών εναντίον των χωρών αποικισμού και οι πολύ συνεπείς επιθυμίες τους να εγκαταλείψουν τις στρατιωτικές βάσεις αυτών των χωρών τα εδάφη τους.
 11. Η επιμονή των χωρών του άξονα αντίστασης (Ιράν, Υεμένη, Λίβανος, Ιράκ και Συρία) να υποστηρίξουν τον πληθυσμό της Γάζας και να υποχωρήσουν μόνο αφού βάλουν τέλος στις άσεμνες και αιματηρές σφαγές του λαού της Γάζας.
 12. Η βαρβαρότητα που πραγματοποίησε η ουκρανική δύναμη εναντίον Ρώσων αμάχων, συμπεριλαμβανομένης πολύ πρόσφατα, της τρομοκρατικής και βάρβαρης επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών και στην εμπορική στοά κοντά στη Μόσχα στις 22 Μαρτίου, κατά την οποία σχεδόν 140 πολίτες σφαγιάστηκαν και περισσότεροι από 180 τραυματίστηκαν.
 13. Οι τολμηρές και άγριες δηλώσεις του Προέδρου Μακρόν σχετικά με την αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος, ενώ ζητά τη συμμετοχή άλλων εμπόλεμων δυνάμεων φαίνεται να απορρίπτονται από τις περισσότερες δυτικές χώρες και ιδιαίτερα τις ΗΠΑ.
 14. Οι ολοένα και πιο σημαντικές διαδηλώσεις σε αριθμό και παρουσία θα βαρύνουν σίγουρα την ισορροπία των αποφάσεων σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Χαμάς και του Νετανιάχου. Για πρώτη φορά, οι δημοσκοπήσεις στο Ισραήλ δείχνουν μια αξιοσημείωτη ανοδική τάση μεταξύ εκείνων που τάσσονται υπέρ της απελευθέρωσης των ομήρων, ανεξάρτητα από τις παραχωρήσεις που έγιναν.
 15. Οι δημοσκοπήσεις σε όλο τον κόσμο φαίνεται να είναι υπέρ της ανάσχεσης των δολοφονιών στη Γάζα. Πάνω από το 50% στις ΗΠΑ.
 16. Πάνω από το 80% των Γάλλων είναι κατά της αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος.
 17. Η έκθεση 80 σελίδων που κατατέθηκε στο CJI από τις αρχές της Νότιας Αφρικής περιέχει καταδικαστικές αποδείξεις για μια γενοκτονία των κατοίκων της Γάζας από το Ισραήλ. Η κρίση του CJI να σταματήσει τις σφαγές που διαπράχθηκαν στη Γάζα.
 18. Η απόφαση να σταματήσει η αποστολή όπλων στο Ισραήλ από ορισμένες δυτικές χώρες, ιστορικά πολύ κοντά στο Ισραήλ.

Η ανάλυση αυτών των στοιχείων και σίγουρα άλλων είναι ικανή να μας πληροφορήσει για τις μελλοντικές προοπτικές και την πορεία των γεγονότων στο μέλλον.

Στην πραγματικότητα, φαίνεται ρητά και αναπόφευκτα προφανές, μέσα από αυτή την ανάλυση, ότι το δυτικό πείσμα προς την κλιμάκωση είναι κατηγορηματικό. Φαίνεται μάλιστα ότι αυτή η διαμόρφωση, που μας φαίνεται πεισματάρικη, μακιαβελική και δαιμονική, είναι μια συνετή και στρατηγική επιλογή για τους νεοσυντηρητικούς. Οι επιλογές τους σίγουρα πηγάζουν από μια ιδεολογία απληστίας, ιμπεριαλισμού και ληστείας να μονοπωλήσουν τον πλούτο όλου του κόσμου.

Και εδώ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το μεγάλο τους έργο «η μεγάλη επαναφορά» ή τη «Μεγάλη επαναφορά». Οι πόλεμοι ξεκίνησαν, τα εμβόλια εγχύθηκαν, οι θανατηφόρες ασθένειες εξαπλώθηκαν και άλλοι μηχανισμοί αποτελούν μέρος ενός ευρέος προγράμματος περιορισμού του παγκόσμιου πληθυσμού (η Αρχή του Golden Billion).

Από εκεί λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι η κλιμάκωση είναι μπροστά μας, γιατί πολύ περισσότερο, οι νεοσυντηρητικοί δεν μπορούν να υποχωρήσουν εύκολα, αυτό είναι σίγουρο. Όμως, μπορούμε να εξετάσουμε κινητικές/ενεργητικές και εξωγενείς δυνάμεις που μπορούν να αναγκάσουν την κάμψη αυτής της έκρηξης; Αυτά περιλαμβάνουν ένθερμους υπερασπιστές της λογικής και της καθολικής ηρεμίας. Τουλάχιστον φαίνεται ότι οι διαδηλώσεις για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα σε όλο τον κόσμο κινούνται προς αυτήν την ελπίδα, αλλά τι γίνεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η αναρρίχηση είναι η ημερήσια διάταξη χωρίς καμία αβεβαιότητα. Τα σχόλια από τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές χώρες κατά των δηλώσεων του Προέδρου Μακρόν δεν είναι παρά καπνός και καθρέφτης και εκτροπή. Όλα είναι προγραμματισμένα να φυσούν στη χόβολη και να αναζωπυρώνουν τη φωτιά με στόχο να βαλτώσουν ολόκληρο τον κόσμο σε ένα τέλμα που μόνο ο Θεός (ο Θεός) είναι ικανός να καθορίσει τις συνέπειες.

Ομοίως, οι τελευταίες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα είναι παραπλανητικές, ιδιότροπες και απατηλές.

Εκτός από τους απατηλούς, τους ευκολόπιστους και τους ευρηματικούς εμπιστεύονται τις ανακοινώσεις Αμερικανών αξιωματούχων. Οι ίδιοι το έχουν καταστήσει σαφές. «Απατήσαμε, είπαμε ψέματα και κλέψαμε», είπε ένας από αυτούς τους αξιωματούχους.

Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει την προσοχή του να κάνει καλό για να σταματήσει αυτή η παρωδία στη Γάζα, συνεχίζει να στέλνει τόνους πυραύλων κάτω από το τραπέζι για να συνεχίσει να σκοτώνει τους κατοίκους της Γάζας. Από την άλλη, το να στέλνεις φαγητό με αεροπλάνο είναι αστείο και άσεμνος χλευασμός. Πιστεύω επίσης ότι σύντομα οι ισραηλινές δυνάμεις θα επιστρέψουν στη Ράφα και θα συνεχίσουν το διαβολικό τους έργο.

Μπορεί να ελπίζουμε ότι τα πυρηνικά όπλα σχεδιάστηκαν μόνο για αποτροπή, αλλά φαίνεται ότι όλα οδεύουν προς το ξέσπασμα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί παρά να είναι κατακλυσμικός και αποκαλυπτικός.

 

 Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

 

 

 

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

από τον Ghermaoui Mohamed

loading...