GEWKWN: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ 

 

GEWKWN –  

 

Το τρομοκρατικό κτύπημα στην Ρωσία θα έχει τεράστιες συνέπειες για όλο τον κόσμο, πρόκειται να αλλάξει τα πάντα. Οι Ρώσοι θα εκδικηθούν τους Ουκρανούς και όσους ευθύνονται, η FSB δήλωσε ότι  «Οι εγκληματίες σκόπευαν να περάσουν τα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας και είχαν σχετικές επαφές με η ουκρανική πλευρά»

Αρχές Μαρτίου 2024 η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία εξέδωσε μια ασυνήθιστη και κάπως μυστηριώδη προειδοποίηση. «Η πρεσβεία παρακολουθεί αναφορές ότι εξτρεμιστές έχουν επικείμενα σχέδια να στοχεύσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Μόσχα , να συμπεριλάβουν συναυλίες και οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να ενημερώνονται να αποφεύγουν μεγάλες συγκεντρώσεις……..»,  ανέφερε η αμερικανική πρεσβεία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ 

πρόεδρος Πούτιν προς τον ρωσικό λαό «Η τρομοκρατική επίθεση είναι ένας κρίκος μιας αλυσίδας με το Κίεβο και την Ουάσιγκτον. Το καθεστώς του Κιέβου έχει χρησιμοποιήσει κάθε είδους «απάνθρωπες τακτικές» με στόχο να εκφοβίσουν τη ρωσική κοινωνία»

Πως ανακάλυψαν τους τρομοκράτες οι Ρωσικές Υπηρεσίες Ασφαλείας:  Ένα από τα τηλέφωνα των τρομοκρατών βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και  χρησιμοποιήθηκε από τους Ρώσους για να παρακολουθήσουν τους τρομοκράτες καθώς έφευγαν από τη Μόσχα, προς την Ουκρανία. 

Οι αριθμοί τηλεφώνου που περιέχονταν στο τηλέφωνο που ανακτήθηκε επέτρεψαν στους Ρώσους να μηδενίσουν τα υπόλοιπα τηλέφωνα και να παρακολουθήσουν τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούσαν οι τρομοκράτες σε πραγματικό χρόνο που έγιναν σε άτομα εντός της Ουκρανίας.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ:

image.png  Γερμανικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ αναπτύσσονται τώρα στη Λιθουανία κοντά στο Medininkai 2 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Λευκορωσία. 

image.png Στρατεύματα της Λευκορωσίας αναπτύσσονται κατά χιλιάδες στη συνοριακή τους περιοχή κοντά στην Πολωνία και τη Λιθουανία.  

image.png Ο Ρώσος Πρόεδρος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ: Εάν χρησιμοποιηθούν F-16 εναντίον των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από αεροδρόμια τρίτων χωρών, τότε αυτά τα αεροδρόμια θα γίνουν νόμιμος στόχος για τη Ρωσική Ομοσπονδία.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ Αυξάνεται η πιθανότητα να ξεσπάσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ τα F-16 από την Ρουμανία η την  Πολωνία και κτυπήσουν Ρώσους στην Ουκρανία ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, κτυπώντας όμως η Ρωσία αυτά τα αεροδρόμια σημαίνει ότι κτυπά χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και τότε θα επικαλεστούν το Άρθρο 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, το οποίο προβλέπει τη συλλογική αυτοάμυνα.  

image.png Η ΠΟΛΩΝΙΑ από τις 29 /3/2024 ξεκινά την Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία. 

Η Ρωσική τηλεόραση και οι Ρώσοι πολίτες είναι απρόθυμοι να δεχτούν πλέον τα κτυπήματα εντός του Ρωσικού εδάφους και απαιτούν την ισοπέδωση του Κιέβου και ένα γρήγορο τέλος στη σύγκρουση που έχει επιτραπεί να διαρκέσει για πάρα πολύ καιρό. Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή που έβαλε η Ρωσία. 

Οι παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις σχεδιάζουν μια άλλη ‘’τρομοκρατική’’ επίθεση, στην Αμερική, χειρότερη  από την 11η Σεπτεμβρίου, η με οικονομική κατάρρευση, με πρόθεση, το ΣΟΚ που θα προκληθεί να τους  επιτρέψει να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο (στρατιωτικός νόμος είναι το σύστημα νόμων που ισχύει όταν ο στρατός παίρνει τον έλεγχο της πολιτικής διοίκησης της δικαιοσύνης.)  Αυτό σημαίνει την ακύρωση ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ, των προεδρικών εκλογών στην Αμερική, και την δημιουργία ενός εμφυλίου πολέμου με ανυπολόγιστες καταστροφές.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ;    ΤΟ 2023, οι Ομπάμα έφτιαξαν  μια ταινία με τίτλο Leave the World Behind, όπου μια κυβερνοεπίθεση προκαλεί απώλεια ισχύος και συντριβή ενός τεράστιου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων: Μήνες αργότερα ένα τεράστιο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων χάνει την ισχύ και συντρίβεται στη Γέφυρα στη Βαλτιμόρη.

 

 

 

loading...