H Δύση επιτίθεται στο Zelensky – Economist: Ευθύνεται για ήττα Ουκρανίας, Politico: Δεν μπορούν – McGregor: Καταρρέουν

Economist: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Ο Zelensky ευθύνεται για την αδυναμία του Ουκρανικού στρατού – Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky θα γίνει επικίνδυνος, είναι τραυματισμένο ζώο που αργοπεθαίνει
Στο στρατιωτικό μέτωπο ο Ρωσικός στρατός προελαύνει παντού… και ακόμη δεν ξεκίνησε την αντεπίθεση του… προελαύνει προς Terny στα βόρεια, δυτικά του Bakhmut στο Chasiv Yar, συνεχίζει δυτικά της Avdiivka ενώ στην κατεύθυνση Zaporizhia στόχος είναι το Orikhiv…
Η Δύση μέσω δημοσιευμάτων επιτίθεται ανοικτά κατά του Zelensky, ο Economist τον θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα του Ουκρανικού στρατού.
Το Politico υποστηρίζει ότι η κινητοποίηση αποτυγχάνει και ο Ουκρανικός στρατός δεν θα έχει στρατιώτες να πολεμήσει.
Ο αμερικανός Συνταγματάρχης McGregor προειδοποιεί ότι ο Zelensky βρίσκεται λίγο πριν την κατάρρευση και θα γίνει επικίνδυνος…
Εν τω μεταξύ ο Zelensiky παραίτησε τον Alexey Danilov από την θέση του Γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας λόγω του διπλωματικού επεισοδίου με την Κίνα…
Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι δραματική, η ήττα δεν είναι απλά αναπόφευκτη αλλά θέμα χρόνου… οι Γερμανοί πιστεύουν ότι έως τέλος Καλοκαιριού 2024 ο Ουκρανικός στρατός θα έχει καταρρεύσει…

Economist: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Ο Zelensky ευθύνεται για την αδυναμία του Ουκρανικού στρατού

Ο Vladimir Zelensky ευθύνεται για την αδυναμία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να αμυνθούν αποτελεσματικά έναντι της επίθεσης του ρωσικού στρατού, γράφει ο Βρετανικός Economist.
«Ο Vladimir Zelensky δεν έχει καμία ιδιαίτερη δικαιολογία για καθυστερήσεις στην κατασκευή αμυντικών οχυρώσεων – ειδικά αφού το περασμένο καλοκαίρι οι Ρώσοι έδειξαν ότι η αμυνόμενη πλευρά με καλά προετοιμασμένες θέσεις έχει ένα πλεονέκτημα.
Ο πρόεδρος ανακοίνωσε μόνο την έναρξη μεγάλης κλίμακας κατασκευής που περιλάμβανε μηχανικούς του στρατού και πολιτικούς εργολάβους τον Νοέμβριο 2023», αναφέρει ο Economist
O Economist αναφέρει ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν το δικαίωμα να κατηγορούν μόνο τη Δύση για την αδυναμία τους να αντισταθούν στη ρωσική επίθεση, αφού οι ίδιοι δεν ήταν προετοιμασμένοι.
Η Ουκρανία όχι μόνο δεν στρατολόγησε νέους στρατιώτες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, αλλά δεν παρέχει και μια σοβαρή αμυντική γραμμή.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρώσος υπουργός άμυνας τόνισε ότι από την αρχή του 2024, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει περισσότερους από 71.000 στρατιώτες 11.000 τεμάχια εξοπλισμού.
Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού ήταν σχεδόν τριπλάσιες σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2023, σημείωσε ο Ρώσος υπουργός άμυνας.

Politico: Στην Ουκρανία, όλο και λιγότεροι θέλουν να υπηρετήσουν στον στρατό – Οι ρώσοι θα πετύχουν γρήγορες νίκες

Στην Ουκρανία, όλο και λιγότεροι άνθρωποι θέλουν να πάνε στο μέτωπο, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, αναφέρει το Politico.
«Η Ουκρανία αντιμετωπίζει σοβαρότατη έλλειψη όχι μόνο πυρομαχικών και όπλων.
Κατά τον τρίτο χρόνο της σύγκρουσης, υπάρχουν όλο και λιγότεροι Ουκρανοί πρόθυμοι να πάνε στο μέτωπο.
Η Ουκρανία καταβάλλει τώρα κάθε προσπάθεια για να στρατολογήσει στρατιώτες που θα σταλούν στο πεδίο της μάχης που καταβροχθίζει τα στρατεύματα»,
Το Politico επεσήμανε επίσης ότι, λόγω της έλλειψης στρατιωτών, το Κίεβο θα εξαντλήσει γρήγορα τους πόρους του, γεγονός που θα επιτρέψει στον ρωσικό στρατό να πετύχει γρήγορες νίκες και οι ίδιες οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να αμυνθούν αποτελεσματικά.
Η βουλευτής του ουκρανικού κόμματος «Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη» Ivanna Klympush-Tsintsadze είπε ότι οι Ουκρανοί είναι όλο και πιο δύσπιστοι σχετικά με τη στρατιωτική θητεία λόγω του δισταγμού της Δύσης στο θέμα της στρατιωτικής βοήθειας.

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky θα γίνει επικίνδυνος, είναι τραυματισμένο ζώο που αργοπεθαίνει

Ο Zelensky ο Ουκρανός πρόεδρος θα κάνει απελπισμένες, επικίνδυνες ενέργειες λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του καθεστώτος του, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, αμερικανός συνταγματάρχης Douglas McGregor.
Ο Zelensky και το καθεστώς του μπορούν να συγκριθούν με ένα τραυματισμένο ζώο που αργοπεθαίνει.
Θα πολεμήσει μέχρι το τέλος, αντί να τα παρατήσει και να διαπραγματευτεί».
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, λόγω της απελπισίας στο πεδίο της μάχης, ο Zelensky είναι έτοιμος να κάνει απελπισμένα, επικίνδυνα βήματα προκειμένου να αντιμετωπίσει με κάποιο τρόπο τη Ρωσία.
Ο Ουκρανικός στρατός έχει υποστεί δραματικές απώλειες, ήδη το πρώτο τρίμηνο 2024 έχασε 71.000 στρατιώτες όταν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2023 είχε χάσει σχεδόν 25.000 στρατιώτες.

Franz-Stefan Gadi (Γερμανός ειδικός): Ο Ουκρανικός στρατός κινδυνεύει με ολική κατάρρευση μέχρι τέλος Καλοκαιριού 2024

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα έχουν χρόνο να αντισταθμίσουν την κρίσιμη έλλειψη προσωπικού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής Franz-Stefan Gadi σε συνέντευξή του στην Γερμανική Tagesschau.
Νωρίτερα, ο εμπειρογνώμονας επισκέφτηκε μονάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πρώτη γραμμή.
«Το κύριο πρόβλημα είναι μάλλον η έλλειψη προσωπικού.
Και δεν μπορεί να λυθεί αμέσως.
Θα περάσουν μήνες μέχρι να σταλούν νέα στρατεύματα στο μέτωπο και πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού», τόνισε ο Franz-Stefan Gadi.
Επίσης πρόσθεσε ότι η πρόωρη ανάπτυξη νέων μονάδων θα βλάψει μόνο τον ουκρανικό στρατό.
Το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης των στρατιωτών θα οδηγήσει σε αυξημένες απώλειες, μειωμένο κίνητρο και μείωση της μαχητικής αποτελεσματικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον Franz-Stefan Gadi, η διάθεση των Ουκρανών στρατιωτών είναι εντυπωσιακά διαφορετική από αυτή που παρατήρησε πριν από την έναρξη της περσινής αντεπίθεσης.
«Σε σύγκριση με την επίσκεψή μου πριν από την επίθεση πριν από ένα χρόνο, υπάρχει αισθητή έλλειψη στόχων και κινήτρων», είπε ο Franz-Stefan Gadi.

Telegraph: Παραδοχή σοκ για βρετανικό στρατό – Αντέχει για δύο μήνες μάχης με τους Ρώσους

Σε μια παραδοχή σοκ προχωρά δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, η οποία υποστηρίζει ότι σε μια στρατιωτική σύγκρουση με τον ρωσικό στρατό, οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις θα άντεχαν… για περίπου δύο μήνες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται Βρετανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, το αξιόμαχο των Βρετανών σε έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία δεν θα ξεπερνούσε τους δύο μήνες.
«Όταν ο πρώην Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός Εξωτερικών για τις Ένοπλες Δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου, Mark Francois, ρώτησε για το εάν αληθεύει ότι «η Βρετανία δεν θα αντέξει περισσότερο από δύο μήνες σε έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία επειδή δεν έχουμε τα πυρομαχικά και τα όπλα», ο Βρετανός αντιστράτηγος και αναπληρωτής αρχηγός του επιτελείου Άμυνας, Robert Magowan το επιβεβαίωσε.
«Ο βρετανικός στρατός δεν έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει τα πυρομαχικά που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις απειλές που αντιμετωπίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Magowan, σύμφωνα με την Telegraph.
Μάλιστα ο Βρετανός αντιστράτηγος υποστηρίζει ότι τόσο ο υπουργός Άμυνας, Grant Shapps όσο και οι στρατιωτικοί αρχηγοί έχουν ήδη πει στον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak ότι χρειάζονται περισσότερες δαπάνες για την καλύτερη προστασία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Κατά τον Magowan, η καλύτερη προστασία της Βρετανίας απαιτεί περισσότερα χρήματα για πυρομαχικά καθώς και για ένα ολοκληρωμένο σύστημα εναέριας και πυραυλικής άμυνας που θα προστατεύει τις δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου από αεροπορικές επιθέσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Βρετανός αντιστράτηγος είπε πως ζητήθηκαν περισσότεροι πόροι από τον Sunak.
Βάσει του δημοσιεύματος, άλλοι Βρετανοί στρατιωτικοί υποστήριξαν ότι η Βρετανία δεν θα μπορούσε να πολεμήσει για πολύ σε μια πιθανή στρατιωτική σύγκρουση λόγω τόσο των περικοπών στις στρατιωτικές δαπάνες όσο και λόγω έλλειψης στρατευμάτων.

Bloomberg: Οργή στις ΗΠΑ από τις δηλώσεις Macron για στρατεύματα στην Ουκρανία

Οργή στις ΗΠΑ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Emmanuel Macron σχετικά με την πρόταση αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία.
Δημοσίευμα του Bloomberg υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση αυτού του Macron προκάλεσε την άμεση, δημόσια επίπληξη από τον καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz αλλά και την οργή Αμερικάνων αξιωματούχων, οι οποίοι υποστήριξαν πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και μια σύγκρουση με τη Μόσχα.
Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Macron είχε πει πως η Γαλλία θα κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να αποτρέψει μια νίκη της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία.
Είχε μάλιστα αναφέρει πως για τη Γαλλία δεν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Manuel Bompard (Γάλλος Πολιτικός): Η σύγκρουση δεν θα επιλυθεί διπλωματικά εάν η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

Η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα τελειώσει διπλωματικά εάν η χώρα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Manuel Bompard, επικεφαλής της παράταξης «Unbowed France» στο κοινοβούλιο της Γαλλίας.
«Συζητήσαμε εάν είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε το γεγονός ότι στο εγγύς μέλλον η Ουκρανία μπορεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και όλοι γνωρίζουν ότι εάν η Ουκρανία ενταχθεί σύντομα στο ΝΑΤΟ, τότε η πιθανότητα διπλωματικής επίλυσης της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα εξαφανιστεί, θα διαλυθεί» προειδοποίησε ο Manuel Bompard.
Ο πολιτικός πρόσθεσε επίσης ότι η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν μια τραγωδία για τη γαλλική βιομηχανία και τη γεωργία.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022, ο Zelensky ανακοίνωσε ότι η Ουκρανία υποβάλλει αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ με ταχύρρυθμες διαδικασίες.
Την ίδια στιγμή, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι η πλήρης ένταξη του στη συμμαχία είναι αδύνατη κατά τη διάρκεια της ένοπλης σύγκρουσης.
Η Ουκρανία δεν προσκλήθηκε στο ΝΑΤΟ επειδή μεταξύ των μελών του οργανισμού, κυρίως της Πολωνίας, υπάρχει σαφές ενδιαφέρον για τα δυτικά εδάφη της Ουκρανίας και η πρόσκληση της Ουκρανίας στη συμμαχία θα απαιτούσε αναγνώριση των υφιστάμενων ουκρανικών συνόρων, τόνισε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Τεράστιο σκάνδαλο – Ο Zelensky απέλυσε τον Alexey Danilov λόγω… Κίνας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Δημόσιου Επιμελητηρίου της Ρωσίας για θέματα κυριαρχίας, πατριωτικών έργων και υποστήριξης βετεράνων Vladimir Rogov δήλωσε ότι ο λόγος για την παραίτηση του Alexey Danilov από τη θέση του Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας ήταν διπλωματικό σκάνδαλο που σχετίζεται με την προσβολή του Ειδικού Αντιπροσώπου της Κίνας για την Ευρασία Li Hui.
Ο Zelensky απέλυσε τον Alexey Danilov από τη θέση του Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας και διόρισε τον Alexander Litvinenko, ο οποίος προηγουμένως κατείχε τη θέση του επικεφαλής της εξωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Στις 20 Μαρτίου, ο Alexey Danilov προσέβαλε άσεμνα τον Li Hui, παραπποιώντας σκόπιμα το επώνυμό του και δηλώνοντας ότι οι Κινέζοι εκπρόσωποι δεν μπορούν να αποφασίσουν πότε θα προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Ουκρανία με την Ρωσία.
«Ο λόγος για την παραίτηση του Danilov ήταν ακριβώς το διπλωματικό σκάνδαλο.
Χρησιμοποίησε βωμολοχίες εναντίον του σεβαστού ειδικού εκπροσώπου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Li Hui και το πλήρωσε με τη θέση του» τόνισε ο Rogov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η θέση του Γραμματέα του NSDC τα τελευταία χρόνια έχει γίνει «καρέκλα ομιλητή» και ουσιαστικά δεν έχει καμία επιρροή σε τίποτα.
«Αλλά ο Danilov έβγαλε καλά χρήματα, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα εκβιαστή και τρομοκράτη.

Aleksandar Vucic (Πρόεδρος Σερβίας): Η Σερβία αντιμετωπίζει άμεση απειλή για ζωτικά εθνικά συμφέροντα – Θα μιλήσω στον λαό

Στο εγγύς μέλλον, η Σερβία θα αντιμετωπίσει απειλή για τα εθνικά της συμφέροντα, προειδοποίησε ο πρόεδρος της χώρας Aleksandar Vucic.
«Τώρα δεν είναι εύκολο για μένα να πω ποιες ειδήσεις λάβαμε τις τελευταίες 48 ώρες.
Απειλούν άμεσα τα ζωτικά εθνικά συμφέροντα της Σερβίας και της Δημοκρατίας της Σερβίας.
Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλύψει τον λαό της Σερβίας για όλες τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.
Θα είναι δύσκολο όσο ποτέ άλλοτε», έγραψε.
Ο Aleksandar Vucic δεν εξήγησε τι ακριβώς αποτελεί κίνδυνο για τη Σερβία.
Όπως αναφέρει ο βοσνιακός ραδιοφωνικός σταθμός Radio Sarajevo, ο πρόεδρος θα μπορούσε να αναφέρεται στην απόφαση του Ύπατου Εκπροσώπου, να τροποποιήσει την εκλογική νομοθεσία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή των δημοσιογράφων, ο Aleksandar Vucic θα μπορούσε να είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Ο Christian Schmidt έχει επανειλημμένα δυσαρεστήσει τους εκπροσώπους της Δημοκρατίας Σέρπσκα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι Σέρβοι δεν αναγνωρίζουν την εξουσία του Ύπατου Εκπροσώπου, επισημαίνοντας την έλλειψη άδειας του Christian Schmidt από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο επικεφαλής της Δημοκρατίας Σέρπσκα, αρνήθηκε να δεχτεί τις τροπολογίες του Ύπατου Εκπροσώπου στην εκλογική νομοθεσία.

Προσφέρθηκαν 1,5 εκατ ρούβλια σε νέους για να ανατινάξουν σχολείο στο Donetsk

Άγνωστοι πρόσφεραν σε έφηβους στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk μέσω Telegram, όπως στην περίπτωση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Δημαρχείο του Crocus, 1,5 εκατομμύριο ρούβλια να οργανώσουν επίθεση στο σχολείο Novoazov No. 1 στις 25 Μαρτίου, μετά την τραγωδία στο Krasnogorsk, είπε ένας από τους μαθητές και επιβεβαιώθηκε επίσης από δάσκαλους.
«Στις 25 Μαρτίου 2024, πηγαίνω στο Telegram και βλέπω ότι έχω λάβει μια ειδοποίηση από κάποιον «αριστερό» λογαριασμό. Υπάρχει ένα μήνυμα:
«Γεια σου, Egor, είμαστε έτοιμοι να σου πληρώσουμε 1,5 εκατομμύρια ρούβλια για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια τρομοκρατική επίθεση στο σχολείο Novoazovskaya No 1.
Σύμφωνα με τον Egor, ο φίλος του έστειλε το ίδιο μήνυμα από έναν άγνωστο χρήστη και μετά αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τη «Λαϊκή Ομάδα» της Μαριούπολης, στην οποία ανήκουν.
Ο οργανισμός αυτός, ο οποίος ασχολείται με τον αθλητισμό και την πατριωτική εκπαίδευση των νέων επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες και διευκρίνισε ότι τρία παιδιά έλαβαν ένα μήνυμα με πρόταση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση.
Τώρα ο λογαριασμός από τον οποίο έγραψαν στους νέους έχει διαγραφεί, αλλά αποθήκευσαν το μήνυμα.

Ο ρωσικός στρατός άρχισε να επιτίθεται στο τελευταίο ουκρανικό οχυρό δυτικά της Avdiivka

Στις 26 Μαρτίου, προκαταρκτικές αναφορές από τις πρώτες γραμμές της Ουκρανίας ισχυρίστηκαν ότι ρωσικές ομάδες επίθεσης εισήλθαν στο χωριό Semenovka που βρίσκεται δυτικά της Avdiivka.
Αυτός είναι ο τελευταίος οικισμός, ο οποίος βρίσκεται υπό τον πλήρη ουκρανικό έλεγχο κατά μήκος της ουκρανικής γραμμής άμυνας στην περιοχή.
Ο Ρωσικός Στρατός πήρε τον πλήρη έλεγχο του χωριού Orlovka στις 19 Μαρτίου.
Έκτοτε, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να επεκτείνουν τη ζώνη ελέγχου τους δυτικά και βόρεια του χωριού.
Τις τελευταίες ημέρες, τα ρωσικά στρατεύματα διέσχισαν τον ποταμό και εδραίωσαν στις νότιες παρυφές της Semenovka, εξαπολύοντας αναγνωριστικές επιθέσεις για να ερευνήσουν την ουκρανική άμυνα στην περιοχή.
Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, ξεκίνησε η ρωσική επίθεση.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) επιχειρούν να αποκρούσουν τις ρωσικές επιθέσεις με μαζικά πλήγματα με πυρομαχικά διασποράς του ΝΑΤΟ, στοχεύοντας ρωσικές θέσεις με πολυάριθμα UAV.
Σε αντίθεση με το Tonenkoe, το Orlovka και εν μέρει το Berdychi, το χωριό Semenovka βρίσκεται στη δυτική όχθη του τοπικού ποταμού.
Δεν αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για τη ρωσική προέλαση, αλλά ο ουκρανικός στρατός προσπάθησε να αποτρέψει τον ρωσικό στρατό από το να αποκτήσει έδαφος στην περιοχή.
Προκειμένου να ελέγξει το τελευταίο οχυρό της γραμμής άμυνας δυτικά της Avdiivka, η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση άρχισε γρήγορα να στέλνει εφεδρεία στην περιοχή.

Luhansk_Battle_Map_Draft_March_262024.png

Bakhmut_Battle_Map_Draft_March_262024.png

26march2024_Ukraine_Avdeevka_map_2-768x649.jpg

Avdiivka_Direction_Battle_Map_Draft_March_262024.png

Pyatykhatky_and_Robotyne_Battle_Map_Draft_March_262024.png

www.bankingnews.gr

loading...