Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει

Ψευτιές… Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ”φρέσκα”, δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν.

………..

Οι εκτός συνόρων, απολαμβάνουμε -στην κυριολεξία- το μεγάλο ”ενδιαφέρον” πολιτικών και ΜΜΕ Ελλάδας, γιά εμάς. Δηλ., γνωρίζοντας ότι μας δουλεύουν άσχημα, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας, δεν αντιδρούμε γιά να μην χάσουε το γέλιο που μας προσφέρουν.

Τελευταίο ”επεισόδιο” και απολαυστικό, η ευρωβουλευτίνα ‘Αννα-Μισέλ Ασημακόπουλου και τα emails απόδημων Ελλήνων, η ”διαρροή προσωπικών δεδομένων”, όπως ονομάστηκε.

Λένε ότι τις ”λίστες” με ονόματα και emails, τις έδωσαν γιά χρήση, αξιωματούχοι του τομέα Απόδημων ”Νέας Δημοκρατίας” και υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών.

Και άρχισε η -κωμική- κόντρα κυβέρνησης με την αντιπολίτευση. Από κοντά και -τα κατηγορία 107, πάτος- ΜΜΕ. Γιά να… προστατεύσουν την Ομογένεια!!! Χωρίς ποτέ να ερωτούν την Ομογένεια, απλά ομιλούν γιά… λογαριασμό της, ως άσχετοι. Γι’ αυτό και οι εκτός συνόρων απολαμβάνουμε την ”πλάκα” που έχουν και γελάμε (με τα χάλια τους, αλλά αυτό δεν το λέμε).

Λίγο, πολύ, προσπαθούν να πείσουν οι της κυβέρνησης ότι τα emails ”πέταξαν” έτσι ξαφνικά και ”προσγειώθηκαν” στο κομπιούτερ της Ασημακόπουλου. Και ότι γίνονται… έρευνες, ελληνικού τύπου, δηλ. κουκούλωμα με εξαπάτηση-κοροϊδία.

Επειδή έχουμε να κάνουμε με σάπιο κράτος και διεφθαρμένη κυβέρνηση ψευτών, η είδηση δεν είναι ότι ”διέρρευσαν” τα emails. Η είδηση θα ήταν να μην είχαν διαρρεύσει, έναντι αμοιβής.

Κατά συνέπεια, το ερώτημα είναι ΠΟΣΑ (και σε ποιούς) ΠΛΗΡΩΣΕ η ευρωβουλευτίνα αυτούς (δημόσιους υπάλληλους) που της τα έδωσαν παράνομα. ‘Η αν δεν πλήρωσε, με τι άλλης μορφής αντάλλαγμα τα προμηθεύτηκε. Οτιδήποτε άλλο λέγεται, είναι ”μπούρδες”. Μία έρευνα στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών -καταθέσεων- κάτι θα δείξει.

(Λένε οι ευθυνόφοβοι της κυβέρνησης και του υπ. Εσωτερικών, ότι τα emails δόθηκαν στο κόμμα της ΝΔ, από το… υπουργείο. Και μόνο η παραδοχή αυτή επίσημα, δείχνει την ατιμία-παρανομία, αλλά ποιά εξευτελισμένη ”δικαιοσύνη” να ασχοληθεί;;;).

Στις ΗΠΑ γνωρίζουμε ότι από δημόσιους υπάλληλους κρατικών υπηρεσιών του σάπιου κράτους Ελλάδα, ειδικά από το διεφθαρμένο υπουργείο Εξωτερικών στο πρόσφατο παρελθόν, emails και λοιπές πληροφορίες γιά Ομογενείς και Οργανώσεις τους, πωλούνταν και την προηγούμενη δεκαετία (από την γεν. Γραμματεία Απόδημων, ειδικά επί Ν. Κοτζιά), με ποσά 100-500 δολ. το κάθε usb (ή σε zip). (Το ”Κ” έχει άμεση και άριστη γνώση του γεγονότος και ΜΗΝ τολμήσει οποιοσδήποτε να το αμφισβητήσει).

Τώρα στην Ελλάδα, ”διαπίστωσαν” ότι υπάρχει βρώμα στο σάπιο κράτος και συνέβηκε το… ”πρωτοφανές”(!!!) γεγονός, ότι δόθηκαν παράνομα πληροφορίες απόδημων Ελλήνων.

Σημ. : Αρκετοί απόδημοι ‘Ελληνες, στις ΗΠΑ και Καναδά περισότερο, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ομιλούν και γιά -μελλοντικές- εκλογές νοθείας στην Ελλάδα.

Γ. Λυκ. – 22 Μαρ. ’24

………..

Το ”ΚΑΛΑΜΙ” δεν κάνει ”δημόσιες σχέσεις” με τα γραπτά του, αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (και με προτάσεις, άποψη-γνώμη).

.kalami.us/

loading...