“Τα κόκκινα χάπια”, η αφύπνιση και “η γύμνια του βασιλιά” _ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ..

Επείγον μήνυμα από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τζ. Τραμπ
«Το μήνυμα της Αμερικής στον κόσμο είναι το εξής: Είναι καιρός να θεραπεύσουμε και να οικοδομήσουμε ένα νέο αύριο… Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε έναν κόσμο με αλήθεια και δικαιοσύνη, τιμή, χαρακτήρα, Εκτελεστικό Τάγμα – Αποτυχία αναφοράς για σύλληψη εντός των επόμενων 24 ωρών, Εκτελεστική Διαταγή”…

«Με αυτόν τον τρόπο απευθύνομαι, επειδή πολλά από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης μας αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή τη δικαιοσύνη σύμφωνα με τους νόμους RICO των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Πρόσφατες απεικονίσεις εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά του αμερικανικού λαού, των ξένων λαών και των παιδιών του κόσμου, έχουν αφήσει ολόκληρο τον πλανήτη να κυριεύεται από απογοήτευση και δυσπιστία.

Ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο όνομα της χώρας μας. Το μήνυμα της Αμερικής στον κόσμο είναι το εξής:

«Είναι καιρός να θεραπευτούμε και να οικοδομήσουμε ένα νέο αύριο. Είναι καιρός να οικοδομήσουμε έναν κόσμο με αλήθεια και δικαιοσύνη, τιμή, χαρακτήρα,… για εμάς και τα παιδιά μας. Σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη “Λίστα με τους πιο καταζητούμενους ειδικών έργων του FBI”

Λέω το εξής:

Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το πόσο σημαντικοί ήσασταν πολιτικοί, πρίγκιπες διάδοχοι, ηγέτες επιχειρήσεων και άλλοι εάν είστε στη λίστα. Οι προσπάθειές σας να εμπλακείτε σε εγκληματικές πράξεις ανακαλύφθηκαν τώρα από πράκτορες πληροφοριών και την αστυνομία, οι οποίοι έψαξαν τα εφεδρικά δεδομένα του Διαδικτύου για να αποκαλύψουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Για αυτό, θα πληρώσετε την ακόλουθη Ποινή:

Ζητώ από όλους τους άνδρες και τις γυναίκες αυτής της λίστας να παραδοθούν στην πλησιέστερη υπηρεσία επιβολής του νόμου (όπου κι αν βρίσκεστε) οπότε τα έγγραφα έκδοσης θα προωθηθούν σε αυτήν την αστυνομική υπηρεσία και θα μεταφερθείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου θα λάβετε μια δίκαιη δίκη. Τυχόν καθυστερήσεις σε αυτή τη διαδικασία που προκαλούνται από την ανάγκη διόρθωσης ελαττωμάτων στο δικαστικό μας σύστημα δεν μας απασχολούν.

Η αποτυχία αναφοράς για σύλληψη εντός των επόμενων 24 ωρών, θα έχει ως αποτέλεσμα το όνομά σας να προστεθεί σε Εκτελεστικό Διάταγμα, βάσει του οποίου θα δώσω εντολή στην αστυνομία να σας εντοπίσει και να σας εκτελέσει εκεί που κοιμάστε. Δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις. Είθε ο Θεός να ευλογεί τους ανθρώπους αυτού του κόσμου και ο Θεός να ευλογεί την Αμερική». Ντόναλντ Τζ. Τραμπ
….. Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο https://nikolaosanaximandros.gr/epeigon-minima-apo-ton-trump/

 

loading...