΄Ολοι ξέρουμε τι συμβαίνει στον χώρο της υγείας,ολοι,όποιος πει οτι δεν ξέρει η δεν έχει ιδέα για αυτό που συμβαίνει δεκαετίες τώρα η είναι τόσο ευκατάστατος που δεν χρειάζεται να πάει σε νοσοκομείο η δεν ζεί….ακόμα χειρότερα να κλείσει ραντεβού σε νοσοκομείο,έστω για το πιο απλό πρόβλημα.

 

Να λοιπόν που κάποιος που ήξερε…αλλά έκανε οτι δεν ξέρει τι συμβαίνει στα δημόσια νοσοκομεία και την ταλαιπωρία οσων χρειάζεται να νοσηλευτούν σε αυτά ….και μάλιστα ήταν σαφής στις δηλώσεις του στα κανάλια….χρειάστηκε να νοσηλευσει τον Πατέρα του ….

Και περιγράφει:

“Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι. Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Μπήκε, την επόμενη μέρα έκανε χειρουργείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού“.

“Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό, δηλαδή έπεφτε το οξυγόνο. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο, τον είδε στην κατάσταση αυτή και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ, γιατί δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι καλά. Ο γιατρός που τον χειρούργησε μαζί με όλη η ομάδα μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος και ότι “υπογράφουμε όλοι” ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά, πάρα πολύ καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Δεν τον έβαζαν, έλεγαν ότι είναι καλά“ εξήγησε, αναφέροντας πως για 5 μέρες τους παρακαλούσαν, αλλά ότι οι γιατροί έλεγαν πως είναι καλά, παρόλο που του έπεφτε συνέχεια το οξυγόνο.

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιάνος ξεσπά: “Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου να τους παρακαλάω να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε αποκορεσμό και έπαθε και ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στην εντατική. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Εύχομαι να τα καταφέρει ο πατέρας μου, αν και είναι πολύ δύσκολο πια. Συγγνώμη που κλαίω… Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες“.

“Αυτή είναι η κατάσταση σ’ αυτό το ελληνικό νοσοκομείο, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, έκανα τα πάντα” κατέληξε ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος, αν και αρχικά δεν είχε αναφέρει το όνομα του νοσοκομείου, στη συνέχεια αποκάλυψε πως αναφέρεται στο “Αττικό”, ενώ σημείωσε πως πήρε τον γιατρό που έλεγε ότι είναι καλά και του ζήτησε τον λόγο, με τον ίδιο να το αρνείται.

“Πρέπει στη χώρα αυτή, πρέπει όλοι οι άρρωστοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο, με τον τρόπο που τους αξίζει. Δεν τους αξίζει ένα τέτοιο τέλος και μια τέτοια κατάσταση”

 

Να ξεμπροστιάσει το σύστημα;

Αυτό που στηρίζει και υπηρετεί και ο ίδιος;

Αν σε αυτόν συνέβη οτι συνέβη έχει σκεφτεί τι συμβαίνει σε οσους πολίτες χρειάζονται νοσηλεία,νοσοκόμες που δεν υπάρχουν,μεθ,μαφ,πρόσβαση σε συγκεκριμένα φάρμακα που είναι σε έλλειψη,,,γιατι ο φασίστας υπουργός υγείας περικόπτει και αποσυντονίζει το ΕΣΥ με στόχο να το διαλύσει;

Τώρα συνειδητοποίησε το πρόβλημα;

Εως τώρα κοιμόταν,δεν ήξερε,δεν ενδιαφέρθηκε;

Υποκριτής η ανίδεος;

Η το ενα να συμβαίνει η το άλλο είναι απαράδεκτο.

Ελπίζω να τα καταφέρει  ο πατέρας του,δεκάδες,εκατοντάδες,χιλιάδες  άλλοι δεν τα κατάφεραν.

 

https://harrytsopanos.blogspot.com/2024/04/blog-post_24.html

loading...