ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΤΟ SOLOVIEV: «Η ΣΥΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΥΤΙΝ»

Ο ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ…

4 ΒΙΝΤΕΟ 

Συνέντευξη Άσαντ στο nο 1 Ρώσο δημοσιογράφο Vladimir Soloviev: η Συρία ψηφίζει Πούτιν…γιατί μαζί πολεμάμε την τρομοκρατία. Τραμπ ή Μπάιντεν. Οι Αμερικάνοι πρόεδροι είναι ίδιοι είναι απλοί διευθύνοντες σύμβουλοι.

Ο πραγματικός νικητής εκλογών είναι: lobby, MME, χρηματοδότες και τραπεζίτες, όπλα και πετρέλαιο..Για Ρωσία: Η Ρωσία σήμερα είναι μια χώρα από την οποία εξαρτάται η μοίρα του κόσμου, είτε μας αρέσει είτε όχι. Για Γάζα: το Ισραήλ επιτιθέμενο και κατακτητής..

Ο Νο 1 Ρώσος δημοσιογράφος Vladimir Soloviev πήρε συνέντευξη από τον Bashar al-Assad που θα μεταδοθεί ολόκληρη αργότερα σήμερα στην εκπομπή του ”Soloviev LIVE” . Σε μια αποσπασματική προεπισκόπηση που ανεβάζει ο δημοσιογράφοςo Πρόεδρος Συρίας εμφανίζεται να μιλάει τόσο για εκλογές στις ΗΠΑ το Νοέμβρη όσο και σε Ρωσία :

-O Κάρλσον ρώτησε τον Πούτιν: Biden ή Trump;

-Οι αναλύσεις των ΜΜΕ και άλλες πληροφορίες δείχνουν πως ο Τραμπ θα κερδίσει. Αλλά εγώ λέω πάντα πως οι Αμερικάνοι πρόεδροι είναι ίδιοι ο ένας με τον άλλον. Καθώς είπα προηγουμένως αυτοί είναι ακριβώς διευθύνοντες σύμβουλοι.

Aκόμη κι αν κάποιος αλλάξει πολιτική , χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος στην πραγματικότητα φτιάχνει την πολιτική πίσω από την οθόνη του όποιου νικητή. Αυτός είναι ο νο 1 παίκτης: lobby, MME, χρηματοδότες και τραπεζίτες όπλα και πετρέλαιο να ποιος είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...