ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ», «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΔΙΖΩΝΙΚΟΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΤΗΝ «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ»!

Σοφία Παπανικολάου*  

Όλοι όσοι αγωνίζονται εδώ και χρόνια για την Απελευθέρωση της Κύπρου μας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το προσφυγικό Σωματείο «Αδούλωτη Κερύνεια» παραμένει επί δεκαετίες μία από τις λίγες γνήσιες, ανεξάρτητες, πατριωτικές φωνές Αντίστασης που έχουν απομείνει στην Κύπρο, με πολυσχιδή και ανεξάντλητη προσφορά και δράση.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί σε όλους η αδικαιολόγητη και…ύποπτη απόφαση της «ελληνικής» κυβέρνησης να αποκλείσει με το «έτσι θέλω»! την χορωδία του Σωματείου από προγραμματισμένη επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου στη Λευκωσία, με ομιλητή τον υπουργό άμυνας Νίκο Δένδια.

Μπορούν να μας απαντήσουν ευθέως οι διζωνικοί «πολιτικοί» μας γιατί απέκλεισαν ετσιθελικά τη χορωδία και τι φοβούνται; αλλά ας τους… διευκολύνουμε και να απαντήσουμε εμείς που γνωρίζουμε.

Αποκλείουν και φιμώνουν στυγνά, μεθοδευμένα και συνειδητά κάθε ανεξάρτητη, γνήσια Αντιδιζωνική φωνή που «έχει το θράσος»! να αγωνίζεται έμπρακτα και ακάθεκτα όλα αυτά τα χρόνια για την Απελευθέρωση της Κύπρου μας!

Ε, όχι! να…τολμήσει η χορωδία της «Αδούλωτης Κερύνειας» να συμμετάσχει στην επετειακή εκδήλωση που θα παραστεί ο διζωνικός Νίκος Δένδιας, είναι…αδιανόητη πρόκληση και πρέπει πάση…θυσία να αποκλειστεί, να φιμωθεί και όλα καλά!

Ακούστε κύριοι ανεπαρκέστατοι «πολιτικοί» δολοπλόκοι που προσποιείστε τους δημοκράτες και πολιτισμένους πατριώτες: οποιαδήποτε μορφή φίμωσης, πόσο μάλλον αυτή του προσφυγικού Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια» που έχει ταυτίσει όλες αυτές τις δεκαετίες τους αγώνες της με τη λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές, της αθλιότητας και της ντροπής!

Αλλά αυτή είναι και η ανθελληνική…κατάντια σας! αντί ως Έλληνες ενωμένοι να αντιμετωπίζουμε με γενναιότητα και εθνική αξιοπρέπεια τους κοινούς εχθρούς του Ελληνισμού, ασχολούμαστε πρωτίστως με τις δικές σας…μεθοδευμένες αντεθνικές αθλιότητες!

Τελικά επιβεβαιώνονται περίτρανα για ακόμη μια φορά τα διαχρονικά και προφητικά λόγια του μεγάλου Οδυσσέα Ελύτη: «ο Ελληνισμός επέτυχε ως γένος, αλλά απέτυχε ως κράτος»…

                                          Σοφία Παπανικολάου

 

loading...