Λάβρος κατά του Biden ο Αμερικανός δημοσιογράφος Carlson: Ξοδεύει δισεκατομμύρια στον ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας

Ο Carlson τόνισε ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Joe Biden έχει δαπανήσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να διεξάγει τον ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Taker Carlson. ο οποίος έγινε γνωστός παγκοσμίως για τη συνέντευξη που πήρε από τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin.
«Από τότε που ο Joe Biden έγινε πρόεδρος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ξοδέψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να διεξάγει έναν ακήρυχτο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Κανείς σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει εξηγήσει πραγματικά τον σκοπό αυτού του πολέμου», ανέφερε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο X.
«Επισήμως, κανείς δεν μας έχει πει γιατί το κάνουμε αυτό [να στέλνουμε χρήματα στην Ουκρανία]».

Η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει

Ο Carlson πρόσθεσε ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει αυτή τη σύγκρουση: «Η Ρωσία είναι πολύ μεγαλύτερη χώρα.
Έχει 100 εκατομμύρια περισσότερους ανθρώπους και πολύ βαθύτερες βιομηχανικές δυνατότητες.
Η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει.
Όλοι το γνωρίζουν αυτό σε όλο τον κόσμο.
Ο κόσμος είναι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό.
Δεν υπάρχει ούτε ένας ενημερωμένος άνθρωπος εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που να πιστεύει ότι με κάποιο τρόπο η Ουκρανία θα νικήσει τη Ρωσία, γιατί δεν είναι έτσι».
Ο Taker Carlson πρόσθεσε ότι είχε στείλει πολλά αιτήματα για συνέντευξη στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky αλλά όλα αγνοήθηκαν.
Νωρίτερα, ο Taker Carlson δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin ήταν έτοιμος για έναν σοβαρό συμβιβασμό σχετικά με την Ουκρανία.
Σε συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο, ο Ρώσος ηγέτης είχε πει ότι η Ρωσία δεν απέρριψε ποτέ τον διάλογο, αλλά δεν πρόκειται να κάνει το πρώτο βήμα μετά τις συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης τον Μάρτιο του 2022.

www.bankingnews.gr

loading...