Τα λόγια του Ρότσιλντ! Ακόμα κι αν πέθανε, υπάρχουν άλλοι που συνεχίζουν

Στην ιστορία πέρασε, όπως έμαθε ο πλανήτης, ο δισεκατομμυριούχος Τζέικομπ Ρότσιλντ (Jacob Rothchild), της γνωστής δυναστείας Ρότσιλντ, σε ηλικία 87 ετών!

Ένα από τους αρχί-διεθνιστές υπαλλήλους της παγκόσμιας εξουσίας, ακολουθώντας τον Κίσινγκερ!

Φυσικά, υπήρχαν μεγάλες σχέσεις των Ρότσιλντ με την Ελλάδα, οι οποίες ξεκινούν προτού καν δημιουργηθεί το ελληνικό κράτος, αφού συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ αργότερα ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841!

Άλλωστε αυτές οι οικογένειες πλουτίζουν, προκειμένου να δανείζουν και να ζουν από τους κόπους των άλλων, έχοντας άπλετο χρόνο να εφαρμόζουν τις εντολές της όποιας κεφαλής!

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο Bloomberg, ο Ρότσλιντ, αφού ύμνησε τους προγόνους του ως τους… πρώτους που ασχολήθηκαν με την δήθεν κλιματική αλλαγή, τόνισε πως πλέον όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα το σημαντικότερο, κατά αυτόν, για την ανθρωπότητα.

Τότε η κόρη του είπε πως ο κορωνοϊός, καταστρέφει μεν, αλλά έχει επισκιάσει αυτή την κουβέντα. Και τότε ο Ρότσιλντ είπε πως απλά «αποσπά την προσοχή, είναι περισπασμός»!  Βέβαια μετά έσπευσε να διορθώσει πως είναι μεν τραγωδία, αλλά…

Δείτε επίσης στο παρακάτω βίντεο, πως είχε αρνηθεί να απαντήσει συγκεκριμένες ερωτήσεις!

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA/el.gr
loading...