Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία:

Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία: Επέβαλαν lockdown και μάσκες, εν γνώσει του κορυφαίου οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Γερμανίας πως είναι πιο επιζήμια από τον ίδιο τον covid!

η γερμανική κρατική υπηρεσία Robert Koch Institute, που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των ασθενειών, υποχρεώθηκε απο δικαστήριο να δημοσιεύσει τα πρωτόκολλά COVID19 που ακολουθήθηκαν κατα την διάρκεια της “πανδημίας”.

Κάτι… που έκαναν, αλλα χωρίς να μπορεί κάποιος να τα διαβάσει!

Ωστοσο, νέα στοιχεία που βγαίνουν σήμερα στη φόρα κάνουν λόγο για επιβολή lockdowns, που εν γνώσει του κορυφαίου οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Γερμανίας ήταν πιο επιζήμια από τον ίδιο τον covid-19.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται μετά από διετή δικαστική διαμάχη μεταξύ του RKI και του γερμανικού περιοδικού Multipolar, το οποίο τελικά κέρδισε τη δικαστική υπόθεση για τη δημοσίευση εγγράφων και κατάφερε να φέρει στοιχεία στην επιφάνεια που είχαν τροποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία υγείας.

Οι οδηγίες που ακολουθήθηκαν ήταν επιβαρυντικές σε μια πανδημία και το ήξεραν.
Τα πρόσφατα δημοσιευμένα ντοκουμέντα από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) δείχνουν ότι οι ερευνητές του προειδοποίησαν ρητά ότι η ανάλυσή τους έδειξε ότι τα lockdown στην Αφρική έδειξαν «αύξηση της παιδικής θνησιμότητας».

«Οι συνέπειες του lockdown είναι εν μέρει πιο σοβαρές από τον ίδιο τον ιό», ανέφερε η έκθεση του Δεκεμβρίου 2020, με ένα άλλο έγγραφο που χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2020 να υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» που να υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές μάσκες, ακόμα και οι FFP2 θα μπορούσαν να αποτρέψουν την εξάπλωση του Covid!!!!

 

Αλλά τα ευρήματα δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ, παρά το γεγονός ότι οι ερευνητές υποστήριξαν ξεκάθαρα την ανοιχτή επικοινωνία της έρευνάς τους στα πρακτικά των συνεδριάσεων.

 

Έκτοτε, η Multipolar ξεκίνησε άλλη μια νομική αξίωση σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει πλήρη πρόσβαση στα μη αναθεωρημένα έγγραφα. Αυτές οι αποκαλύψεις απειλούν τώρα με σοβαρές αναταράξεις την ίδια τη γερμανική κυβέρνηση.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλο!
Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Bundestag (Γερμανικής Βουλής), Wolfgang Kubicki, να λέει στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης:

«Τα πρωτόκολλα της ομάδας κρίσης του RKI, μερικά από τα οποία έχουν πλέον δημοσιευτεί, εγείρουν σημαντικές αμφιβολίες για το εάν τα πολιτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού ελήφθησαν πραγματικά σε επιστημονική βάση».

Ο Kubicki είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι «η ηγεσία του RKI ακολούθησε τις πολιτικές κατευθυντήριες γραμμές της αντίστοιχης ομοσπονδιακής κυβέρνησης και έτσι παρείχε την απαραίτητη επιστημονική πρόσοψη για την πολιτική του κορωνοϊού».

Κάλεσε επίσης τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας της Γερμανίας, Καρλ Λάουτερμπαχ, «να παρουσιάσει όλα τα πρωτόκολλα στο κοινό χωρίς τροποποιήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί πλήρης διαφάνεια σχετικά με τις εσωτερικές συζητήσεις και τη βάση για τις αποφάσεις».

«Εάν ο Karl Lauterbach δεν ακολουθήσει το αίτημά μου, ως βουλευτής θα εργαστώ για να τον πείσω να κάνει αυτή την αποκάλυψη, ώστε να ικανοποιηθεί τελικά η διευκρίνιση».

 

anazitiseis.gr

loading...