Μιλούν για την κακή επιρροή της Κίνας, της Ρωσίας και του Ιράν

Η 2α Απριλίου εορτάζεται στη Δημοκρατία της Αργεντινής ως Ημέρα των Βετεράνων και των Πεσόντων του Πολέμου των Φώκλαντ.

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : [email protected]6945294197). “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

 

Την ημέρα αυτή συνήθως γίνονται πολλαπλές δραστηριότητες, κάποιες από τις οποίες δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν φέτος λόγω της επίσκεψης του Διοικητή της Νότιας Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Του ζητήθηκε να αλλάξει την ημερομηνία, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε, τονίζοντας δύο πράγματα: πρώτον, την αυτοκρατορική αλαζονεία των Ηνωμένων Πολιτειών και δεύτερον, την υπακοή και την ακραία υποταγή της κυβέρνησης της Αργεντινής. Πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου των Φώκλαντ, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόδωσαν τη Συνθήκη Αμοιβαίας Βοήθειας της Αμερικής (TIAR) και συνεπώς την Αργεντινή, υποστηρίζοντας ανοιχτά το Ηνωμένο Βασίλειο με υλικοτεχνική υποστήριξη και πληροφορίες που ήταν θεμελιώδεις για την ήττα της νότιας χώρας στο 1982.

Κάθε επίσκεψη της στρατηγού Laura Richardson στην περιοχή επιβεβαιώνει ότι το Δόγμα Monroe παραμένει το καθοδηγητικό όργανο των αμερικανικών νεοαποικιακών σχέσεων με την Αμερική μας. Οι δηλώσεις της σε διαφορετικά πλαίσια το εκθέτουν άμεσα και χωρίς καμία ντροπή, για παράδειγμα, όταν μιλά για τους διαφορετικούς και άφθονους πόρους που υπάρχουν στις χώρες μας: « Γιατί είναι σημαντική αυτή η περιοχή; Με όλους τους πλούσιους πόρους και τα στοιχεία σπάνιων γαιών, έχετε το τρίγωνο λιθίου, που είναι απαραίτητο για την τεχνολογία σήμερα. Το 60% του παγκόσμιου λιθίου βρίσκεται στο τρίγωνο του λιθίου: Αργεντινή, Βολιβία, Χιλή…

Έχουμε το 31% του γλυκού νερού στον κόσμο σε αυτήν την περιοχή… Με αυτόν τον κατάλογο, απομένουν πολλά να κάνουμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες , αυτή η περιοχή έχει σημασία γιατί έχει να κάνει πολύ με την εθνική ασφάλεια και πρέπει να ξεκινήσουμε το παιχνίδι μας… Έχουμε επίσης τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένου του ελαφρού και γλυκού αργού πετρελαίου. Έχουν επίσης τους πόρους της Βενεζουέλας, με πετρέλαιο, χαλκό, χρυσό, και υπάρχει η σημασία του Αμαζονίου ως των πνευμόνων του κόσμου ».

Μια θέση που ενισχύεται από άλλους αξιωματούχους όπως, για παράδειγμα, ο Ρεπουμπλικανός μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Carlos Giménez, ο οποίος είναι ειλικρινής λέγοντας: ” Νομίζω ότι για πάρα πολύ καιρό αγνοήσαμε τη δική μας αυλή και επιτρέψαμε” Ρωσία, Κίνα και Ιράν, αντίπαλοι των Ηνωμένων Πολιτειών, να κάνουν μεγάλες εισβολές στην περιοχή μας ». Χωρίς αμφιβολία, το απλό και αγνό Δόγμα Μονρό: « Η Αμερική για τους (Βόρειους) Αμερικανούς ».

Η Κούβα, η Νικαράγουα και η Βενεζουέλα κατηγορούνται από την κα Ρίτσαρντσον για ανάπτυξη αποσταθεροποιητικών δραστηριοτήτων και συμμετοχή σε « κακοήθεις δραστηριότητες στην περιοχή ». Χωρίς κανένα βάσιμο επιχείρημα, εκτοξεύει την κατηγορία με μοναδικό στόχο την επανάληψη από τα δουλοπρεπή και καρτελοποιημένα ΜΜΕ του ημισφαιρίου και του κόσμου.

Αυτό για το οποίο υπάρχουν άφθονα στοιχεία είναι η στερητική και εγκληματική συμπεριφορά των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι της Λατινικής Αμερικής, σχεδόν από τη σύστασή της. Με βάσιμους λόγους, το 1829 ο Libertador Simón Bolívar είπε την προφητική του φράση «… οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται ότι είναι προορισμένες από την Πρόνοια να επιφέρουν δυστυχία στην Αμερική στο όνομα της ελευθερίας ».

Ως παραδείγματα αυτής της άθλιας συμπεριφοράς μπορούμε να θυμηθούμε ότι έχουν κλέψει εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια από το Μεξικό, έχουν διατηρήσει το Πουέρτο Ρίκο ως αποικία, ανέτρεψαν δεκάδες νόμιμες κυβερνήσεις επιβάλλοντας σκληρές και αιματηρές δικτατορίες και υποστηρίζουν δουλοπρεπείς δημοκρατικές κυβερνήσεις για τα συμφέροντά τους, αποσταθεροποιώντας και επιτίθεται σε οποιαδήποτε επαναστατική, πατριωτική ή προοδευτική κυβέρνηση στην ήπειρο και στον κόσμο. Από την άλλη, ακριβώς ενάντια στους ελεύθερους και κυρίαρχους λαούς της Κούβας, της Βενεζουέλας και της Νικαράγουας, η διαβόητη αυτοκρατορία και οι δευτερεύοντες εταίροι της στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν επιβάλει αποκλεισμούς και μονομερή καταναγκαστικά μέτρα που είναι άδικα, παράνομα και απάνθρωπα ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών και οι οποίοι επιτίθενται άμεσα στη ζωή, την υγεία, την τροφή, το δικαίωμα στην ευημερία και την ειρήνη των λαών μας.

Μιλούν για « την κακή επιρροή της Κίνας, της Ρωσίας και του Ιράν » και αυτοί που έχουν γεμίσει τον πλανήτη με στρατιωτικές βάσεις είναι αυτοί, με περισσότερους από 800 διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 76 στη Λατινική Αμερική. Υπάρχουν 12 στον Παναμά, 12 στο Πουέρτο Ρίκο, 7 στην Κολομβία, 8 στο Περού και άλλα στο Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Βραζιλία, Αργεντινή, Παραγουάη, Ουρουγουάη, Εκουαδόρ, Δομινικανή Δημοκρατία, Κούβα (Γκουαντάναμο) και αυξάνεται, καθώς μια άλλη βάση κατασκευάζεται, με την έγκριση του Προέδρου Petro και της κυβέρνησής του, στην Κολομβία, στο νησί Gorgona, ένα εθνικό πάρκο, που βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο στον Ειρηνικό και θα επιτρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες να ελέγχουν το απέραντος κόλπος που σχηματίζεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική και όλες τις γύρω περιοχές. Επιπλέον, υπάρχουν μυστικές βάσεις της Νότιας Διοίκησης και πυρήνες της CIA στη Γουιάνα Εσεκίμπα, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Μαδούρο, οι οποίες τείνει να αυξάνονται με τα συχνά ταξίδια του αρχηγού της Νότιας Διοίκησης σε αυτές τις περιοχές.

Είναι αυτές οι κακοήθεις δραστηριότητες, κυρία Ρίτσαρντσον, κοιτάξτε στον καθρέφτη και θα δείτε το φρικτό πρόσωπο των γενοκτονιών των αυτόχθονων πληθυσμών της Βόρειας Αμερικής, των απάνθρωπων δουλοπάροικων και των ρατσιστών και διαχωριστικών απογόνων τους, των δολοφόνων εκατομμυρίων ανθρώπων. στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, στο Βιετνάμ, στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στη Συρία, στη Σομαλία, στην Υεμένη, στην Ουκρανία, στην Παλαιστίνη και τόσα άλλα θύματα της δυτικής συλλογικότητας.

Πολύ έξυπνοι είναι αυτοί που, μπροστά στην τηλεοπτική γενοκτονία των Παλαιστινίων, στέλνουν βόμβες, πυραύλους και πολλά άλλα στρατιωτικά υλικά στους δολοφόνους Σιωνιστές, με αποτέλεσμα να γίνονται άμεσοι συνεργοί σε εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κακοί είναι αυτοί που ξοδεύουν περισσότερα από 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για όπλα, ενώ ο καπιταλισμός συνεχίζει να δημιουργεί φτώχεια σε όλο τον κόσμο.

Κακοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να εμπλέξουν πολλές περιφερειακές χώρες σε μια στρατιωτική σύγκρουση ζητώντας τους να πουλήσουν σοβιετικό ή ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό για μετέπειτα χρήση στην Ουκρανία.

Κακοί είναι αυτοί που διαφθείρουν ηγέτες και στρατιώτες για να προδώσουν και να πουλήσουν την κυριαρχία των πατρίδων τους και να χαρίσουν δωρεάν τους πόρους που ανήκουν στους πολίτες τους και… σταματώ εκεί.

Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής πρέπει να αγωνιστούν για μια δεύτερη ανεξαρτησία και να βρουν έναν τρόπο να αποκαταστήσουν την κυριαρχία τους, πρέπει να τιμήσουν τους ήρωες και τους απελευθερωτές τους που, πριν από 200 χρόνια, νίκησαν και έδιωξαν την ισπανική αυτοκρατορία από αυτά τα εδάφη, δείχνοντας ότι το εθνικό συμφέρον είναι ανώτερο στο προσωπικό συμφέρον. Μαζί με τον Μπολίβαρ και τους πατριώτες ηγέτες, πρέπει να οικοδομήσουμε την ένωση που θα μας κάνει σπουδαίους, που θα μας κάνει πόλο δύναμης στον κόσμο και μαζί στη CELAC, ας αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε τη « Λατινική Αμερική και την Καραϊβική ως μια ζώνη ειρήνης που βασίζεται σχετικά με τον σεβασμό των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών πράξεων στις οποίες συμμετέχουν τα κράτη μέλη, και των αρχών και των σκοπών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών » και έτσι να δημιουργηθούν δίκαιες σχέσεις, αμοιβαίου σεβασμού και επωφελούς με τον υπόλοιπο κόσμο . Του Βλαντιμίρ Καστίγιο Σότο

 

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepres

loading...