Τα εμβόλια COVID-19 συνδέονται σίγουρα με τραυματισμούς των νεφρών και μακροχρόνιες νεφρικές βλάβες

Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την καρδιά από τα εμβόλια COVID-19 είναι πολύ γνωστοί σε αυτό το σημείο, αλλά υπάρχει ένα άλλο όργανο που φαίνεται να υποφέρει από τα εμβόλια και το οποίο λαμβάνει πολύ λιγότερη προσοχή: τα νεφρά.

Σύμφωνα με τον Dr. Peter A. McCullough, επιδημιολόγο, καρδιολόγο και παθολόγο, αναφέρεται ένας ανησυχητικός αριθμός νεφρικών και νεφρικών επιπτώσεων σε σχέση με το εμβόλιο και φοβάται ότι μπορεί να παραβλεφθεί σε σημείο που τα προβλήματα αυτά να μην ανακαλύπτονται στους ασθενείς μέχρι να είναι πολύ αργά για να παρέμβουν.

Σημειώνει ότι οι νεφροί δέχονται το ένα τέταρτο του συνόλου της καρδιακής παροχής και φιλτράρουν το αίμα σε τακτική βάση. Με μελέτες που δείχνουν ότι περίπου τα μισά εμβολιασμένα άτομα έχουν ανιχνεύσιμα επίπεδα της πρωτεΐνης spike του εμβολίου COVID-19 στην κυκλοφορία του αίματός τους, δεν είναι παρατραβηγμένη η υπόθεση ότι η πρωτεΐνη spike και το mRNA θα μπορούσαν να καταλήξουν να εγκατασταθούν στους νεφρούς και να προκαλέσουν έκφραση της πρωτεΐνης spike εκεί.

Μια επιστημονική ανασκόπηση περιέγραψε 28 δημοσιευμένους μηχανισμούς νεφρικής βλάβης και νεφρικής βλάβης που προέρχονται από τα εμβόλια, με τις περισσότερες οδούς να σχετίζονται με φλεγμονή από αυτοανοσία ή άμεση βλάβη από κυτταροκίνες.

Αυτό συμβαδίζει με μια εργασία που δημοσιεύθηκε σε διακομιστή προτυπωμένων εκτυπώσεων πέρυσι από επιστήμονες του Υπουργείου Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, η οποία έδειξε ότι το εμβόλιο προκαλεί νεφρική βλάβη. Είναι ενδιαφέρον ότι η εργασία κατάφερε με κάποιο τρόπο να “εξαφανιστεί” από τον διακομιστή προτυπωμάτων πριν εμφανιστεί ξανά αργότερα μέσα στο έτος σε ένα επιστημονικό περιοδικό με κριτές, με κάποιους αριθμούς αλλαγμένους ώστε να επαναπροσδιοριστεί το εμβόλιο ως ασφαλές για τα νεφρά.

Σε μια εξέταση των πληροφοριών της βάσης δεδομένων VAERS, ο Steve Kirsch διαπίστωσε ότι μόνο ένα εμβόλιο στην 30ετή ιστορία της βάσης δεδομένων είχε σήμα για οξεία νεφρική βλάβη – και ήταν πράγματι το εμβόλιο COVID-19.

Οι γιατροί φοβούνται να παραδεχτούν ότι τα εμβόλια προκαλούν βλάβες
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί στο ιατρικό κατεστημένο φοβούνται τόσο πολύ να παραδεχτούν ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη, ώστε δεν δίνουν στην πιθανότητα αυτή τη βαρύτητα που της αξίζει. Αφού απειλούνται με απώλεια της άδειάς τους, πολλοί γιατροί διστάζουν ακόμη και να υποθέσουν ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει με έναν ασθενή μετά τον εμβολιασμό του. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι μπορεί να μην κάνουν τις εξετάσεις και τις θεραπείες που χρειάζονται.

Αυτό είναι κάτι για το οποίο ανησυχεί ο Dr. McCullough, ο οποίος είναι ειδικός στις επιπλοκές που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19 και τον ίδιο τον ιό. Είπε ότι με τόσους πολλούς ανθρώπους να αντιμετωπίζουν “πιεστικά ιατρικά προβλήματα”, όπως θρόμβους αίματος, καρδιακή ανακοπή, μυοκαρδίτιδα και εγκεφαλικό επεισόδιο, η νεφρική βλάβη μπορεί να ανακαλυφθεί όταν είναι πολύ αργά για να αντιμετωπιστεί.

Νοτιοκορεάτες ερευνητές που διερεύνησαν τις νεοεμφανιζόμενες νεφρικές παθήσεις μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 εξέφρασαν παρόμοιο συναίσθημα. Εξέτασαν περιπτώσεις ατόμων χωρίς ιστορικό προβλημάτων που σχετίζονται με τους νεφρούς, οι οποίοι αναζήτησαν ιατρική περίθαλψη μετά από συμπτώματα που εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό COVID-19, όπως κόκκινα ούρα, οξεία νεφρική βλάβη και μειωμένη νεφρική λειτουργία.

Η μελέτη δεν ήταν ελεγχόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν οριστικά την αιτιώδη συνάφεια. Όμως, προειδοποίησαν: “Ωστόσο, τα εμβόλια COVID-19 είναι γνωστό ότι προκαλούν νεοεμφανιζόμενες ή υποτροπιάζουσες σπειραματικές νόσους λόγω ισχυρής ανοσολογικής απορρύθμισης και έχουν αναφερθεί διάφορες θεραπευτικές απαντήσεις”.

Στο συμπέρασμα της μελέτης τους, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Vaccines, έγραψαν: “Παρόλο που δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε την αιτιώδη συνάφεια μεταξύ των εμβολιασμών και αυτών των φαινομένων, σε αυτή την εποχή των μαζικών εμβολιασμών, οι κλινικοί γιατροί πρέπει να εξετάζουν την πιθανότητα τα εμβόλια να έχουν προκαλέσει νεφρικές παθήσεις σε ασθενείς που έχουν νεφρικά συμπτώματα”.

Εάν οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης δεν επιτρέπεται να μιλούν για τις παρενέργειες των εμβολίων, δεν θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τους ανθρώπους ή να εντοπίζουν τις αιτίες των προβλημάτων τους, ώστε να μπορούν να παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις. Η ζημιά έχει ήδη γίνει με την επιβολή μη δοκιμασμένων εμβολίων στους ανθρώπους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν οι πολύ πραγματικές ανεπιθύμητες ενέργειες, ώστε οι γιατροί να είναι πλήρως ενημερωμένοι και να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να λάβουν τη θεραπεία που χρειάζονται χωρίς το φόβο επαγγελματικών επιπτώσεων.

loading...