Το ισραηλινό αποικιοκρατικό καθεστώς προς την παρακμή και την ήττα. Άρθρο του Amar Djerrad

Το ισραηλινό καθεστώς βρίσκεται σε παραληρηματική αμηχανία σε αυτή τη σύγκρουση που οι Αμερικανοσιωνιστές δεν μπορούν να υποστηρίξουν επ’ αόριστον, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων δισεκατομμυριούχων.

 

 

Έρευνα-Επιμέλεια Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. “Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Όταν η «σιωνιστική υπόθεση» αντιτίθεται στα συμφέροντά τους, δεν θα είναι πλέον η προτεραιότητά τους! Θα την αφήσουν να φύγει, γιατί εκτιμούν τον πλούτο και το μεγαλείο τους πάρα πολύ για να υπερασπιστούν τους δολοφόνους.

266 Σιωνιστές δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο, με συνολική περιουσία 1700 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ή το 10% των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη (σύμφωνα με τον Delawarde που επικαλείται το Forbes ), δεν είναι ηλίθιοι για να κινδυνεύσουν να χρεοκοπήσουν. Οι γλώσσες έχουν ήδη χαλαρώσει, όπως υποστηρίζει ο Derek Penslar, καθηγητής Εβραϊκής Ιστορίας  στο Χάρβαρντ: « Οι Αμερικανοεβραίοι βλέπουν τώρα το Ισραήλ ως ένα εξαρτημένο παιδί και σε κίνδυνο ».

Η αποικιοκρατία νομιμοποιήθηκε με το ψεύτικο «Βιβλικό» πρόσχημα

Ο Μπεν Γκουριόν, ένας από τους ηγέτες της « aliya » είχε αμφιβολίες για την επιτυχία αυτού του αποικισμού. Στα Απομνημονεύματά του, γράφει: « Μεταξύ των πρώτων απογοητεύσεων, ήταν το θέαμα των Εβραίων του πρώτου aliyah, που τώρα ζούσαν σαν «εφέντες», αντλώντας το εισόδημά τους από φυτείες και χωράφια που καλλιεργούνταν με μισθωτή εργασία (Άραβες) ή επαγγέλματα το είδος που επέβαλε η εξορία στο λαό μας. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι ποτέ δεν θα πετύχουμε εθνική αποκατάσταση με αυτόν τον τρόπο »

Αυτό καταδεικνύει ότι η εισροή «Εβραίων» κατά τη διάρκεια της «aliyah» προσέλκυσε, ως επί το πλείστον, οπορτουνιστές παθιασμένους με τον αποικισμό που βρήκαν ένα απροσδόκητο πρόσχημα για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Ένα «νομιμοποιημένο» πρόσχημα στην παραποιημένη ιστορία των Εβραίων για κάποιους και μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη δίωξη για άλλους, που ενθαρρύνεται από μια απαράμιλλη μηχανή προπαγάνδας.

Όσο αδηφάγοι κι αν είναι, έχουν ωθήσει την απληστία τους στο σημείο να σχεδιάζουν τη δημιουργία του «Μεγάλου Ισραήλ» τσιμπολογώντας τα εδάφη των γειτόνων. Το  έργο «Yinon»,  που θεωρείται στρατηγικό, συνίσταται σε μια αναδιαμόρφωση ενός « γεωστρατηγικού περιβάλλοντος » χάρη σε μια « βαλκανοποίηση των κρατών της Μέσης Ανατολής και των αραβικών χωρών » για να γίνουν « μικρά κράτη ». Αυτό το έργο (το οποίο εμπίπτει στην «Μεγάλη Μέση Ανατολή») υποστηρίζει τον διαμελισμό του Λιβάνου, της Αιγύπτου, της Συρίας, του Ιράν, της Τουρκίας, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Λιβύης, του Μάλι και του υπόλοιπου Μαγκρέμπ.

Οι Σιωνιστές θέλουν τα πάντα “ή τα πάντα” χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχει “ή τίποτα!” ( εδώ η αντίδραση του Φρανσουά Μπουργκά  στις φιλοδοξίες του Ισραήλ).

Εδώ είναι οι «οικοδόμοι» εκτεθειμένοι και υποβαθμισμένοι, ενώπιον του κόσμου, με τον πιο καυστικό τρόπο. Ανακαλύπτονται ως κοινοί εγκληματίες που καταστρέφουν, κλέβουν, χειραγωγούν με όλες τους τις δυνάμεις, χωρίς ήθος και χωρίς ανθρωπιά. Επιτίθενται σε όλους: Παλαιστίνιους, γυναίκες, παιδιά, Μουσουλμάνους, Χριστιανούς, Εβραίους, αξιωματούχους του ΟΗΕ, πολιτικούς, βουλευτές, δασκάλους, ανθρωπιστικές συνοδείες, όλους εκείνους που αποκαλύπτουν τη διαβολικότητα τους που δεν μπορούν πλέον να κρύψουν. καταστρέφουν υποδομές υγείας, εκπαίδευσης και θρησκευτικών, διακόπτουν το νερό και το ρεύμα.

Σε αντίθεση με τη διαφημιστική εκστρατεία που μεταδόθηκε από τη Δύση σχετικά με ισραηλινά παιδιά που «σφαγιάστηκαν» και γυναίκες που «βιάστηκαν» από την Αντίσταση, που αποδείχτηκε ότι ήταν ένα απαίσιο ψέμα που ξεχάστηκε γρήγορα, το ισραηλινό καθεστώς δεν παρουσίασε ούτε ένα παιδί «σφαγμένο».» ή βιασμένη γυναίκα. Αντίθετα, η πλειονότητα των Ισραηλινών αμάχων που σκοτώθηκαν πυροβολήθηκαν εσκεμμένα από τον στρατό τους (συμπεριλαμβανομένων των 70 αιχμαλώτων), σύμφωνα με πηγές, για να κατηγορήσουν την Αντίσταση. Η καταγγελτική αντιστροφή είναι το χαρακτηριστικό των αχρείων!

Σιωνισμός: μια μηχανή για να μπασταρτάρεις τα μυαλά

Ο Σιωνισμός είναι μια μηχανή, για να μπασταρδοποιείς τα μυαλά, η οποία εμπνέεται από ναζιστικές μεθόδους ενόψει του τι συμβαίνει άμεσα, αγνοώντας οτιδήποτε επιτρέπει στους ανθρώπους να υπάρχουν. Όπως η σκλαβιά, η αποικιοκρατία και άλλες απανθρωπίες, η μοίρα της είναι να εξαφανιστεί λόγω της καταστροφικής ιδεολογίας της σε αντίθεση με τις ανθρώπινες αξίες, τη λογική, τον πολιτισμό και την πίστη. Η υποστήριξη δεν είναι παρά η υποκρισία των υπαλλήλων που υφίστανται πίεση ή/και εκβιασμό. Ο φόβος των δυτικών ηγετών στο πρόσωπο του σιωνιστή αγρίμι εξηγείται: πρέπει να υπάρχει αποτρόπαιος εκβιασμός που επηρεάζει την ιδιωτική ή/και την επαγγελματική τους ζωή, που τους κάνει βουβούς και υπάκουους. Αυτό είναι μόνο προσωρινό.

Η πραγματικότητα θα εμφανιστεί όταν οι μικρές χαμένες συνειδήσεις των διανοητικά ανεπαρκών ηγετών έχουν βρει τον σωστό δρόμο ή εκδιώκονται από τους ανθρώπους τους! Πώς γίνεται που οι «κυβερνήτες» των κρατών επιτρέπουν και βοηθούν τρελούς να καταλάβουν παράνομα μια χώρα, να λεηλατήσουν τους κατοίκους της ενώ τους αρνούνται το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους;

Μόνο το δικαίωμα να πεθάνεις έτσι επιτρέπεται; Από τι υλικό είναι φτιαγμένος ο εγκέφαλός τους; Αν αυτή είναι η φύση, η ανθρωπότητα θα είχε εξατμιστεί εδώ και πολύ καιρό! Σε αυτή την περίπτωση, αν έχουμε γίνει όλοι τρελοί, άγριοι, υστερικοί και βιαζόμενοι, έχουμε τα μέσα να σβήσουμε την ύπαρξή μας μέσα σε λίγα λεπτά! «Τα πάντα για αυτούς» αν όχι η αποκάλυψη; Αυτό δεν θα συμβεί, γιατί θα εξαλειφθούν πιο γρήγορα από όσο νομίζουν, αφήνοντας όλα τα κλεμμένα σε αυτόν τον κόσμο!

Η τρομοκρατία, ο ρατσισμός και η αλαζονεία είναι ομοούσιοι με τον Σιωνισμό, την αποικιοκρατία και τον ιμπεριαλισμό· οι απάνθρωπες μέθοδοι είναι ισοδύναμες με εκείνες που  χρησιμοποίησε η Ιαπωνία  κατά τον Παγκόσμιο Πόλεμο στους ασιατικούς πληθυσμούς (Κορέα, Κίνα, Βιετνάμ και άλλοι). Εγκλήματα που περιγράφονται ως « το ασιατικό ολοκαύτωμα ».

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία : Για την Πατρίδα από την Εθνική μας συγγραφέα. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής

https://mytilenepress.blogspot.com/2024/03/mytilenepress_52.html
Δεν υπάρχει εβραϊκό «έθνος» και «λαός»

Οι Εβραίοι δεν είναι «λαός» όπως δεν υπάρχει «χριστιανός», «μουσουλμάνος» ή άλλος λαός σε σχέση με μια θρησκεία. Έχουν μια αμφιλεγόμενη θρησκευτική ιστορία. Λόγω της διασποράς τους για χιλιετίες, δεν έχουν γη, κοινή ιστορία, κοινή γλώσσα, κοινά έθιμα, κοινή μοίρα. Προερχόμενοι από διαφορετικά υπόβαθρα, δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ενωμένα σε μια γη για να δηλώνουν «λαός» ή «έθνος».

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ και άλλοι, το σύνταγμά τους ως «κράτος» είναι φτιαγμένο από μια συλλογή ανθρώπων από λαούς με διαφορετικές ρίζες, ιστορίες και γλώσσες. Ένα συνονθύλευμα διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν να εγκατασταθούν, με τη δύναμη των όπλων, σε εδάφη που ανήκουν σε άλλους λαούς: οι Ινδιάνοι της Αμερικής και οι Παλαιστίνιοι είναι ένα παράδειγμα. Εξ ου και αυτή η « παγκοσμιοποιητική στρατηγική » στόχευε στον ξεριζωμό άλλων λαών διαστρεβλώνοντας παράλληλα την ουσία της Ανθρωπότητας και του Ανθρώπου.

Στην Αμερική, ήταν από τον 16ο αιώνα που οι Ευρωπαίοι ξεκίνησαν προς την Αμερική για να την αποικίσουν, εξαλείφοντας φυσικά τους Ινδιάνους. Οι ΗΠΑ έχουν εξωγενείς ρίζες.

Στην Παλαιστίνη, το ίδιο «σενάριο» αναπαράγεται τον 20ο αιώνα για να απαλλαγούμε από τους Εβραίους της Ευρώπης, ιδίως σε ένα έδαφος που κατοικείται από Παλαιστίνιους για αιώνες. Καθώς δεν έχουν ρίζες, προσπαθούν να τις πλέξουν από ρομαντικές και κυρίως παραποιημένες και εργαλειοποιημένες βιβλικές ιστορίες για να κάνουν αυτό το « εβραϊκό σπίτι » « Έθνος ». Στον 21ο αιώνα εξακολουθούν να αγωνίζονται να στήσουν αυτό το « ανεξάρτητο και δημοκρατικό » « Εβραϊκό Κράτος/Έθνος » με λαβίδες. Δεν χτίζουμε ένα Κράτος, ένα έθνος από μύθους, ψέματα και σφαγές που είναι μόνο η κρυφή έκφραση μιας εκ γενετής ηθικής εξαχρείωσης του Σιωνισμού. Ποτέ δεν ήταν αξιόπιστοι, έντιμοι και πολιτισμένοι για να ισχυριστούν ότι είναι το « καλύτερο δημοκρατικό έθνος στον κόσμο ».

Ο κόσμος γνωρίζει ότι όπου και αν εισβάλλουν, είναι για να υποκινήσουν προβλήματα για να κυριαρχήσουν. Ο Εβραίος ακτιβιστής-συγγραφέας Miko Peled, του οποίου ο παππούς ήταν ένας από τους 37 υπογράφοντες της «Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας» και του οποίου ο πατέρας ήταν στρατηγός στον « Πόλεμο των Έξι Ημερών », αναγνωρίζει « ότι το Ισραήλ είναι απαρτχάιντ, δεν ήταν ποτέ δημοκρατία. δεν είχε καν συλληφθεί ως δημοκρατία από το ίδιο το γεγονός της δημιουργίας της σε μια αραβική χώρα ».

Η παλαιστινιακή αντίσταση είναι μέτωπο απελευθέρωσης

Η Αντίσταση δεν θα τα παρατήσει ποτέ. Έχει όλη τη νομιμότητα –σε αντίθεση με τους εισβολείς, τον εθνοεθνικισμό και τους ρατσιστές– να ανακτήσει τη χώρα τους με κάθε μέσο. Τα αντίβαρα στη βία είναι η πεποίθηση, η θυσία και ο πατριωτισμός που δεν έχουν οι άποικοι. Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι ένα «Μέτωπο Απελευθέρωσης» που γεννήθηκε από τη λαϊκή θέληση του οποίου το πιστεύω είναι γη ή θάνατος. Κάτι που κατάλαβαν καλά οι Σιωνιστές, εξ ου και η επιλογή τους για γενοκτονία προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους « γη χωρίς ανθρώπους ». Αλλά, όπως λένε, «όταν μετράς μόνος, βρίσκεις πάντα ένα μπόνους».

Κάθε τι παράνομο έχει όριο λήξης. Η Γαλλία εγκατέλειψε ιδιαίτερα την Αφρική και την Αλγερία μετά από 132 χρόνια αποικισμού μετά από επαναλαμβανόμενες εξεγέρσεις που οδήγησαν σε έναν πόλεμο απελευθέρωσης, που ξεκίνησε το 1954, ο οποίος διήρκεσε 7,5 χρόνια (έχοντας 1,5 εκατομμύρια θανάτους, κυρίως αμάχους (εκτιμήσεις δίνουν 5 εκατομμύρια από την έναρξη του αποικισμού τον Ιούλιο του 1830). Το Ισραήλ, όπως και η Γαλλία, δεν θα ξεφύγει από αυτή την ιστορική εξέλιξη. Τα υπόλοιπα είναι απλώς στάση, εκτροπή, ανατροπή που υποστηρίζεται, χωρίς πολλές πεποιθήσεις, από τους τρελούς, τους άπληστους και τους νοσταλγούς.

Οι Σιωνιστές του Ισραήλ θα θυμούνται –από πατέρα σε γιο– ότι η γη δεν τους ανήκει. ότι την αποίκησαν εκδιώκοντας και σφαγιάζοντας τους νόμιμους κατοίκους της. ότι είναι θέμα χρόνου. Γνωρίζοντας αυτό, ποιος από αυτούς δεν έχει, τουλάχιστον, διπλή υπηκοότητα;

Τι κρίμα ! Οι « Δέκα Εντολές » που θα έπρεπε να παραμείνουν η ουσιαστική, ανθρώπινη βάση της θρησκείας τους, πέρασαν κάτω από τη γόμα της πανίσχυρης σιωνιστικής προπαγάνδας που κατάφερε να κάνει τον διάβολο να περάσει για άγγελο, το σκατά για κρέμα!

Τι λέει η Αγία Γραφή; « Μην κάνετε λάθος: ο Θεός δεν κοροϊδεύεται. Ό,τι σπείρει ο άνθρωπος, αυτό θα θερίσει » (Γαλάτες 6:7). Τι λέει το Ιερό Κοράνι; « Προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Αλλάχ και τους πιστούς. αλλά εξαπατούν μόνο τον εαυτό τους, και δεν το συνειδητοποιούν » (Κοράνι, 2:9). Σαν να τους ανέθεσε ο Θεός να σκορπίσουν την αδικία στο όνομά του! Μόνο αυτοί θα ήταν οι «δικοί του» προνομιούχοι στον κόσμο εδώ κάτω και στον παράδεισο;

Ο απολογισμός σε 5 μήνες είναι περισσότεροι από 30.000 Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν (συμπεριλαμβανομένων των αγνοουμένων), οι περισσότεροι από αυτούς παιδιά (πάνω από 14.000), γυναίκες (πάνω από 8.000) και περισσότεροι από 71.000 τραυματίστηκαν. 17.000 παιδιά ζουν στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς γονείς. Για το ανέκδοτο, δύο ανεγκέφαλοι βοηθοί που ονομάζονταν Fourest και Enthoven έκαναν την αφήγηση των Παλαιστινίων θυμάτων, φωνάζοντας το εύρημα τους σε 2.500 νεκρούς και όχι 25.000. σίγουρα αποκτήθηκε από τον δορυφόρο τους ” Satlesb1 “. Με 16 θανάτους/ημέρα. είμαστε λοιπόν πολύ μακριά από τη γενοκτονία.

συμπέρασμα

Οι χειρότεροι εχθροί των Εβραίων είναι οι Σιωνιστές. Οι εβραϊκοί πληθυσμοί του Ισραήλ υποφέρουν, από αυτούς τους απανθρωποποιημένους κακοποιούς, τους χειρότερους εγκληματικούς χειρισμούς, ενώ οι ηγέτες (συμπεριλαμβανομένων των εποίκων) και οι οικογένειές τους κάνουν την καλή ζωή αλλού. Είναι τα παιδιά των λαϊκών κατήχησης και βουτηγμένων στα ψέματα που στέλνονται στο θάνατο, παρά τις αδιάκοπες προειδοποιήσεις των Εβραίων μεγάλης ηθικής ή/και πνευματικής αξίας των οποίων η αυτοθυσία για χάρη της ανθρωπότητας θα αναγνωριστεί από την ιστορία. Ο γιος του Νετανιάχου, ο Γιάιρ, χαλαρώνει στο Μαϊάμι. απαλλάσσεται από το στρατό…

Ο απόστρατος στρατηγός του αποικιακού στρατού «IDF», Yitzhak Brick, ενώ παραδέχτηκε  την εξάρτηση του Ισραήλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες,  τόνισε, στο Maariv, την αταξία στον ισραηλινό στρατό: « Εκεί υπάρχει πλήρης αταξία. Ο εξοπλισμός, η επιμελητεία, τα τρόφιμα και όλα τα απαραίτητα για να προχωρήσουμε δεν λειτουργούν, γιατί ο στρατός έχει ιδιωτικοποιήσει τα πάντα προς όφελος των ιδιωτικών εταιρειών ».

Τέλος, ό,τι κι αν κάνουν ή πουν οι Σιωνιστές, η Παλαιστίνη θα παραμείνει Παλαιστινιακή, με τις ρίζες της, όποιο και αν είναι το κόστος! Εάν αυτό διαρκεί, είναι επειδή επωφελούνται από κολοσσιαίους πόρους, ενώ έχουν τη βεβαιότητα ότι απολαμβάνουν ατιμωρησίας σε όλες τις περιστάσεις. Οι ψυχοπαθείς Αμερικανο-Αγγλο-Γαλλοσιωνιστές πολιτικοί που υποστηρίζουν αυτές τις σφαγές των Παλαιστινίων και την εκδίωξή τους από τα εδάφη τους δεν θα μπορούν πλέον να προκαλέσουν το «λάθος της κρίσης» όταν φτάσει η ώρα του απολογισμού.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και “ατυχήματα”). Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του.

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).

“Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”. Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του.

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση.

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής ο αρχισυντάκτης του Μpress Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος.

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός.

 

 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας.

 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές.

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια.

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου.

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους.

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός.

 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

 

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress.

loading...