GEWKWN: Ο ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

 

GEWKWN:

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, που τους δίδαξε ιατρική, Μαθηματικά, φιλοσοφία που τους πήρε από το χέρι σαν μικρά παιδιά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, αυτοί αντί να τον ευγνωμονούν, προσπαθούν να τον εξαφανίσουν από προσώπου Γης

Τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της ανθρωπότητας, δεν έχουν έλεος είναι αποφασισμένοι να εξαφανίσουν τους ανθρώπους. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο …Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο την δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν “γονατισμένο”. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Και επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα……χρησιμοποίησαν ελληνόφωνους, ηγέτες εφιάλτες, και μειοδότες των εθνικών αξιών και ιδανικών μας…..

Ο Ελληνισμός εδώ και χιλιάδες χρόνια ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, ξυπόλητος με πληγές σε όλο του το σώμα που αιμορραγούν, καταπονημένος, προδομένος από ΟΛΟΥΣ, κανένας δεν τον βοηθά, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟ.

Σήμερα πάνω από τον Ελληνισμό πετούν Γεράκια που ετοιμάζονται να τον κατασπαράξουν, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ να δώσει την Γνώση, το Φως σε όλους τους ανθρώπους της Γης. Ο Ελληνισμός έφτασε στο σημείο της δικής του θυσίας, εκεί μαζεύτηκαν από νωρίς ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ. Όλοι αυτοί που περίμεναν εδώ και χιλιάδες χρόνια να δουν το τέλος του Ελληνισμού.

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ήταν οι χιλιάδες μάρτυρες και ήρωες της Πίστεως και της Πατρίδας.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ, και όλοι μαζί παρακαλούσαν τον Παντοκράτορα να σώσει τον Ελληνισμό, ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΙ……… ‘’ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ.’’

Και τότε Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ βλέποντας ότι το ΥΠΕΡΟΧΟ δημιούργημα του, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, τότε του δίνει δύναμη, και ο Ελληνισμός σηκώνεται και με υψωμένα τα χέρια ευχαριστεί τον Δημιουργό του, και τότε ακούγεται φωνή εξ Ουρανού…..

‘’ Από καταβολής κόσμου, έχεις από Εμέ διαλεχτή, γιατί έχεις όλα τα στοιχεία, να Με δοξάσεις και μαζί Μου και συ να δοξαστείς.’’ ‘’ Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη ‘’

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, Το φως του κόσμου σου χρωστούν. Δεν τους χρωστάς, ποτέ δεν τους χρώσταγες. Ανήκεις στο Έθνος των οδηγών, των δικαστών και των τιμωρών…. μην υποτάσσεσαι

Κάθε φορά που τα πεπρωμένα μας σαν έθνους και σαν ανθρώπων συνθλίβονται από τους ανέμους του κακού και της αδικίας, κάθε φορά που δοκιμάζεται η αντοχή του γένους και πλήττεται η τιμή και η ύπαρξη μας, κάθε φορά που η ελευθερία ολόρθη πλανάται για να μελετήσει την αντίδραση και τις βουλήσεις των παιδιών της………

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΣΑΝ ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΥΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ .

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΙ ΦΑΡΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΕΣ…… ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΗΤΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΖΥΜΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της Ελλάδος και του Ελληνισμού, εντός και εκτός Ελληνικού χώρου. Γνωρίζουμε ότι η ελευθερία κερδίζεται με αγώνες και αίμα, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα επικρατήσει τελικά το δίκαιο κατά της αδικίας, το φως κατά του σκότους , Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ……. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…..

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

Πλάτωνας Τίμαιος 23 d : «Είναι φυτά του ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους…….»

loading...