ΟΧΙ στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας που δεν είναι εχθρός μας

Το 1991, η Γαλλία υπό τον Μιτεράν είχε ζητήσει από το ΝΑΤΟ, «αυτό το πράγμα» σύμφωνα με τον Ντε Γκωλ, να μην επεκταθεί προς τα ανατολικά.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Όμως ο Σαρκοζί, υποστηρικτής μιας νέας παγκόσμιας τάξης κάτω από την αμερικανική επιρροή, πρότεινε την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ παρά την αντίθεση της Ρωσίας.

Ο Ολάντ και η Μέρκελ στις συμφωνίες του Μινσκ το 2015 εγγυήθηκαν τη ρήτρα που αρνείται την είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Πρόσφατα παραδέχθηκαν ότι υπέγραψαν αυτές τις συμφωνίες χωρίς την πρόθεση να τις επιβάλουν για να δώσουν στην Ουκρανία χρόνο να οπλιστεί. Και οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να δίνουν φωνή σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν σέβονται τον λόγο τους.

Όταν ήμουν νέος, φωνάζαμε « κάντε έρωτα, όχι πόλεμο », το σύνθημα της έγχρωμης εξέγερσης του 1968 που ανατινάχθηκε από τη CIA. Και από τότε τίποτα δεν πήγε καλά, αλλεπάλληλες εξουσίες θυσίασαν τις δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία, το σύστημα υγείας κ.λπ., και μετέτρεψαν τους πολίτες σε ζώα παθητικής κατανάλωσης, υποβοηθούμενα και χωρίς αυτόνομη σκέψη, « ψωμί και παιχνίδια ». Η άρνηση του Σαρκοζί στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος του 2005 αποξένωσε περαιτέρω τους Γάλλους από την πολιτική.

Για σαράντα χρόνια, οι υποστηρικτές της νέας παγκόσμιας τάξης προσπαθούν να επιβάλουν τις  ανεξήγητες φαντασιώσεις τους,  σκοτώνοντας τον κόσμο και την ανθρωπότητα αφού κάνουν τους νέους να παρελαύνουν « για να σώσουν τον πλανήτη » , ξεχνώντας το ανθρώπινο είδος.

Οι κανονικοί άνθρωποι είναι ομόφωνοι: περπατάμε πάνω στα κεφάλια μας και αναπτύσσουμε μια κοινωνία θανάτου… Χωρίς οικογένεια, χωρίς παιδιά, οι ηγέτες μας ονειρεύονται μια αποκάλυψη που θα πυροδοτούσαν: μια πυρηνική φωτιά που θα έκανε τον Νέρωνα να ζηλέψει.

Έτσι, μετά τη διάδοση των πειραματικών ενέσεων RNA που παρουσιάστηκαν σκανδαλωδώς ως εμβόλια, ικανά να τροποποιήσουν την ανθρώπινη γενετική κληρονομιά, μετά τη θυσία ηλικιωμένων και αναπήρων υπό το Rivotril, οι θάνατοι που πολλαπλασιάζονται στα επείγοντα σε ατέλειωτες αναμονές, στη συνέχεια η εξύμνηση από την άμβλωση. ενσωμάτωση στο σύνταγμα, προχωράμε στην επιθυμία νομιμοποίησης της ευθανασίας που είναι ήδη διαδεδομένη.Η κοινωνία του θανάτου προς την οποία μας οδηγούν οι ηγέτες μας αν τους αφήσουμε

Το μόνο που έλειπε ήταν ο πόλεμος για την εξάλειψη των επιζώντων αυτών των πολλαπλών επιθέσεων. Ο ονειρεμένος πόλεμος του Μακρόν εναντίον όλων, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαίων και Αμερικανών συμμάχων του που το βρίσκουν ξεφεύγει από τη θέλησή τους. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι ηγέτες ο Νέρωνας.

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ, ΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ  !

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ τα ζωτικά συμφέροντα της Γαλλίας .

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ .

Οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει δώδεκα μυστικές βάσεις της CIA στην Ουκρανία από το 2014.

Εάν στείλουμε χερσαία στρατεύματα και παραδώσουμε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς των οποίων στόχος μπορεί να είναι μόνο η Μόσχα, ο πόλεμος θα ερχόταν πιο κοντά και θα μας απειλούσε με πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Ο πόλεμος δεν είναι ούτε αναπόφευκτος ούτε χρήσιμος

Ας αρνηθούμε εντελώς έναν πόλεμο που δεν μας αφορά και ας εργαστούμε για την ειρήνη

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε βιώσει τη φρίκη του πολέμου και αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τις πολύ ασύστολες δηλώσεις ενός προέδρου πολύ νεαρού για να τις ζήσει, ούτε, εν προκειμένω, την πρακτική της στρατιωτικής θητείας.

Έζησα την περίοδο του Πολέμου της Αλγερίας και οι γονείς μου μου μίλησαν για την εμπειρία τους πολύ κοντά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι στερήσεις, η πείνα, τα πένθη και το μόνιμο άγχος της επόμενης μέρας μας εμποδίζουν να χτίσουμε ένα μέλλον και τα χρόνια του πατέρα μου στο FFI στο φράγμα Eagle.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μυθιστόρημα ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ, ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΟΣ

Η Ουκρανία δεν είναι ούτε μέλος της ΕΕ ούτε του ΝΑΤΟ και δεν υπήρξε ποτέ σύμμαχός μας.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εκείνοι που τιμά σήμερα ως ήρωες της ανεξαρτησίας της, όπως ο Στέπαν Μπαντέρα, είχαν καταταγεί στα στρατεύματα των SS και συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στις σφαγές Εβραίων στο Μπάμπι Γιαρ και Πολωνών στη Βολυνία.

Η Ρωσία ήταν σύμμαχός μας σε δύο παγκόσμιους πολέμους και, στον τελευταίο, επέτρεψε την ήττα των Ναζί με κόστος εκατομμυρίων θανάτων.

Η Ουκρανία δεν είναι το μοντέλο δημοκρατίας, ελευθερίας ή διαφάνειας που προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ Transparency International, η Ουκρανία παραμένει μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας την 116η θέση από τις 180 παγκοσμίως.

Η σοβαρότητα αυτής της διαφθοράς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στην αίτησή της για ένταξη στην ΕΕ. Το τελευταίο γνωστό επεισόδιο, που αποκαλύφθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2024 από την εβδομαδιαία εφημερίδα Zerkalo Nedeli, αφορούσε τη μαζική υπερτιμολόγηση των προϊόντων διατροφής που προορίζονταν για τον στρατό μέσω εταιρείας κοχυλιών, με την απάτη να αγγίζει το ποσό των 330 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ως κράτος, η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας δεν μας αφορά, ακόμα κι αν η συμπόνια μας για τον ρωσικό και ουκρανικό λαό μας ενθαρρύνει να κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι οι μάχες θα σταματήσουν το συντομότερο δυνατό.

Το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο θεμελιώδη δικαιώματα στη διεθνή έννομη τάξη.

Στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, κεφάλαιο 1, άρθρο 1 παράγραφος 2:

« Οι σκοποί των Ηνωμένων Εθνών είναι: Η διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας και προς τούτο… Η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των εθνών που βασίζονται στον σεβασμό της αρχής των ίσων δικαιωμάτων των λαών και του δικαιώματός τους να απολαμβάνουν τον εαυτό τους και να λαμβάνουν όλα τα άλλα μέτρα που ενδέχεται να εδραιώσουν την παγκόσμια ειρήνη…»

Η εδαφική ακεραιότητα ενός κράτους βασίζεται στην επιθυμία των ανθρώπων να ζήσουν στο ίδιο κράτος. Σε εφαρμογή αυτής της αρχής το Κοσσυφοπέδιο χωρίστηκε από τη Σερβία παρόλο που αποτελούσε για την πλειοψηφία των Σέρβων την ιστορική καρδιά του έθνους τους.

Η πεισματική αντίσταση που προβάλλουν οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί του Ντονμπάς στη στρατιωτική βία που ασκεί η Ουκρανία για να τους επιβάλει τον έλεγχό της δείχνει ξεκάθαρα ότι η επιθυμία τους δεν είναι να ζήσουν κάτω από τον ζυγό της κυβέρνησης του Κιέβου.

Η εφαρμογή του καταστατικού του ΟΗΕ θα δικαιολογούσε δημοψηφίσματα υπό διεθνή έλεγχο, αλλά η Ουκρανία πάντα το αρνούνταν. Ας απαιτήσουμε την εφαρμογή του δικαιώματος αυτοδιάθεσης του λαού της Κριμαίας και του Ντονμπάς σύμφωνα με το καταστατικό του ΟΗΕ.

Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τη συνέχιση αυτού του πολέμου και έπρεπε να το είχαμε κάνει!

Θα έπρεπε να είχαμε κάνει τα πάντα για να αποφύγουμε να εμπλακούμε σε αυτόν τον πόλεμο και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον σταματήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Για να βοηθήσουμε τον ουκρανικό και τον ρωσικό λαό, θα έπρεπε να παραμείνουμε ουδέτεροι και να συμπεριφερθούμε ως μεσολαβητές της ειρήνης, όπως κάναμε με επιτυχία κατά τον πόλεμο Ρωσίας-Γεωργίας το 2008.

Οι Συμφωνίες του Μινσκ της 5ης Σεπτεμβρίου 2014 (Μινσκ 1) και της 11ης Φεβρουαρίου 2015 (Μινσκ 2) αποτελούσαν μια αξιόπιστη λύση για μια ειρηνική διευθέτηση του πολέμου στο Ντονμπάς. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ!

Προέβλεπαν: την αποκέντρωση της εξουσίας στην Ουκρανία με τροποποίηση του Συντάγματος της με την υιοθέτηση από την Ουκρανία ενός ειδικού καθεστώτος ορισμένων τμημάτων των περιοχών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, παρέχοντάς τους γλωσσική ελευθερία, το δικαίωμα, στις τοπικές αρχές ORDLO, να διορίζουν εισαγγελείς και των δικαστών, να σχηματίσουν « λαϊκές αστυνομικές μονάδες » και να έχουν «διασυνοριακή συνεργασία με περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Η Γαλλία, η Γερμανία και ο ΟΑΣΕ που επέβλεπαν τις διαπραγματεύσεις του Μινσκ και ήταν οι εγγυητές τους, αλλά δεν ενθάρρυναν την Ουκρανία να εφαρμόσει τις συμφωνίες, ενώ οι ΗΠΑ την ώθησαν στην αδιαλλαξία που οδηγούσε αναπόφευκτα στην επανέναρξη του πολέμου.

Ο Jacques Baud ολοκλήρωσε το βιβλίο του ως εξής: « Αν η Γαλλία είχε κάνει τη δουλειά της, δεν θα είχε γίνει πόλεμος! »

Η πολιτική του Ε. Μακρόν υπέρ του Ζελένσκι μας έχει ήδη κοστίσει πάρα πολύ.

Αυτή η φιλοπολεμική πολιτική των ηγετών μας, μακριά από το να προωθεί την ειρήνη, παρατείνει άσκοπα τον πόλεμο και τα δεινά των εμπόλεμων και συνέβαλε στην καταστροφή της Γαλλίας και των Γάλλων.

Καταστροφή των επιχειρήσεών μας στη Ρωσία: στα τέλη του 2021, η Γαλλία και η Ρωσία είχαν καταγράψει όγκο οικονομικών συναλλαγών υψηλότερο από ό,τι πριν από την επιβολή κυρώσεων το 2014. Μεταξύ των ευρωπαίων ανταγωνιστών της, η Γαλλία, ο μεγαλύτερος ξένος εργοδότης στη Ρωσία ξεχώρισε ως το μόνο από αυτά τα έθνη που κατέγραψε εμπορικό πλεόνασμα με τη Ρωσία. Η αποχώρηση από τη Ρωσία που αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ως αποτέλεσμα όλες αυτές οι εταιρείες να χάσουν τις επενδύσεις τους. Έτσι η Renault έλαβε 1 ρούβλι για την πώληση των 2,2 δισ. ευρώ των περιουσιακών της στοιχείων. Η απώλεια επενδύσεων, δραστηριοτήτων στη Ρωσία και μελλοντικών κερδών επιδεινώνει το έλλειμμα του εμπορικού μας ισοζυγίου.

Φτώχεια των Γάλλων: η επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ έχει ήδη προκαλέσει σημαντική στέρηση στους Γάλλους: υψηλός πληθωρισμός, αύξηση των τιμών της ενέργειας που αναγκάζει ορισμένους να τρέμουν στα σπίτια τους αυτό το χειμώνα, καταστροφή της γεωργίας μας από ουκρανικές εισαγωγές σιταριού και κοτόπουλου, δισεκατομμύρια μαγικά χρήματα που στάλθηκαν στην Ουκρανία ενώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για αγρότες, νοσοκομεία, αστυνομία, δικαιοσύνη…

Και ο Ε. Μακρόν θα ήθελε τώρα να μας επιβάλει φόρο αίματος στέλνοντας τα παιδιά μας να πολεμήσουν για μια συνοριακή σύγκρουση που δεν μας αφορά!

Πρόσφατες δηλώσεις του Ε. Μακρόν απομονώνουν τη Γαλλία θέτουν σε κίνδυνο τους στρατιώτες μας και τους μελλοντικούς στρατεύσιμους

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς διάσκεψης για την υποστήριξη της Ουκρανίας, ο Emmanuel Macron έθεσε τη δυνατότητα αποστολής χερσαίων στρατευμάτων στην Ουκρανία:

« Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσουμε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο »

« Τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται …  όλα είναι δυνατά αν είναι χρήσιμο να πετύχουμε τον στόχο μας ».

Στην περίπτωση της Γαλλίας, οι άμεσα κινητοποιήσιμες επιχειρησιακές δυνάμεις, αυτές του χερσαίου στρατού, περιλαμβάνουν 130.000 άνδρες και γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 25.000 εφέδρων που είναι συνολικά πολύ κακώς οπλισμένοι και απροετοίμαστοι για έναν πόλεμο υψηλής έντασης. Για να συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός ανδρών, θα ήταν απαραίτητο να καταφύγουμε σε κινητοποίηση που θα εκθέσει τους νέους μας, που αγνοούν τον χειρισμό των όπλων μετά την εγκατάλειψη της στρατιωτικής θητείας, σε εκπαιδευμένους και καλύτερα οπλισμένους Ρώσους στρατιώτες. ένα προβλέψιμο κρεοπωλείο!

Ο Ε. Μακρόν φαίνεται να αγνοεί την κατάσταση των στρατών μας και ότι μια απειλή, για να είναι χρήσιμη, πρέπει να είναι αξιόπιστη.

Όλοι οι σύμμαχοί μας, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, ξεχώρισαν από τη Γαλλία αρνούμενοι τη συμμετοχή στρατευμάτων στη σύγκρουση.Ο Μακρόν συμβάλλει με τις παράλογες διακηρύξεις του στην απομόνωση της Γαλλίας.

Η επικίνδυνη δήλωση του Ε. Μακρόν για την πυρηνική μας αποτροπή

Τον Νοέμβριο του 2022 ο Εμανουέλ Μακρόν επαναπροσδιόρισε την αποστολή των πυρηνικών μας δυνάμεων:

« Σήμερα, ακόμη περισσότερο από χθες, τα ζωτικά συμφέροντα της Γαλλίας έχουν ευρωπαϊκή διάσταση. Ως εκ τούτου, οι πυρηνικές μας δυνάμεις συμβάλλουν μέσω της δικής τους ύπαρξης στην ασφάλεια της Γαλλίας και της Ευρώπης » ,  υπονοώντας έτσι ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εκτός κάθε άμεσης απειλής κατά της εθνικής επικράτειας.

Εκτρέποντας την αποστολή της αποτρεπτικής μας δύναμης που δημιούργησε ο C. De Gaulle ως το απόλυτο όπλο για τη διασφάλιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας, ξεπουλά την ανεξαρτησία μας σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί ως ο σωτήρας της ΕΕ που τόσο πολύ θα ήθελε. να οδηγεί.

Αλλά η απειλή της Ρωσίας, η οποία έχει πυρηνική δύναμη πολύ ανώτερη από τη δική μας, χωρίς ζωτικό λόγο, θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο τον πληθυσμό μας!

Όπως όλες οι αντιπολιτεύσεις και το 90% των Γάλλων, είμαστε εντελώς αντίθετοι στις τρελές προτάσεις του Ε. Μακρόν που θέτουν σε κίνδυνο τους στρατιώτες μας και τον πληθυσμό μας σε μια σύγκρουση που δεν αφορά τα συμφέροντα της χώρας.

Ας απαιτήσουμε να γίνουμε ξανά ουδέτεροι για να βοηθήσουμε στην ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης σεβόμενοι τον Χάρτη του ΟΗΕ και το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση.

Στην πραγματικότητα, ο Ε. Μακρόν και πολλοί δυτικοί ηγέτες θέλουν να μας επιβάλουν πόλεμο για να σώσουν τη νέα τους παγκόσμια τάξη!!!

ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ  !

*

Γεια σε όλους,

Ακολουθεί ένα προτεινόμενο πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το στείλετε πριν από την Τρίτη 12 Μαρτίου στους βουλευτές σας για να το τροποποιήσετε όσο σας βολεύει

Είναι μια σοβαρή στιγμή και χρειαζόμαστε όλοι κινητοποίηση. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

Υπόψιν κ. Βουλευτή / κ. Αναπληρωτή / κ. Γερουσιαστή / κ. Γερουσιαστή: (επώνυμο, όνομα) “Στις 12 και 13 Μαρτίου, πρέπει να πείτε ΟΧΙ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας!”

Προτεινόμενο μήνυμα:

[Κύριε Αναπληρωτή / Κυρία Αναπληρωτή / Κύριο Γερουσιαστή / Κυρία Γερουσιαστή,]

Αντιμέτωπος με την κατακραυγή που προκλήθηκε από τα σχόλιά του που δεν αποκλείουν τη δυνατότητα αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στο έδαφος στην Ουκρανία, οδηγώντας μας έτσι στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, ο Πρόεδρος Μακρόν αναγκάστηκε να δεχτεί μια συζήτηση για την «στήριξή μας στην Ουκρανία», ακολουθούμενη από ψηφοφορία στην Εθνοσυνέλευση και τη Γερουσία, στις 12 και 13 Μαρτίου.

Αυτές τις μέρες, εμείς, οι Γάλλοι πολίτες, περιμένουμε από εσάς μια σαφή και πλειοψηφική απάντηση, που ξεπερνά τις κομματικές διαμάχες: «Έφτασε η ώρα να διαπραγματευτούμε την ειρήνη». Δεν έχουμε κανένα συμφέρον να συμμετάσχουμε άμεσα σε μια σύγκρουση που δεν αφορά τα ζωτικά μας συμφέροντα και την οποία δεν έχουμε τα μέσα να ηγούμαστε.

Μόνο μια ειλικρινής και μαζική απόρριψη, που εκφράσατε από εσάς για αυτό το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, θα επιτρέψει σε αυτόν τον Πρόεδρο, πολύ νέο για να έχει βιώσει πόλεμο, να ξεφύγει από την άρνηση της πραγματικότητας στην οποία βρίσκεται:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ MYTILENEPRESS 

loading...