Η Big Pharma σχεδιάζει να “εμβολιάσει” τα κοτόπουλα της Αμερικής για τη γρίπη των πτηνών, εξαπολύοντας μια συνωμοσία για τον ΤΕΛΟΣ της κτηνοτροφίας

Αυτή τη στιγμή, η “κρίση” της γρίπης των πτηνών είναι απλώς ένα ζωικό ζήτημα. Εξακολουθεί να επηρεάζει αρνητικά τους ανθρώπους με τη μορφή μαζικών σφαγών πτηνών, οι οποίες βλάπτουν την αλυσίδα εφοδιασμού αυγών και κρέατος κοτόπουλου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει “πανδημία” γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο – αν και αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.

Στην αρχή φάνηκε ότι ίσως θα προσπαθούσαν να εγκαινιάσουν την επόμενη απάτη τύπου COVID με την πανώλη των πιθήκων. Όταν αυτό απέτυχε, δοκίμασαν άλλες “παραλλαγές” και “υποπαραλλαγές” του κοροναϊού Wuhan (COVID-19), οι οποίες επίσης απέτυχαν. Τώρα, φαίνονται έτοιμοι να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη γρίπη των πτηνών, γνωστή και ως H5N1.

Τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον 86 εκατομμύρια πτηνά έχουν θανατωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή υποτίθεται ότι είχαν μολυνθεί από τη γρίπη των πτηνών. Ανεξάρτητα από το αν αυτό είναι πραγματικά αληθινό ή όχι, δημιούργησε μια βολική κάλυψη για την καταστροφή ενός μεγάλου τμήματος της αμερικανικής προμήθειας κρέατος και αυγών σε μια εποχή που ο πληθωρισμός είναι στα ύψη.

Φαίνεται ότι ο στόχος είναι να γίνει η γρίπη των πτηνών μεταδοτική και στους ανθρώπους, γεγονός που θα την μετατρέψει σε ένα άλλο COVID, με το οποίο οι εξουσίες θα κλειδώσουν και πάλι τα πάντα, θα εισάγουν νέα “εμβόλια” με ταχύτητα δίνης, θα αναγκάσουν τους πάντες να φορέσουν ξανά μάσκες και όλα τα υπόλοιπα.

“Από την άποψη της ευημερίας των ζώων, είναι μοχθηρά σκληρό. Από την άποψη της βιώσιμης γεωργίας, είναι παράλογο”, γράφει η Alexis Baden-Mayer στη σελίδα της The Scamerican Century Substack. “Από την άποψη της διατροφικής δικαιοσύνης, σημαίνει εκτόξευση των τιμών των τροφίμων στα ύψη, περισσότερους πεινασμένους ανθρώπους και χειρότερη ποιότητα τροφίμων”.

Σώστε το φαγητό σας πριν να είναι πολύ αργά

Ενώ δεν υπάρχει ακόμη γνωστό “εμβόλιο” για τη γρίπη των πτηνών που κυκλοφορεί, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι σύντομα θα υπάρξει ένα ή πέντε “εμβόλια”. Μόλις εξαπολυθούν αυτές οι ενέσεις, μπορείτε λίγο πολύ να υπολογίζετε σε μια άλλη παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας που στο τέλος θα καταστρέψει εντελώς τη ζωική γεωργία.

“Θα μας πουν ότι η μόνη εναλλακτική λύση στις μαζικές δολοφονίες είναι ο εμβολιασμός (και πιθανότατα μόνο οι επικίνδυνες πειραματικές ενέσεις mRNA, μάλιστα), αλλά οι υποστηρικτές της ευημερίας των ζώων, οι αναγεννητικοί βιοκαλλιεργητές και οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας των εμβολίων γνωρίζουν καλύτερα”, λέει ο Baden-Mayer.

“Θα ήταν πρόθυμες οι φαρμακευτικές εταιρείες να δημιουργήσουν μια πλήρη διατροφική κρίση για την ευκαιρία να εμβολιάσουν 33 δισεκατομμύρια κοτόπουλα; Πιθανώς, αλλά υπάρχουν πολλοί κακοί παράγοντες που θα έβλεπαν ευκαιρίες σε μια διατροφική κρίση”.

Δεδομένου ότι ο κόσμος βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της κατασκευασμένης κρίσης της γρίπης των πτηνών, η ελπίδα μας είναι να την προλάβουμε εκθέτοντάς την, έτσι ώστε αρκετοί άνθρωποι να γνωρίζουν για το τι έρχεται πριν έρθει, έτσι ώστε να είναι πολύ λιγότερο πιθανό να επικρατήσει και να εξαπλωθεί σαν ιός – και εννοούμε την ιδέα ότι η γρίπη των πτηνών εξαπλώνεται σαν ιός, για να είμαστε ξεκάθαροι.

Εάν αρκετοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι η γρίπη των πτηνών είναι μια απάτη, όπως ακριβώς ήταν το COVID, ίσως είναι δυνατόν να σταματήσει αυτός ο εφιάλτης πριν πάρει διαστάσεις. Και ένας τρόπος για να βοηθήσετε σε αυτό είναι να ρίξετε φως στο σκοτάδι για το τι σχεδιάζουν οι κρετίνοι που είναι υπεύθυνοι καθώς προσπαθούν να καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα.

Μπορούμε να δούμε ότι ένας από τους απροκάλυπτους στόχους τους είναι να εξαλείψουν όλο το κρέας και να το αντικαταστήσουν με ψεύτικο, εργαστηριακά παραγόμενο “κρέας” που είναι τοξικό, αλλά γεμίζει τις τσέπες παγκοσμιοποιητών όπως ο Μπιλ Γκέιτς, οι οποίοι έγιναν αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι καταστρέφοντας τις ζωές άλλων ανθρώπων για το κέρδος.

Πάντα, όποτε είναι δυνατόν τουλάχιστον, να αγοράζετε τα τρόφιμά σας τοπικά από αξιόπιστες, μη τοξικές πηγές.

loading...