O Μαικλ Τζακσον θαύμαζε τον Χίτλερ

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009 Πολύ σύντομα μετά το θάνατο του Τζάκσον, στις 29 Σεπτεμβρίου 2009, ο ραβίνος Shmuley δημοσίευσε τις ταινίες του Μάικλ Τζάκσον, Αν νομίζετε ότι η χρονική στιγμή είναι ύποπτη, δεν είστε οι μόνοι.

Σε αυτές τις κασέτες ο Shmuley αποκάλυψε ότι ο Michael Jackson είπε ότι ο Χίτλερ ήταν ένας “ιδιοφυής ρήτορας” και ότι συνέλεγε αναμνηστικά των Ναζί, ενώ σχεδίαζε τα ρούχα του με βάση τις ναζιστικές στολές.

Πριν από το θάνατό του ο Michael Jackson πίστευε ότι “οι Εβραίοι είχαν βάλει στόχο να τον σκοτώσουν” εξαιτίας του ακτιβισμού διαμαρτυρίας του κατά της Sony. Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν μια από τις πιο συκοφαντημένες προσωπικότητες στα μέσα ενημέρωσης όλων των εποχών.

Στις 24 Νοεμβρίου 2005, πιάστηκε σε μαγνητοταινία να κάνει αντισημιτικά σχόλια, αποκαλώντας τους Εβραίους “βδέλλες”. Σε μια σειρά ηχογραφημάτων που μεταδόθηκαν την Τετάρτη στην εκπομπή “Good Morning America” του ABC, ο Τζάκσον ακούγεται να χρησιμοποιεί αντισημιτικές εκφράσεις σε ένα φωνητικό μήνυμα προς τον πρώην σύμβουλό του Ντίτερ Βίσνερ.

Η καριέρα του Μάικλ Τζάκσον επιταχύνθηκε σε νέα ύψη όταν εγκατέλειψε τη συντηρητική για τους μαύρους Motown Records του Ντιτρόιτ και υπέγραψε συμβόλαιο με τον εβραϊκό μεγαλο- όμιλο CBS Records το 1975. Η CBS Records μετονομάστηκε αργότερα σε Sony Music Entertainment το 1991,

Ο ραβίνος Shmuley είχε μια διαμάχη με τον Michael Jackson πριν από τον θάνατό του, μάλιστα στις 26 Μαρτίου 2019 ο Shmuley δήλωσε “Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι άνδρες λένε ψέματα” όταν αναφερόταν στους άνδρες που κατηγόρησαν τον Jackson για σεξουαλική επίθεση.

Ο Τζον Μπράνκα, ο επί μακρόν δικηγόρος του Μάικλ στον τομέα της ψυχαγωγίας, τον οποίο ο Μάικλ φέρεται να απέλυσε αφού ο Μάικλ υποτίθεται ότι διέταξε εσωτερική έρευνα για τον ίδιο τον στενό του κύκλο, έγινε ένας από τους συνδιαχειριστές της περιουσίας μαζί με το μουσικό στέλεχος Τζον Μακλέιν.

Και οι δύο λαμβάνουν σημαντικές αμοιβές για τη διαχείριση της περιουσίας του Μάικλ. Αλλά αν ο Μάικλ Τζάκσον υποτίθεται ότι κατήγγειλε τον Τζον Μπράνκα πώς έγινε συν-εκτελεστής της περιουσίας του Μάικλ;

Υποτίθεται ότι στη διαθήκη του Μάικλ που συνέταξε πολύ καιρό πριν, ο Μπράνκα και ο Μακλέιν θα ήταν οι συν-εκτελεστές της περιουσίας του σε περίπτωση θανάτου του.

Ωστόσο, η οικογένεια Τζάκσον ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη διαθήκη ήταν πλαστή. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε 3 σύντομα χρόνια η περιουσία ανέφερε κέρδη 475 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο οικονομικό ατύχημα τόσο για τον McClain όσο και για τον Branca. Και τι γίνεται με τη Sony;

Μόλις 9 μήνες μετά το θάνατο του Μάικλ η Sony υπέγραψε συμφωνία με την κληρονομιά του Μάικλ Τζάκσον για την πώληση του παλαιού καταλόγου του Μάικλ. Επιπλέον, τους δόθηκε πρόσβαση σε ένα μεγάλο θησαυροφυλάκιο με ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Στις 13 Ιανουαρίου 2004, οι LA Times κατέγραψαν τόσο τον John Branca όσο και τον ραβίνο Shmuley ως μέλη του “εσωτερικού κύκλου” του Michael Jackson.

Η απόφαση του ραβίνου Shmuley να κρατήσει μυστικές κασέτες του Michael Jackson είναι αρκετά ύποπτη, αλλά το χειρότερο είναι ότι στις 7 Μαρτίου 2023 η Candace Owens κατηγόρησε τον ραβίνο Shmuley ότι την εκβίαζε και αυτή για τις πεποιθήσεις της.

Ο Shmuley ξεκίνησε μια εκτεταμένη δημοσιογραφική εκστρατεία μετά το θάνατο του Jackson. Μοιράστηκε ένα σύντομο απόσπασμα του Τζάκσον που δηλώνει ότι θα μπορούσε να αλλάξει τον Χίτλερ, αλλά επιτρέπει στα μέσα ενημέρωσης να παραποιούν το κείμενο για τον Χίτλερ, που ήταν μια ιδιοφυΐα.

Μέχρι σήμερα το ηχητικό απόσπασμα του Τζάκσον που ισχυρίζεται ότι θαύμαζε τον Χίτλερ δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Η μόνη απόδειξη που έχουμε είναι μια υποτιθέμενη απομαγνητοφώνηση στο βιβλίο του Shmuley που σημαίνει ότι τα μέσα ενημέρωσης έτρεξαν με μια ιστορία που είναι πιθανότατα ψευδής και ο Shmuley απείλησε την Candace Owens ότι θα τη συκοφαντήσει σε πρωτοσέλιδα νέα που σημαίνει ότι έχει διασυνδέσεις με τα μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθούν αποσπάσματα που απέσπασα από τις ιδιωτικές κασέτες. Τα σχόλιά του για τον Χίτλερ είναι επίσης παρόντα εδώ. Έχω επίσης αναβιώσει πολλά χαμένα μέσα ενημέρωσης.

 

loading...