Η μελλοντική επιστροφή μπούμερανγκ στην οποία εκτίθεται η ατλαντική πλουτοκρατία

Από την πρώτη κιόλας μέρα της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης στο Μπαντεριστάν, η Ρωσία έχει επιδείξει μοναδικές ιδιότητες για μια αστική χώρα, γνωρίζοντας πώς να ανυψώσει τον εαυτό της (και να ανεβάσει τις μεγάλες μάζες του λαού της) στο απαραίτητο επίπεδο κατανόησης των θεμάτων αυτής της πληρεξούσιου πόλεμος που διεξήχθη εναντίον της Ρωσίας από ένα ετοιμοθάνατο ατλαντικό

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Τέταρτο Ράιχ, που ωθείται να αναλάβει απεγνωσμένες ενέργειες για να προσπαθήσει να επιβραδύνει την εξάρθρωση της αιωνόβιας αποικιακής παγκόσμιας ηγεμονίας της: προσπαθεί να καταρρεύσει τη Ρωσία για να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ενεργειακών προμηθειών της Κίνας ως τελικός ελιγμός προσπαθούν να ανακατασκευάσουν ριζικά τα χαρτιά της παγκοσμιοποίησης που τους ξέφυγε πριν από δύο και πλέον δεκαετίες. Ένας υβριδικός πόλεμος σήμερα διεξήχθη ” μέχρι την τελευταία Ουκρανία ” χάρη στη θυσία μιας Ουκρανίας βυθισμένης για μια δεκαετία από μια μπαντεριστική ιδεολογία αναμεμειγμένη με ατλαντιστικό υπεροχή και πασπαλισμένη με ξύπνια υποκουλτούρα (συνήθως προορίζεται να προωθήσει την εμφάνιση μιας οργουελικής διανθρωπιστικής δυστοπίας).

Ωστόσο, η πραγματικότητα του Μετώπου, και ειδικότερα η συντριπτική υλική υπεροχή του ρωσικού στρατού που ήξερε πάντα πώς να καλλιεργεί και να διατηρεί την ηθική του υπεροχή πολεμώντας με το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη του για να διαφυλάξει τις ζωές των αμάχων, υποβιβάζει σήμερα η υπόθεση μιας Μπαντεριστικής νίκης συγκαταλέγεται στις πιο απίθανες φαντασιώσεις. Επομένως, πληρούνται οι προϋποθέσεις για τους στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από το Κίεβο για να ταΐσουν την κρεατομηχανή για να καταλάβουν και να αντιταχθούν στη θανατηφόρα ορμητική βιασύνη στην οποία τους έχει εμπλακεί το Ουκρανο-Ατλαντικό τσίρκο του Κιέβου.

Εάν οι Ρώσοι έχουν κατανοήσει τις συνέπειες της δυτικής υποστήριξης προς την Μπαντεριστική Ουκρανία για δύο χρόνια, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να το καταλάβουν και πολλοί Ουκρανοί, ακόμα κι αν ορισμένοι, δοκιμασμένοι από τη φρίκη ενός αδελφοκτόνου πολέμου, θέλουν τώρα να βάλτε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό  :

Όσο για τους λαούς της Δύσης, που είναι ακόμα ζομβαρισμένοι από τη συνεχιζόμενη βάναυση έξοδό τους από ένα «αμερικανικό όνειρο» που μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε εφιάλτη, αναμφίβολα θα τους πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο προτού να βρουν με τη σειρά τους τους πλουτοκράτες της Ουάσιγκτον και τον κομπραδόρο τους ιθαγενείς ευρωατλαντιστές τσιράκια που όχι μόνο έφεραν τον πόλεμο στη γηραιά ήπειρο, αλλά και επειδή πέτυχαν τη μαζική επιταχυνόμενη φτωχοποίησή τους μέσω μιας ριζικής Μεγάλης Επαναφοράς που διαπράχθηκε από ενεργειακή αυτοκτονία…

Μια οικονομική αυτοκτονία που οδήγησε στην πολιτισμική κατάρρευση των δυτικών «μεταβιομηχανικών» «οικονομιών του παζαριού» και διαπράχθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης με τη νεοναζιστική χούντα του Κιέβου, η οποία εμπλέκεται σε μια πολύπλευρη ριζοσπαστική αυτοκτονία του ουκρανικού λαού (ιδιαίτερα δημογραφική και οικονομική ) για το μεγαλύτερο όφελος της BlackRock , της αμερικανικής βιομηχανίας και του δυτικού λόμπι όπλων! Η Ρωσία, από την πλευρά της, έχει ήδη κερδίσει το δίκαιο παιχνίδι , αυτόν τον τόσο άδικο πόλεμο με αντιπροσώπους που διεξήγαγε εναντίον της η ατλαντική «αυτοκρατορία του ψέματος» της οποίας η « δημοκρατία » (τώρα κατοικείται από «uber» πολίτες-καταναλωτές στη διαδικασία όντας παροπλισμένος και χτισμένος στον ιδρώτα και το αίμα των αποικισμένων λαών, δηλαδή στους εκβιασμούς, τις κυρώσεις και τους μόνιμους πολέμους), σήμερα δεν εμπνέει πλέον κανέναν αξιόπιστο στη διεθνή σκηνή… Περισσότερο από ποτέ, ο Βασιλιάς είναι γυμνός και μόνο Το ισχυρό μεσολαβητικό λόμπι του καταφέρνει ακόμα να υποστηρίξει τις τελευταίες ψευδαισθήσεις δύναμης της ετοιμοθάνατης αυτοκρατορίας, της οποίας οι σπασμοί της άνοιας πολλαπλασιάζονται.

« Καταραμένη Ουάσιγκτον », τραγουδούν σήμερα οι Ρώσοι. Αύριο, αυτό το ρεφρέν θα πάρουν οι επιζώντες του ουκρανικού τσίρκου Μπαντεριστών και, ακολουθώντας τους, οι αγωνιστές της αντίστασης που θα αντιταχθούν στη συνέχιση του μονοπατιού της πολιτισμικής κατάρρευσης που ακολουθούν οι ευρωπαϊκοί ατλαντιστικοί κλάδοι.

« Έχω οικογένεια στη Γερμανία,
έχω οικογένεια στην Ισπανία,
αλλά δεν καταλαβαίνω πώς συνέβη αυτό,
είμαστε εχθροί τώρα, θα πολεμήσουμε.
Ανάθεμα, εσύ και η θανατηφόρα Ουάσιγκτον σου,
εφεύρες τον πόλεμο εναντίον των Ρώσων και γονάτισες όλη την Ευρώπη.
Οι οικονομίες αυτών των χωρών καταρρέουν όλες.
Και ο Ζελένσκι δεν είναι ανόητος, αν και είναι μπουμπούν,
τα δολάρια ρέουν ελεύθερα στις τσέπες του.
Η Ουκρανία είναι μια αδερφική χώρα – κοιτάξτε προσεκτικά,
Σας στέλνει στο θάνατο ένας αιμοδιψής ναρκομανής.
Ανάθεμα εσάς και τη γεροντική σας Ουάσιγκτον,
εφεύρετε τον πόλεμο κατά των Ρώσων και γονατίσατε όλη την Ευρώπη,
Οι οικονομίες αυτών των χωρών καταρρέουν όλες.
Θυμήσου, Ουάσιγκτον και ο ηλίθιος σου,
Αυτή η τιμωρία θα σου επιστρέψει σαν μπούμερανγκ,
Δεν θα νικήσεις ποτέ τη Μητέρα Ρωσία,
Και χάρη σε όλα τα γενναία αγόρια μας.
Ανάθεμα εσύ και ο ηλίθιος σου Ουάσιγκτον,
εφεύρε αυτόν τον πόλεμο εναντίον των Ρώσων,
Και ευχαριστώ στα γενναία αγόρια μας .

« Καταραμένη Ουάσιγκτον » – Natalia Bickmeeva – Απρίλιος 2023 [Ευχαριστώ το томас για τη μετάφραση]

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

 

 

 

 

 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-2030 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

loading...