Επίθεση των «μουλάδων» …στο Ισραήλ!

,,,του Παναγιώτη Τραϊανού* 

…Οι Ιρανοί βάζουν «πλάτη», για να «σωθεί» το ΚΤΗΝΟΣ τής Γάζας!…

…Το ΤΕΛΟΣ τού Σιωνισμού είναι πολύ κοντά!

.

Η σιωνιστική συμμορία, που κυβερνά τον κόσμο, έχει ξεμείνει από ιδέες και είναι προφανές ότι κινδυνεύει και η ίδια από ένα «σενάριο», το οποίο σε λίγο καιρό δεν θα πείθει πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Όταν ένα «δράμα» αρχίσει να μοιάζει με «κωμωδία», παύει το κοινό που την παρακολουθεί να δείχνει ενδιαφέρον. Όταν η συνέχεια ενός «θρίλερ» αρχίζει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ προβλέψιμη από τους θεατές, δεν αργούν τα γέλια, αλλά και τα γιουχαΐσματα! Αυτό είναι που κινδυνεύουν να πάθουν τα «σαΐνια» τού Σιωνισμού. Είναι φανερό πλέον ότι έχουν πρόβλημα …και μάλιστα μεγάλο! Η «πλατεία», που λέγεται «Διεθνής Κοινωνία» έχει αρχίσει να γελάει με τους «Ναπολέοντες» από τα Lidl …Έχουν ξεμείνει όχι μόνον από ιδέες, αλλά και από άτομα που θα κληθούν ν’ αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με μετριότητες σαν τον Μπλίνκεν, τη Νιούλαντ ή τον Σάλιβαν ΔΕΝ μπορείς να φιλοδοξείς ότι θα ελέγξεις τον Κόσμο και θα «σχεδιάσεις» την επόμενη ημέρα με βάση τα συμφέροντά σου. Η γεωπολιτική είναι «υψηλή τέχνη» που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και ΔΕΝ μπορείς —για να επιβάλεις τους σχεδιασμούς σου— να χρησιμοποιείς ανθρώπους άσχετους κι αστοιχείωτους! Επειδή έχει ως στόχο να ξεγελάσει τους ανθρώπους —αφού υποχρεωτικά θα πρέπει να περάσει το «έργο» της μπροστά από τα «μάτια» τους—, αναγκαστικά θα πρέπει να έχει την ακρίβεια της «μικροχειρουργικής»! …ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τέτοια επέμβαση με άσχετους ανθρώπους, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να κλέβουν και να «κοπανάνε» ό,τι βρούνε μπροστά τους με «βαριοπούλες» και «φτυάρια»!

Ειδικά τώρα, που πέθανε κι ο γκουρού τής αθλιότητας —ο Κίσινγκερ—, το πρόβλημά τους είναι ακόμα μεγαλύτερο! ΔΕΝ υπάρχει κάποιος να πάρει… …

.

… … η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Επίθεση των «μουλάδων» …στο Ισραήλ!

loading...